Ресторани та кафе індійської кухні в Києві: батер чікен, шахі панір, матар кіма - PostEat

пошук

Ресторани та кафе індійської кухні в Києві: батер чікен, шахі панір, матар кіма
21-09-2020 0 1698


Ресторани та кафе індійської кухні в Києві шукала редакція PostEat. Індійська кухня складається з великої кількості регіональних традиційних кухонь, що походять з Індійського субконтиненту – індійської, пакистанської тощо. Враховуючи різницю умов, в яких формувались ці регіональні кухні, вони істотно відрізняються одна від одної використанням місцевих спеції, трав, овочів та фруктів. Відбиток на індійській кухні залишили релігії – індуїзм та іслам. В новому огляді розповідаємо про нові та знайомі ресторани та кафе індійської кухні в Києві — читайте матеріал та відправляйтесь за новими гастрономічними враженнями.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 80

Бюджет: ₴₴. Салати (73–189 грн), гарячі закуски (172–248 грн), основні страви (178–298 грн).

Страви: батер чікен – 215 грн, матан віндалу – 218 грн, карі сіфуд – 298 грн, шахі панір – 182 грн, дал махані – 172 грн, решмі кебаб – 181 грн, чікен тікка – 188 грн, тандурі фіш – 248 грн, панір пакора – 138 грн.

Напої: манго –алссі – 72 грн, лимонад шиканджи – 68 грн, чай масала – 55 грн.

Деталі: ресторан індійської та азійської кухні, знаходиться в центрі міста, стилізований інтер’єр, вегетаріанські страви, індійський хліб з тандурі, класичні коктейлі, винна карта, вина побокально, барна карта, ланчі по буднях з 12:00 до 15:30, резерв столів.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» є найстарішим рестораном індійської та азійської кухонь в столиці — заклад відкрився в 1997 році. В інтер’єрі ресторану багато шовку, декору ручної роботи, статуеток богів, а також звучить індійська музика. Шеф-кухар ресторану — виходець з Індії — зібрав рецепти з різних регіонів країни. Одна з особливостей Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» — майже всі страви готуються в традиційній індійські глиняній печі тандурі, вона надає стравам особливий аромат і смак. В кожному розділі меню окремо позначені вегетаріанські страви.

Podil East India Company

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 9

Бюджет: ₴₴. Стріт фуд (70–200 грн), основні страви (140–200 грн), десерти (100–120 грн).

Страви: момо із сиром панір та шпинатом – 170 грн, kathi roll з куркою – 150 грн, butter chicken – 160 грн, curry of the day – 160 грн, palak paneer – 170 грн, original vindaloo – 160 грн, raw mango veg curry – 150 грн.

Напої: коктейль Toffee mai tai – 170 грн, моктейль Sour – 120 грн, Banana lassi – 70 грн, чай Darjeeling White – 110 грн.

Деталі: ресторан-бар індійської кухні, концептуальний інтер’єр, чотири тематичні зали, індійські ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, велика коктейльна карта, моктейлі, пунші власного приготування, домашні ферментовані напої, індійські чаї, контактна барна стійка, резерв столів.

Ресторан-бар Podil East India Company сподобається тим, хто хотів би ближче познайомитися з кухнею Індії, М’янми, Малайзії та інших країн Індокитаю. Меню лаконічне і при цьому різноманітне: закуски, основні страви та десерти. Тут можна спробувати найвідомішу страву Індії butter chicken — курочку в ніжному томатно-вершковому соусі із зігріваючою гарам масалою. В оновленому меню до традиційних позицій додали гімалайські пельмені момо та чилі креветки в індійсько-китайському стилі. Також в закладі з’явились індійські ланчі тхалі — такий собі комплексний обід, який включає в себе як мінімум шість страв. В барній карті Podil East India Company представлені авторські та безалкогольні коктейлі, пунші, домашні ферментовані напої та індійські чаї.

Делі Делі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 34

Бюджет: ₴₴. Карі (140–318 грн), закуски та салати (120–275 грн), тандурі (120–330 грн).

Страви: тхалі — 350 грн, тайський зелений карі з креветками – 318 грн, панір тікка – 175 грн, лосось тандурі з бобами мунг та баклажановою раїтою – 330 грн, дал з сочевицею – 115 грн, батті камург – 155 грн, матар кіма – 288 грн.

Напої: Holi Fest – 180 грн, New Deli – 180 грн, масала класика – 80 грн, ласі банановий – 95 грн.

Деталі: ресторан сучасної індійської кухні, карі-бар, знаходиться в центрі міста, проєкт від власників «Мама Манана» та China Ma, дизайн інтер’єру MDesign Architecture Interior, сім видів карі, печі тандурі, літня тераса, резерв столів.

Delhi Delhi — перший у Києві «карі-бар», який не позиціонує себе як автентичний ресторан індійської кухні. Засновники карі-бару кажуть, що у Delhi Delhi розкриватимуть індійську кухню у сучасному мегаполісі. Кухню закладу налагоджували три шефи індійського походження, всі з різних регіонів країни — кожен впроваджував свої спеціалітети та відповідав за конкретний напрямок. У ресторані є дві глиняні печі для приготування страв у тандурі та наану. Для тих, хто куштуватиме індійську кухню вперше, в закладі пропонують тхалі — гостям подадуть рис, дал, карі, батер наан і пікулі.

Rangoli Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шовковична, 32/34

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (210–795 грн), страви з курки (345–395 грн), морепродукти (595–695 грн).

Страви: чилі панір – 295 грн, панір тікка – 345 грн, чікен малай тікка – 350 грн, тандурі праун – 495 грн, баттер чікен – 345 грн, тікка масала – 345 грн, чікен карі – 345 грн, фіш карі лосось – 595 грн, сіфуд масала – 695 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан індійської кухні, знаходиться в центральній частині міста, страви різних регіонів Індії, сучасний стильний інтер’єр, страви у тандирі, вегетаріанські та веганські страви, резерв столів, доставка.

Rangoli Restaurant — ресторан індійської кухні в центрі Києва. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. В меню представлені страви різних регіонів Індії, спробувати які можна не тільки в закладі, а й замовити доставку додому. В Rangoli Restaurant ви можете спробувати традиційні страви з тандиру та обрати щось з вегетаріанських чи веганських позицій.

Balu — indian food & drinks

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 27.

Бюджет: ₴₴. Салати та закуски (45–155 грн), основні страви (195 грн), супи (65 грн), панір та курка (138 грн).

Страви: панір салат – 80 грн, дал суп – 65 грн, батер сіфуд – 195 грн, шахі панір – 138 грн, батер чікен – 138 грн, курка карі – 138 грн, овочева пакора – 88 грн, чилі панір – 94 грн, батер фіш – 195 грн, фіш пакора – 155 грн, палак машрум – 125 грн.

Напої: манго ласі – 75 грн, солений ласі – 65 грн, масала чай – 55/165 грн, лимонад лавандовий – 65 грн.

Деталі: індійська кухня, міське кафе, сучасна подача, яскравий інтер’єр, лаконічне меню, вегетаріанські страви, індійський хліб, барна карта, вина побокально, авторські коктейлі, pets friendly.

В кафе Balu гостям пропонують індійські страви з курки, паніру, риби та овочів. Інтер’єр Balu виконаний в традиційній для Індії гамі кольорів, біля входу гостей зустрічає статуя Будди. Страви з лаконічного меню відрізняються сучасною подачею, до основних страв подають рис або коржики за бажанням. В барній карті представлені вина, міцний алкоголь та авторські коктейлі.

The Kitchen 21

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 21.

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–149 грн), рис (79–199 грн), основні страви (139–259 грн).

Страви: palak paneer – 159 грн, tadka dal – 179 грн, chicken tikka – 149 грн, mumbai ka butter chiken – 189 грн, jhinga masala – 210 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні, знаходиться при готелі Number 21 на Подолі, сучасний стильний інтер’єр; страви індійської, тайської, шрі-ланкійської та сінгапурської кухні; вегетаріанські страви, винна карта, барна карта, класичні коктейлі, резерв столів.

The Kitchen 21 — ресторан сучасної азійської кухні на Подолі. Заклад знаходиться при готелі Number 21. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. В оновленому меню закладу поєднали автентичні смаки Азії від справжніх азійських шефів з Індії, Шрі-Ланки, Сінгапуру та Тайланду. Тепер в меню можна знайти страви індійської, тайської, шрі-ланкійської та сінгапурської кухні, а також розділ з локшиною.

Головна фото: Himalaya Restaurant

Фото: Facebook Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи», Podil East India Company, Делі Делі, Rangoli Restaurant, Balu — indian food & drinks, The Kitchen 21.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi