Ресторани, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста. Частина 2 - PostEat

пошук

Ресторани, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста. Частина 2
22-05-2020 0 185


Літні тераси ресторанів в центрі Києва шукала редакція PostEat. Послаблення карантину в столиці вже дало змогу київським ресторанам зустрітись з улюбленими гостями на літніх терасах. Ми продовжуємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут). Також рекомендуємо звернути увагу на першу частину матеріалу про літні тераси ресторанів в центрі Києва.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (320–480 грн), гарячі закуски (240–440 грн), страви з м’яса і птиці (260–480 грн).

Страви: томатний салат з козиним сиром, базиліком та оливковим соусом – 320 грн, фуа-гра з томленою полуницею та ревенем – 440 грн, равіолі з кроликом, грибами шиїтаке та морквяно-ананасовим пюре – 260 грн.

Напої: Kir Royal – 420 грн, Lillet Blanc – 70 грн, Truffle Cremant – 245 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Шеф Ігор Крамаренко подбає про винятковість подачі, а досвідчений сомельє порекомендує вино, яке найкраще підкреслить смак обраних страв. Зарезервувати стіл на терасі можна за номером телефону +380672171420.

Bassano Ristorante

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Супи (120–210 грн), салати (250–390 грн), паста власного виробництва (250–320 грн).

Страви: равіолі з креветками, білою спаржею та соусом з рикоти – 290 грн, качина ніжки з селерово-яблучним пюре – 320 грн, салат із зеленою та білою спаржею, яйцем, шпинатом, томатами, авокадо та консервованим тунцем – 320 грн, ризото з трьома видами сиру і запеченим лососем з томатами – 290 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Тераса Bassano Ristorante з видом на костел святого Миколая, мабуть, одне з найкращих місць в Києві для отримання неабиякого гастрономічного та естетичного задоволення. Зарезервувати стіл на терасі можна за номером телефону +380442377990.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (265–790 грн), паста та ризото (160–850 грн), риба і морепродукти (290–1450 грн).

Страви: спаржа з гострим імбирним соусом і горіхами кеш’ю – 250 грн, тартар краб з авокадо – 790 грн, дорадо з бебі шпинатом, спаржа темпура – 340 грн, вонголе у білому вині – 480 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, ALASKA – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. Зарезервувати стіл на терасі можна за номерами телефону +380995213777, +380995223777.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (235–475 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із слабосоленим лососем та сиром надугі – 285 грн, сациві – 260 грн, Смажений сулугуні з томатами – 155 грн, мегрельський хачапурі – 235 грн, люля-кебаб із яловичини з сулугуні – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В ресторані вже працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком. Резервувати столик можна за номером телефону +380962775707.

Satori restaurant & bar

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴. Бранчі (105–165 грн), закуски (115–245 грн), основні страви (175–558 грн).

Страви: фірмовий салат з курчам гриль, авокадо та ніжним сиром фета – 178 грн, піцета з рубленою телятиною та спеціями – 145 грн, філе сібаса в марокканському стилі – 235 грн, кюфта з баранини з м’яким сиром та матбухою – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні зі змістовною чайною картою, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, бранчі, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, послуга cork fee.

Satori restaurant & bar — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. В інтер’єрі багато дерева і природніх кольорів, на стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Резерв столу за номером телефону +380681129220.

Ресторан Марио — Mario Restaurant

Де: вул. Льва Толстого, 14а

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (175–1899 грн), паста (98–2749 грн), десерти (65–215 грн).

Страви: бурата з томатами, огірком та селерою – 285 грн, теплий салат із телятиною – 209 грн, креветки у винному соусі – 415 грн, равіолі nero з крабом – 799 грн.

Напої: Cosa Nostra – 215 грн, Amaro Tonic – 195 грн, Aurora – 215 грн.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі. Резервувати столик на літній терасі можна за номером телефону +380682990909.

Фото: Facebook Citronelle, Bassano Ristorante, Alaska Kyiv, Saperavi, Satori restaurant & bar, Mario Restaurant.

Читайте також:

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi