Ресторани Одеси, які відкрили літні тераси - PostEat

пошук

Ресторани Одеси, які відкрили літні тераси
25-05-2020 0 2137


Літні тераси ресторанів Одеси шукала редакція PostEat. Морський сезон вже наближається і ресторани «чорноморської перлини» готові зустрічати гостей поки що на літніх терасах закладів. Де скуштувати римську пінцу, італійську фреш-пасту, соковиті свинячі реберця або познайомитись зі стравами фламандської кухні — розповідаємо у новому матеріалі.

YUG

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Маячний провулок, 15

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (798–343 грн), салати (137–327 грн), страви з риби (75–340 грн).

Страви: ікра щуки з теплим тосканським хлібом та вершковим маслом – 185 грн, тармасалата – 87 грн, сувлакі з креветкою – 157 грн, салат з восьминогом, гуакамоле та печеною картоплею – 327 грн.

Напої: коктейль «Барбарисовий Космополітен» – 150 грн, коктейль «Чорноморський Мул» – 225 грн, коктейль «Лінивий Мексиканець» – 195 грн.

Деталі: ресторан fusion cuisine, проєкт ресторанної компанії Synergy Group, шеф-кухар Євген Костромицький, сніданки, банкетний зал, енотека, авторські коктейлі, бренд-бармен Synergy Group Влад Романишин, панорамний вид на море, літня тераса, резерв столів, take away, парковка.

YUG — концептуальний ресторан на узбережжі Чорного моря. Ресторан є проєктом ресторанної компанії Synergy Group (Traveler’s Coffee Odessa, Terrace. Sea view, Sabaneev, Reef). В ресторані YUG втілили особливий характер одеського регіону, який поєднує різноманітності гастрономічних культур різних народів та справжній південний духу гостинності. Страви готують на відкритому вогні, використовують хоспер, мангал, аргентинський гриль і тандир, а піцу і хліб печуть виключно в дров’яній печі. Резерв столу на терасі за номером телефону +380685045000.

SlowPiggy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Одеса, вул. Гаванна, 12; Генуезька, 12.

Бюджет: ₴₴. Закуски (20–350 грн), бургери та сендвічі (185–195 грн), страви на компанію (270–690 грн).

Страви: ребра у персиковому bbq із солоним арахісом та салатом коул слоу – 235 грн, челогач з картопляним пюре – 195 грн, паста зі смажених баклажанів – 110 грн, курячі шашлички з трюфельним айолі, картоплею фрі та хрусткою цибулею – 155 грн.

Напої: коктейль Zombie – 170 грн, коктейль Air Pie – 170 грн, коктейль Mexicanut – 170 грн, коктейль – Berry Sptitz – 170 грн.

Деталі: ресторан американської кухні, бренд-шеф Ксенія Амбер, бар-менеджер Михайло Сафонюк, відкрита кухня, власна коптильня, фермерське м’ясо, сніданки, страви на компанію, класичні та авторські коктейлі, барна карта, літня тераса.

SlowPiggy — ресторан, де бренд-шеф Ксенія Амбер зробила основний акцент на свинині. М’ясо в ресторані готують на аргентинському грилі «Парілья», техаському BlackIron BBQ, а до страв подають ексклюзивні сорти пива і коктейлі. В основі всіх страв, представлених в меню ресторану SlowPiggy, лежить креольська кухня — результат змішання французьких, іспанських та індіанських кулінарних традицій. Резерв столу на терасі за номером телефону +380983880008 (Генуезька, 3б), +380680111888 (Гаванна, 12).

Monica Pinza Pasta Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єкатерининська, 23

Бюджет: ₴₴₴. Пінца (80–197 грн), паста (86–182 грн), антипасті (65–176 грн), десерти (80 грн).

Страви: пінца Monica – 125/183 грн, пінца з мортаделою, песто верде та рикотою – 119/173 грн, паста з креветками, чері та солодким чилі – 182 грн, ньокі з моцарелою та горгонзолою – 127 грн, равіолі з буратою та трюфелем – 197 грн.

Напої: коктейль Monica Spritz – 145 грн, коктейль Garibaldi – 115 грн, коктейль Cilantro Martini – 150 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, власники — Михайло Серебрін і Дмитро Колбасюк («Братья Гриль», «Хаджибей», «Крым», «Хинкальная»), пінца, фреш-паста, стильний концептуальний інтер’єр, два поверхи, літня тераса у дворику.

Monica Pinza Pasta Bar — ресторан, названий на честь рідкісного сорту винограду, який росте на Сардинії. Основа меню пінца — аналог відомої всім піци на більш легкому тісті. Для приготування пінци використовують спеціальну італійську піч, яка тримає ідеальну температуру для випікання. Гість може обрати менший та більший розмір пінци. Також у Monica Pinza Pasta Bar готують фреш-пасту, равіолі та ньокі. Резерв столу на терасі за номером телефону +380979852050.

BRUNO • Flemish Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грецька, 14

Бюджет: ₴₴₴. Піца (198–324 грн), паста і ризото (138–197 грн), страви з м’яса (147–387 грн).

Страви: сібас з грибним жульєном – 154 грн, піца з калабрезе, пармезаном та горгондзолою – 236 грн, лазанья з телятиною – 152 грн, філе ягняти з мусом із селери – 147 грн, паштете з індички з витяжкою із трав – 98 грн.

Напої: еспресо – 46 грн, фільтр кава – 55 грн, лимонад фіалковий – 63 грн, матча лате – 66/82 грн.

Деталі: ресторан фламандської, європейської, авторської кухні; коктейлі, два поверхи, концептуальний інтер’єр, сніданки, винна карта, резерв столів, доставка, take away, парковка.

BRUNO — фламандський ресторан в центрі Одеси, який об’єднав в собі кухню і традиції двох країн, Італії та Франції. Світлий, лаконічний фасад, великі вікна, за якими затишне приміщення з приглушеним світлом. В меню різноманітні страви з м’яса та риби, класичні сніданки, піца, паста та ризото. Резерв столу на терасі за номером телефону +380948861414/

Tavernetta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Катерининська, 45

Бюджет: ₴₴₴. Закуски та салати (143–328 грн), паста (172–398 грн), сири (77–328 грн).

Страви: панцанела – 186 грн, ризото з пармезаном та чорним трюфелем – 196 грн, фаготіні з креветками – 398 грн, баулеті з кроликом та явленими томатами – 268 грн.

Напої: малиновий компот – 35 грн, домашній газований лимонад – 141 грн, гарячий шоколад з перцем, з апельсиновою цедрою або з вершками – 76 грн.

Деталі: італійська кухня, мережа ресторанів Сави Лібкіна паста власного приготування, літня тераса, кулінарні майстер-класи, лавка продуктів, сніданки, настоянки власного приготування, резерв столів, парковка.

Tavernetta — неофіційна резиденція італійської пасти в Одесі. В меню ресторану представлені як класичниі спагеті й равіолі, так і цікаві баулеті і фаготіні. За процесом створення свіжої пасти можна спостерігати прямо при вході в Tavernetta. Тут паста-майстри замішують тісто на очах гостей та розповідають про нього так, що може здатися, що ви знаходитесь десь в італійській провінції, а не в Одесі. Резерв столу на терасі за номером телефону +380962344621.

Fratelli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грецька, 17

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (134–417 грн), паста і ризото – 187–458 грн), страви з риби (297–540 грн).

Страви: філе щуки з овочевим тартаром та хмаринкою з бурати – 297 грн, качине філе, пюре з пастернаку на кокосовому молоці з ягодами – 287 грн, паста з шафраном, тартаром гамберо росо, пюре з жовтого перцю – 357 грн, салат з равликами, молодим цукіні, мангольдом та сицилійським песто – 227 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан в центрі міста, італійська та середземноморська кухня, екопродукти, караоке, жива музика, винна карта, дитяча кімната, літня тераса, парковка, take away.

Ресторанний Fratelli — одеський заклад, де в основі меню страви італійської кухні. Акцент зроблений на максимально екологічної їжі — у Fratelli готують тільки з якісних свіжих продуктів та співпрацюють з найкращими постачальниками. У закладі готують пасту, ризото, піцу, брускети, карпачо, тартари, салати, страви на грилі, супи, а також м’ясні та рибні страви. Літня тераса в ресторані оформлена у стилістиці затишного італійського дворика. Резерв столу на терасі за номером телефону +380487384848.

Головна фото: Fratelli

Фото: Facebook YUG, SlowPiggy, Monica Pinza Pasta Bar, BRUNO, Tavernetta, Fratelli.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi