Ресторани на вулиці Мечникова: українська авторська кухня, грузинська класика, еталонна італійська їжа та сучасна китайська кухня, винотека та веганські страви, тощо - PostEat

пошук

Ресторани на вулиці Мечникова: українська авторська кухня, грузинська класика, еталонна італійська їжа та сучасна китайська кухня, винотека та веганські страви, тощо
24-06-2019 0 2519


Заклади на вулиці Мечникова вивчала редакція PostEat. Одна з найбільш жвавих центральних вулиць Києва, що веде нас з Печерська на Бессарабку, відіграє важливу роль у гастрономічному житті столиці. Ресторанів багато, особливо зважаючи на довжину вулиці, і кожен з них є дуже яскравою локацією: українська кухня в авторській обробці та грузинська класика, еталонна італійська їжа та сучасна китайська кухня, винотека та їжа для вегетаріанців і веганів.

Black Market

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 2 (БЦ «Парус»).

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (124 — 1260 грн), страви з м’яса (268 — 1365 грн), десерти (65 — 515 грн).

Страви: стейк з мармурового сома – 286 грн, кролик з картоплею у вершковому соусі з трюфелем – 396 грн, салат «Панцанела» із середземноморськими сардинами – 234 грн, тальята з тунця з овочами – 573.

Напої: еспресо – 60 грн, Gin Tonic Vega – 195 грн, Chaplin – 175 грн, Pisco Sour – 240 грн.

Деталі: ресторан сучасної авторської кухні в центрі Києва, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і весь день з 10:00 по вихідним, меню від шефа, делікатеси, коктейльна карта, кілька залів, доставка, жива музика, рідкісні та особливі продукти.

Black Market Restaurant — ресторан сучасної авторської кухні преміум-класу; простір яскравих гастрономічних та естетичних вражень. Гості приходять сюди заради інтелектуального космополітичного меню, що базується на якісних продуктах локального виробництва; стравами, які вражають несподіваністю поєднань та авторською коктейльною картою.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴. Салат (175 – 205 грн), страви з м’яса (135 – 325 грн), десерти (115 – 155 грн).

Страви: глазуроване курча без кісток у травах та обліпиховому соусі з пюре та копченими томатами – 185 грн, рубана котлета з м’яса дикого оленя з ягідним соусом – 325, вареники з вишнею – 155 грн, листя салату зi слабосоленою карпатською фореллю та стиглими томатами – 195 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. У 2017 році BARVY отримав премію «Соль» як найкращий ресторан української кухні, а 2018 року ресторан став одним з фіналістів у цій номінації.

В меню BARVY представлені національні страви у сучасному сміливому прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Ще однією візитівкою закладу є вражаюча своєю колоритністю барна карта. Саме тому BARVY славиться своїми ексклюзивними вечорами фудпейрінга, на яких шеф-кухар Сергій Байсаревич та шеф-бармен Назар Макаров готують спеціальний сет з аперитивом, компліментом від шефа, 3 стравами та 3 коктейлями.

Blur Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 5.

Бюджет: ₴₴. Мелти та тости (149 —  175 грн), боули (105 — 115 грн), десерти (19 — 93 грн).

Їжа: тост з авокадо-крашем, фетою та малиною — 159 грн, манго-смузі боул з горіхами — 115 грн, вівсянка з сиром-ірискою, грушею та мигдалем — 99 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, сніданки протягом усього дня, веганські страви, інтер’єр у світлих тонах, літній майданчик, співвласник Євген Білоусов (кав’ярня Whitebeard Blackbird), десерти, магазинчик при кав’ярні.

Blur Coffee — простора та світла кав’ярня, у якій сповідують безкомпромісну філософію кави. Зі свіжообсмаженого зерна від українських і європейських постачальників тут варять класичні кавові напої і альтернативу, а також пропонують різноманітні тости, смузі-боули і страви з суперфудами.

Good Girl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (145 – 275 грн), салати денного меню (179 – 215 грн), основні страви денного меню (210 – 310 грн).

Страви: cалат із несправжнім рокфором – 179 грн, стейк із цвітної капусти – 199 грн, норвезька форель – 359 грн.

Напої: смузі Banana-Maca – 120 грн, смузі Good Morning – 120 грн, еспресо – 50 грн, флет-вайт на кокосовому молоці – 69 грн.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проект Анни Козаченко (Milk Bar та Dogs & Tails), два види меню — денне і вечірнє, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з суперфудів, specials страви у вихідні дні, смузі, take away, резерв столів у вечірній час.

Good Girl — ресторан від співзасновниці успішних київських локацій Milk Bar та Dogs & Tails Анни Козаченко.  Заклад позиціонує себе, як ресторан красивої, смачної та корисної їжі, приготованої з якісних продуктів так, щоб максимально зберегти всі корисні властивості.

ШОТI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149 – 259 грн), основні страви (189 – 549 грн), сири та десерти (45 – 289 грн).

Страви: аджапсандалі – 189 грн, хачапурі по-мегрельски – 199 грн, лобіо – 199 грн, філе сьомги на подушці з соусу кіндзмарі – 449 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 109 грн, лимонад з червоного базиліку – 79 грн, еспресо – 59 грн, сенча – 79 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» – заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хлібу – шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така піч прикрашає один з залів ресторану.

Шеф-кухар ресторану грузин Александре Баіндурашвілі готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ».

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (45 — 345 грн), м’ясні страви (279 — 999 грн), рибні страви (299 — 1390 грн).

Страви: смажена зелена спаржа з голландським соусом — 299 грн, трюфель-бургер з мармурової яловичини — 339 грн, органічний короп з пюре зеленого гороху — 315 грн.

Напої: американо — 55 грн, домашній чай з малиною та рожевим перцем —150 грн, ананасовий сік — 220 грн, улун високогірний «Східна красуня» — 79 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська і французька кухні в авторській обробці, найбільша винна карта в Україні, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10 : 00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміум-ресторан з авторською кухнею шеф-кухаря Володимира Ярославського. Меню тут засноване на вишуканості французької та італійської кухні , а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва — від поєднання смаків до зовнішнього вигляду та способу подачі.

Особливе місце тут належить вину — його вважають природним підсилювачем почуттів та основним аперитивом. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винну карту Lucky Restaurant Vinoteque, що налічує більше ніж 4000 найменувань, вважають однією з найбільших в Україні.

Napule

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9.

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87 — 469 грн), салати (199 — 389 грн), основні страви (210 — 438 грн), десерти (99 — 162 грн).

Страви: баклажани по-пармськи — 210 грн, яловичі тюфтельки з сиром моцарела у соусі з білого вина — 269 грн, паста з рваною телятиною, томатами та тим’яном — 299.

Напої: лимонний сквош — 70 грн, морквяний фреш — 56 грн, еспресо – 55 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло — італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Ресторан Napule — італійський ресторан, але, перш за все, це — піцерія преміум-класу. На кухні Napule править бренд-шеф з Італії — під його чуйним керівництвом тут готують класичні салати, пасту, традиційні гарячі страви тощо. Запашну піцу, приготовану тут (більше 25 видів) вважають однією з найкращих в місті. Її готують за класичними неаполітанськими рецептами у спеціальній печі, яку побудував відомий італійський майстер Стефано Феррара.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99 – 765 грн), страви з м’яса (289 – 1789 грн), риба та морепродукти (297 – 1927 грн), десерти (75 – 259 грн).

Страви: зелений салат з помело, грейпфрутом та чилі перцем – 257 грн, гонконгський курячий суп з вонтоном – 239 грн, пікантні жаб’ячі лапки з сіллю, часником та чилі перцем – 407 грн, тушковані шиїтаке з листям салату бокчой – 279 грн.

Напої: Bao Spritz – 290 грн, Opium Wars – 270 грн, Dargon Eyes – 250 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, знаходиться в центрі Києва, відкрита кухня, вегетаріанські страви, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 в будні, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — це ресторан сучасної китайської кухні, відкритий іменитим шефом Ектором Хіменес-Браво. Надихнувшись культурою і традиціями Азії, він відтворив її у своєму закладі. Перлиною ресторану є відкрита кухня, що відокремлена від залу лише панорамними вікнами і дає змогу гостям спостерігати за захоплюючим процесом приготуванням страв і фаєр-шоу.

Sho

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 18.

Бюджет: ₴₴. Салати (130 — 450 грн), основні страви (110 – 295 грн), десерти (50 — 155 грн).

Страви: деруни з ікрою щуки — 190 грн, язик з білими грибами — 280 грн, форшмак — 110 грн, вареники з кроликом — 180 грн.

Напої: коктейлі Spring is Here — 250 грн, Spell Spoke — 250 грн, The Secret Garden — 250 грн.

Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.

Двоповерховий концептуальний ресторан Sho приголомшує своїм унікальним дизайном — скляним фасадом та — в рівній мірі — стильним інтер’єром з елементами традиційного українського декору. Тут готують автентичні українські страви — від вареників і голубців до закарпатського банушу й одеського форшмаку — і вишукано їх подають.

Головна фотографія (колаж): Good GirlLucky Restaurant VinotequeNapule

Фото: Facebook Black Market, BARVY, Blur Coffee, Good Girl, ШОТІ, Lucky Restaurant Vinoteque, pizzeria Napule’, BAO • Modern Chinese Cuisine, SHO

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi