Ресторани на Андріївському узвозі: старі vs нові заклади - PostEat

пошук

Ресторани на Андріївському узвозі: старі vs нові заклади
26-06-2019 0 6893


Колись – головна магістраль Києва, що поєднувала Нижнє та Верхнє місто, тепер – одна з найкрасивіших вулиць в Україні (а може й у світі?) — Андріївський узвіз є справжнім місцем сили для міста, його мешканців та гостей. На шляху довжиною 270 метрів є усе – житлові будинки та державні установи, храм та семінарія, театри та галереї і, звичайно, – ресторани. Вирушайте у гастрономічну подорож Андріївським узвозом разом з PostEat.

Ресторан «За двома зайцями»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївський узвіз, 34.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (90 – 250 грн), основні страви (150 – 470 грн), десерти (80 – 150 грн).

Страви: вареники з філе прирученого зайця в шпинатному тісті з горіховим соусом – 140 грн, форшмак в яблучно-вершковій глазурі з гарбузовим бісквітом – 90 грн, тигрові креветки, обсмажені у білому вині, з томатно-грушевим конкасе – 185 грн, крем-суп із жолудів в хлібному горщику – 120 грн.

Напої: Shabo Класік Гранд Резерв – 895 грн/ 750 мл, Kartuli Vazi Твіші – 115 грн/ 150 мл, Negroni — 165 грн.

Деталі: ресторан авторської київської кухні на Подолі, інтер’єр в українському стилі, 3 зали, камін, жива музика, ресторан-довгожитель, авторські страви, літня тераса, доставка, резерв столів, формат take away, кейтеринг.

Ресторан «За двома зайцями» – справжня машина часу. Своїм дизайном, атмосферою та стравами заклад переносить гостей до Києва 1913 року – великого міста епохи розквіту міщанської еклектики. Сама ж назва ресторану відсилає до відомої однойменної п’єси Михайла Старицького та кінофільму, знятого за цим твором.

Ресторан «Під Липою»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 13Б.

Бюджет: ₴.

Страви та напої: з меню можна ознайомитися у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, дитяче меню, дитяча зона, стилізований інтер’єр, відкрита тераса.

Ресторан «Під Липою» пропонують класичні страви української кухні – декілька видів борщу, деруни та вареники з різноманітними начинками, ковбаски та печеню. Заклад розташований у старовинному одноповерховому маєтку XIX століття – саме тут жив Михайло Булгаков. Усередині – старовинний інтер’єр з елементами закарпатського стилю, а ззовні, над відкритою терасою, що працює у теплу пору року, розкинулася кремезна липа.

КАНАПА ресторан. салон

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39 – 189 грн), вареники (129 – 149 грн), страви з м’яса і риби (198 – 489 грн), десерти (19 – 150 грн).

Страви: спаржа з вершковим кремом – 129 грн, салат з томатів з пудрою з овечої бринзи – 89 грн, сало в шоколаді – 19 грн, чорні вареники з судаком – 159 грн.

Напої: «Ркацителі Аскано Веллі» – 480 грн/750 мл, Cabernet Sauvignon Alpha Montes – 850 грн/750 мл, коктейль «Лавандове поле» – 149 грн, Bacardi Cuba Libre – 129 грн.

Деталі: ресторан нової української кухні, страви з локальних продуктів, українські ігристі вина в меню, сніданки з 10:00 до 13:00 по буднях і з 10:00 до 12:00 у вихідні, камерні концерти авангардної української музики, лавка гастрономічних сувенірів, сніданки, ланчі, kids friendly, pets friendly.

«КАНАПА ресторан.салон» – ресторан нової української кухні від Дмитра Борисова, що розташований у дерев’яній будівлі ХІХ століття, з’явився на гастрономічній мапі у 2013 році. Тут готують автентичні українські страви у авторських інтерпретаціях та незвичайних подачах, доводячи їхній смак до досконалості за допомогою сучасних кулінарних технік. Сезонність, виняткова свіжість, відбірне м’ясо та риба – принципи, яким неухильно слідує шеф-кухар Ярослав Артюх.

Канапка Бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 30а.

Бюджет: ₴. Канапки (69 грн), устриці (69 грн / 2 шт.), десерти (29 – 69 грн).

Їжа: устриці – 69 грн, пінса з авокадо і моцарелою – 69 грн, сендвіч зі стейком з тунця – 69 грн, десерт «Зелене яблуко» – 69 грн.

Напої: Chardonnay Gastrofamily white wine – 39 грн / 150 мл, сидр яблучний – 39 грн, яблучна наливка – 39 грн / 50 мл.

Деталі: належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова, цукерки з незвичайними смаками, наливка і сидр, нестандартні «канапки», лаконічне меню, локальні продукти, стилізований інтер’єр, тераса, резерв столів, формат take away.

«Канапка бар» – ще один заклад сім’ї ресторанів Діми Борисова. Промовиста назва закладу підказує нам, що меню тут присвячене канапкам – фірмовим бутербродам з різноманітними начинками. А для того, щоб гості відчувати дух гедонізму на повну, у меню є свіжі устриці, кілька сортів вина, яблучний сидр і наливка.

Солом’янська броварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 28а.

Бюджет: ₴₴. Салати (70 – 150 грн), закуски (65 – 290 грн), основні страви (110 – 230 грн), десерти (70 – 80 грн). Пиво (55 грн / 0,5 л).

Страви: курячі ковбаски з сиром чедер – 120 грн, плато холодних пивних закусок – 320 грн, асорті сирів до пива – 90 грн, лінгвіні з морепродуктами та лососем у вершковому соусі – 140 грн.

Напої: Blonde Ale – 55 грн/0,5 л, Weissbier – 55 грн/0,5 л, Pilsner – 55 грн/0,5 л.

Деталі: німецька кухня, резерв столів, формат take away, доставка, паркінг, є повноцінне меню, широкий вибір алкогольних напоїв.

«Солом’янська броварня» – заклад з власною пивоварнею, який пропонує гостям великий вибір пива на кранах. Пиво тут варять з німецького солоду, підготовленої води та чеського хмілю. Меню чудово доповнює головний напій закладу – тут можна не лише обрати закуску до пива, а й повноцінно та смачно поїсти.

Gnezdo Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 21.

Бюджет: ₴. Салати (70 – 95 грн), закуски (60 – 80 грн),  основні страви (80 – 90 грн), коктейль (50 – 129 грн).

Страви: іспанський салат з лососем – 95 грн, равіолі зі шпинатом і рікотою – 85 грн.

Напої: Boulevardier – 90 грн, Old Fashioned – 90 грн, Aperol Spritz – 90 uhy/

Деталі: об’єднує формати бару, бістро та танцювального клубу, бізнес-ланчі, кальяни, настільні ігри, dj-сети.

Gnezdo Bar – маленький, але дуже гордий бар, що почав приймати гостей у 2014 році. Тут пропонують страви європейської кухні, класичні коктейлі та кальяни за дуже приємними цінами. А ще тут люблять влаштовувати кіноперегляди, вечори живої музики та вечірки з dj-сетами. Але головною фішкою закладу є, звичайно, панорамний краєвид однієї з найкрасивіших вулиць країни – Андріївського узвозу.

Druzi Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 2д.

Бюджет: ₴₴.

Страви та напої: з меню можна ознайомитися у закладі.

Деталі: мережа кафе, страви різних кухонь світу, сніданки, страви для вегетаріанців, сезонне меню, коктейльна карта, dogs friendly, bike friendly, dj-сети.

Druzi Cafe & Bar – місце зі зрозумілими стравами  та демократичними цінами. Тут е можна відчути себе, як у компанії найближчих. Заклад підходить для спокійних неквапливих сніданків та гучних вечірніх посиденьок. Кухня в закладі інтернаціональна, з акцентом на актуальне сезонне меню. Тут можна весело провести час за настільними іграми, поспілкуватися зі старими друзями та завести нових, а ввечері розслабитися за смачним коктейлем.

 Фото: Facebook Ресторан «За двома зайцями»Ресторан «Під Липою», КАНАПА ресторан.салон, Канапка бар, Солом’янська броварня, Gnezdo Bar, Druzi Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi