Ресторани на березі Дніпра з видом на воду: природні краєвиди столиці - PostEat

пошук

Ресторани на березі Дніпра з видом на воду: природні краєвиди столиці
21-06-2019 0 4492


Ресторани на березі Дніпра шукала редакція PostEat. Столичні ресторани біля води — найкраще місце для відпочинку в теплу погоду. Атмосфера ресторанів на воді дозволить вам відпочити від міської метушні і насолодитися свіжим повітрям. Снідати, споглядаючи на воду та вечеряти, насолоджуючись прохолодним річковим бризом, вас запрошують ресторани на березі Дніпра.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210 – 1560 грн), стейки з дров’яної печі (530 – 620 грн/100 г), морепродукти (185 – 2100 грн/100 г).

Страви: тюрбо з овочами — 1480 грн, соте з морепродуктів – 1470 грн, устриці «Голд №2» – 235 грн/1 шт., устриці Ostra Regal №2 – 135 грн/1 шт., шотландський лосось смажений в хоспері – 390 грн.

Напої: 2017 Vermentino Belguardo (Mazzei) – 1200 грн/750 мл, 2016 Trebbiano d’Abruzzo «Marina Cvetic» (Masciarelli) – 2600 грн/750 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; об’єднує rooftop, ресторан з видовою терасою; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, резерв столів.

Ресторан Queen — нова локація з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного холдингу Bulldozer Group. Великий та просторий ресторан Queen із загальною посадкою в 200 персон візуально розділено на основну зону та затишну vip-зону. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, поєднавши страви японської, української та авторської кухні. Для легкої вечері спробуйте обрати королівське соте з морепродуктів під соусом. Найкраще розкриє смак цієї вишуканої страви біле сухе вино Vermentino Belguardo (Mazzei) зі свіжим смаком та нотами екзотичних фруктів, радить шеф-сомельє Максим Ісаков.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (112 – 295 грн), салати (160 – 345 грн), дегустаційні сети (295 – 355 грн), гарячі закуски (115 – 435 грн), паста домашня та ризото (155 – 265 грн).

Страви: цукіні з в’яленими томатами та артишоками під томатно-базиліковою заправкою – 155 грн, тартар з тунця та авокадо – 286 грн, стейк з лосося на грилі – 129 грн/100 г, курча на грилі – 286 грн.

Напої: фірмовий коктейль River Grill – 190 грн, домашній імбирний лимонад – 65 грн/250 мл, ягідний фірмовий чай-коктейль «Цитрусовий з маракуєю» – 95 грн, смузі зі свіжого ананасу та полуниці – 75 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — оновлений ресторан, який відкрився після реконструкції у Русанівському парку на березі Дніпра. У River Grill ви можете насолоджуватись свіжим літнім повітрям на одній з двох затишних літніх терас і відпочивати, споглядаючи на природу та хвилі. Різноманітне меню пропонує страви європейської та італійської кухонь, а також великий вибір страв на мангалі. Дітям у River Grill створили найкращі умови для відпочинку — велика дитяча кімната, спеціальне меню, аніматори та великий вибір розваг для дітей будь-якого віку.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135 – 445 грн), основні страви (199 – 1200 грн), десерти (60 – 215 грн).

Страви: запечений баклажан з крабом – 490 грн, креветки відварні з азійським соусом – 720 грн, зелений салат з креветками і авокадо – 345 грн, тартар з морського гребінця – 399 грн.

Напої: Chablis Domaine Du Colombier 2016 France – 299 грн/150 мл, Bourgogne Pinot Noir Doudet Naudin 2016 France – 299 грн/150 мл, Vinho Verde Louriero Verdegar – 730 грн/750 мл, Valpolicella Superiore Allegrini 2015 – 1400 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, шеф-кухар Олександр Абрамов, шеф-бармен Євген Толмачов, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на ріку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (120 – 395 грн), карпачо і тартари (170 – 335 грн), салати (105 – 390 грн), паста і ризото (165 – 390 грн).

Страви: рублений форшмак з пітою – 105 грн, карпачо з тунця з соусом кімчі – 295 грн, мідії по-неаполітанськи – 255 грн, ризото з білими грибами – 155 грн.

Напої: Feudi di San Gregorio Rosaura – 170 грн/150 мл, Finca La Linda Malbec – 175 грн/150 мл, Borgo Tesis Friuli Fantinel – 780 грн/750 мл.

Деталі: сімейний ресторан, авторська і італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, шоу-кухня, дитяче меню, широка винна карта, великі вітражні вікна з видом на Дніпро, тераса, жива музика, дитяча кімната.

Ресторан Villa Riviera постав перед гостями в новому образі — стильні та просторі зали, велика кількість натурального дерева і зелені в інтер’єрі, каміни. З панорамних вікон відкривається мальовничий вид на затоку Дніпра. Villa Riviera пишається своєю італійською авторською кухнею, вишуканою винною картою і сервісом найвищого рівня.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (155 — 498 грн), паста і ризото (215 — 1600 грн), десерти (35 — 450 грн).

Страва: авторський форшмак з грінками і червоною ікрою – 250 грн, тартар VERANDA з телятини з м’яким сиром Agrel і трюфелями – 295 грн, азіатський салат з вугром і авокадо під горіховим соусом – 365 грн, фуа-гра з брусницею і спринг-ролом з качки – 480 грн.

Напої: Gavi Del Comune di Gavi Minaia Nicola Bergaglio – 123 грн/150 мл, Gewurztraminer Grand Cru Frankstein Hubert Beck – 370 грн/150 мл, Sancerre Le Rabault Joseph Mellot – 310 грн/150 мл.

Деталі: розташований в історичному центрі Києва в Наводницькому парку, триповерховий ресторан на воді, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Дніпрі» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція: перший поверх займає вишуканий ресторан, другий поверх відведений під лаунж-зону, а на третьому поверсі розташована видова тераса. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. У власній сироварні ресторану готують класичні сири. Особливої уваги заслуговує винна карта закладу, в якій зібрано багато позицій з усього світу.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (158 — 282 грн), основні страви (175 — 690 грн), десерти (118 — 165 грн).

Страви: ікра щуки по-одеськи з грінками та вершковим маслом – 346 грн, тартар із української преміальної яловичини та білих грибів – 298 грн, вареники з м’ясом зайця в карпатських травах – 197 грн, домашні голубці з копченим м’ясом в листях молодої капусти – 187 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. Знайшлося місце в меню для риби дніпровського і чорноморського уловів, для закарпатського баноша, гуцульських страв, а також для львівського сирника і знаменитого київського торта. Тераса в ресторані «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» розташована просто на воді, тут приємно проводити літні вечори в компанії друзів або з сім’єю.

Головна фото: колаж Маяк

Фото: Facebook Queen Kyiv, River Grill, Маяк, Villa Riviera, Веранда на Днепре, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi