Ресторани в центрі Києва зі своїм паркінгом - PostEat

пошук

Ресторани в центрі Києва зі своїм паркінгом
18-08-2021 0 1824


Ресторани, в яких є свої парковки, зараз на вагу золота. Якщо ви давно шукали, в які заклади можна поїхати з сім’єю на машині і не переживати за парковку, то ця підбірка для вас. Розповідаємо про 6 закладів в центрі міста зі своїм паркінгом.

Ресторан Марио — Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–1250 грн), паста (240–320 грн), риба (490–700 грн).

Страви: брускета зі страчателою, руколою та полуницею – 165 грн, салат з лососем гравлакс, авокадо та свіжою полуницею – 360 грн, крем-суп з зеленого горошку – 185 грн, канелоні верде ель форно – 355 грн, ризото з білими грибами – 265 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. На 2-му поверсі ресторану обладнано окремий, спеціальний зал для караоке з власним меню. Бренд-шеф ресторану Huldrick Plaisent — професійний шеф-кухар з 15-ти річним стажем, він спеціалізується на традиційній класичній французькій, середземноморській, італійській та провансальській кухні. Поруч з рестораном обладнана власна парковка, де ви можете у безпеці залишити свій автомобіль.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: фірмовий стейк міньйон з дачним салатом – 590 грн, бурата з авокадо та томатами – 530 грн, піде з ароматною телятиною – 260 грн, плов ферганський – 255 грн, перепілка з відкритого вогню в карамельній скоринці унагі – 485 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

Коли киян просять пригадати культові локації в центрі міста, першим на думку спадає ESHAK на Великій Васильківській. Ресторан від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine вже багато років зачаровує особливим вайбом Сходу. Від соковитих чебуреків до м’яса на мангалі, від плову, що апетитно готує кухар-узбек, до традиційних орієнтальних десертів.

Проблеми паркінгу в центрі більше не існує. Особистий паркінг ESHAK такий само просторий, як і його прохолодна зелена літня тераса — і не перекриває частину тротуару, що сьогодні теж вкрай важливо. Поки ви відпочиваєте на м’яких диванах із димним кальяном та улюбленими стравами, ваше авто залишається в полі вашого зору під наглядом досвідченого паркувальника.

IKIGAI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Сашімі (335–995 грн), суші (80-295 шгрн), роли (315-1256 грн), основні страви (645–1945 грн), десерти (95–275 грн).

Страви: гарячий рол з лососем і вугрем – 425 грн, краб Камчатський – 665 грн/100гр, ебі рамен – 535 грн, лосось з пюре з батату і соусом з ревеню – 695 грн, морський гребінець з кавовим мусомі з батату – 695 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, кайсекі-сети, дім-сам меню, тепан-страви а ля карт, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню, акваріум з крабами, лобстерами та устрицями.

IKIGAI — японський ресторан готелю Premier Palace Hotel Kyiv, що знаходиться в самому центрі Києва. Вишукана кухня від шефа Дмитра Кривошапа, знавця і майстра автентичної гастрономії Японії, представлена традиційними японськими та авторськими стравами. В меню – розмаїття суші, сашимі, ролів, салатів, а також м’ясних і морських делікатесів, приготованих на тепані. Є в IKIGAI унікальний посуд донабе. В ньому м’ясо та морепродукти подаються та коптяться прямо на очах у гостей.

Однак вершиною гурманства в IKIGAI визнано Королівського Краба (він же Камчатський) з півночі Норвегії. Фаланги краба запікаються в вершково-сирному соусі і подаються на величезному плато з червоною ікрою і салатом з м’яса краба.

Для гостей Ikigai підземний паркінг готелю Premier Palace Hotel працює безкоштовно – можна не хвилюватися, де залишити автомобіль в центрі міста. А для всіх, хто поспішає, є сервіс Premier Valet Parking – паркувальники готелю самостійно паркують авто на паркінгу, щоб труднощі трафіку не відволікали гостей від намічених справ.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (115–620 грн), гарячі закуски (250–860 грн), риба (340–2550 грн).

Страви: макі рол з гострим тунцем – 240 грн, cалат юзу з крабом та тобіко – 700 грн, гедза з ягням та чорним перцем – 300 грн, великий восьминіг гриль з соусом марінара та томатами – 1065 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. Поруч з рестораном обладнана власна парковка, де ви можете у безпеці залишити свій автомобіль.

Царське Село

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (120–2800 грн), юшки та борщі (140–620 грн), страви з м’яса (65–520 грн).

Страви: «козацький перекус» — 320 грн, зелений борщ з куркою, яйцем та сметаною – 170 грн, голубці «по-панськи» — 250 грн, запечена ніжка ягняти з баношем – 1100 грн.

Деталі: ресторан української кухні, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, банкетне меню, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, резерв столів, доставка.

Ресторан «Царське Село» — український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. Тут відтворили інтер`єр українського сільського помешкання ХVIII сторіччя, використовуючи справжні предмети побуту тих часів, а страви готують за старовинними рецептами. У великому меню представлено безліч закусок та основних страв за автентичними та сучасними рецептами. Поруч з рестораном обладнана власна парковка, де ви можете залишити свій автомобіль.

Moon Rabbits restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 75

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–355 грн), основні страви (165–365 грн), салати (115–245 грн).

Страви: боул салат з тигровою креветкою – 235 грн, локшина соен з качкою – 235 грн, якіторі з курки – 85 грн, каліфорнія боул – 235 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки весь день, страви на грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино, доставка, резерв столів.

MOON RABBITS restaurant — заклад, який змінює харчові звички і наближає до збалансованого та корисного харчування. Засновниця ресторану Інна Дворська разом з Шефом Андрієм Назаровим подружили суші та боули і показали правильне харчування нового формату. Так народилася колаборація японської культури їжі і боулів. Інтер’єр реалізували в еко стилі з використанням натуральних матеріалів, дерева, ротанга і живих рослин. Поруч з рестораном є парковка, де ви можете залишити свій автомобіль.

Фото: Facebook Ресторан Марио — Mario Restaurant, Eshak, Ikigai,  Not Only Fish, Царське Село, Moon Rabbits restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi