Ресторани з великим національним українським меню в Києві - PostEat

пошук

Ресторани з великим національним українським меню в Києві
26-07-2019 0 4199


Ресторани з великим національним українським меню в Києві шукала редакція PostEat. Українська кухня формувалася протягом багатьох століть та, без перебільшення, є нашим національним надбанням. Сьогодні існує маса варіацій традиційних українських страв, але старовинні рецепти залишаються такими ж популярними, як і раніше. У новому огляді ми розповідаємо про ресторани з великим національним українським меню в Києві. Резервуйте столик та насолодіться смаком рум’яних дерунів, пишних вареників, соковитих кручеників та ніжного сала.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (168–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: вареники з м’ясом зайця в карпатських травах – 197 грн, гуцульський банош з білими грибами та бринзою – 186 грн, борщ з лісовими грибами на буряковому квасі з чорносливом – 148 грн, деруни з підчеревиною та солоними помідорами – 156 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. Тут знайшлося місце для риби дніпровського і чорноморського уловів, для закарпатського баноша, гуцульських страв, а також для львівського сирника і знаменитого київського торта. У ресторані є карта сала, в ній представлено сім видів сала, які можна замовити окремо або у вигляді сету — до кожного виду сала подають грінки і гірчицю.

Царське Село

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (85–3900 грн), юшки та борщі (100–580 грн), страви з риби, м’яса та птиці (205–480 грн).

Страви: вареники з м’ясом, цибулею та сметаною – 155 грн, борщ «по-царськи» зі свинячими реберцями з печі – 225 грн, холодний борщ на буряковому квасі з телячим язиком та перепелиним яйцем – 100 грн, налисники з яблуками – 125 грн.

Напої: квас – 60 грн, журавлинівка – 60 грн/50 мл, малинівка – 60 грн/50 мл, хріновуха – 60 грн/50 мл.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в історичній частині Києва в старовинній будівлі, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, сніданки щодня з 09:00 до 12:00, бізнес-ланчі, банкетне меню, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, резерв столів.

Ресторан «Царське Село» — перший український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. Ресторан знаходиться в самому серці Києва — в кількох кроках від Києво-Печерської Лаври. Тут відтворили інтер’єр українського сільського помешкання ХVIII сторіччя, використовуючи справжні предмети побуту тих часів, а страви готують за старовинними рецептами.

Первак

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (72–369 грн), вареники (76–168 грн), основні страви (117–348 грн).

Страви: крученики телячі з вишнею – 229 грн, вареники з м’ясом кролика – 99 грн, три види домашньої ковбаски та кров’янка – 219 грн, генеральське сало – 69 грн/50 г.

Напої: медовуха – 39 грн/50 мл, горілка Nemiroff українська медова з перцем – 32 грн/50 мл, горілка Nemiroff Original – 32 грн/550 мл.

Деталі: концептуальний ресторан, вісім стилізованих залів, безліч характерних декоративних деталей в інтер’єрі, власне виробництво фірмових настоянок, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. В меню ресторану «Первак» ви знайдете знайомі національні страви: власні соління, генеральське сало, буженину, крученики, вареники і деруни.

Курені

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паркова дорога, 4.

Бюджет: ₴₴. Вареники (95–140 грн), салати (115–285 грн), гарячі страви (135–600 грн).

Страви: буженина з часником та лавровим листом – 125 грн/100 г, холодний борщ – 115 грн, банош з бринзою та копченими шкварками – 140 грн, деруни з лісовими грибами та сметаною – 165 грн, котлета по-київськи з молодими овочами – 175 грн.

Напої: RADA Premium Respect – 60 грн/50 мл, Sauvignon Blanc – 190 грн/келих, Cabernet Sauvignon — 140 грн/келих.

Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан в центрі міста; українська, європейська, кавказька кухня; гриль-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.

«Курені» — ресторан української кухні, який завдяки своїй чудовій кухні та розташуванню в мальовничій парковій зоні поблизу центру, вже багато років є улюбленим закладом багатьох киян. Завітавши до «Куренів», ви опинитесь в заміському ресторані, що знаходиться в 5 хвилинах від Хрещатика. З вікон ресторану відкривається неймовірний краєвид Дніпра та лівого берега столиці. «Курені» не просто ресторан, а комплекс для відпочинку з дитячим майданчиком і атракціоном «Батут-джампінг», відкритим мангалом і тандиром. У меню представлені страви української, європейської та кавказької кухні, а також сезонні спеціалітети від шефа. Також в ресторані діє окреме меню зі стравами, які можна замовити для домашнього святкового столу.

Українські Страви

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Відрадний, 22.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (63–427 грн), гарячі закуски (75–726 грн), вареники (60–182 грн).

Страви: деруни з грибами та шкварками – 113 грн, голубці з м’ясом та рисом – 153 грн, українська ковбаса зі шкварками – 89 грн, вареники з судаком під вершково-ікорним соусом – 162 грн, сом запечений з грибами – 158 грн.

Напої: горілка Special Nemiroff – 22 грн/50 мл, коньяк «Закарпатський» – 35 грн/50 мл, лимонад – 137 грн/1 л.

Деталі: ресторан української кухні, автентичний інтер’єр, сніданки цілий день, страви на грилі, власна випічка, банкетна зала, винна карта, напої власного виготовлення, жива музика, дитяча кімната, доставка, кейтеринг, парковка.

Концепція ресторану «Українські Страви» вибудувана навколо української кухні, обрядів і побуту. Національна українська гастрономія презентована тут в сучасному прочитанні. Інтер’єр ресторану виконано в стилістиці заможної української хати: дерев’яна стеля, мощена підлога, різьблені дерев’яні полиці, вишиті скатертини. Меню ресторану «Українські Страви» містить близько семисот страв національної кухні.

Корчма Тарас Бульба

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 2-4/7.

Бюджет: ₴₴. Салати (49–216 грн), ковбаси (122–275 грн), вареники (92–179 грн).

Страви: деруни – 65 грн, котлета по-київськи – 189 грн, асорті з домашніх ковбас – 275 грн, вареники з вишнею – 92 грн, зрази картопляні з м’ясом – 123 грн.

Напої: тарасівка з журавлиною – 24 грн/50 мл, тарасівка з хріном та медом – 31 грн/50 мл, сет настоянок – 230 грн.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в центрі Києва, 7 окремих зал, сезонне меню, вареники ручного ліплення, банкетне меню, доставка, кейтеринг, літня веранда, дитяча кімната, майстер-класи для дітей і дорослих, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

«Корчма «Тарас Бульба» — двоповерховий ресторан української кухні в центрі столиці з майже двадцятирічною історією. У закладі гості можуть спробувати традиційні українські страви зі свинини, телятини, риби, птиці, приготовані в традиційних горщиках в печі. Також в меню ресторану «Корчма «Тарас Бульба» представлений великий вибір перших страв: різноманітні українські борщі, окрошки, юшки, солянки та інші супи.

Головна фотографія (колаж): Царське СелоКуреніПервак

Фото: Facebook ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Царське Село, Первак, Курені, Українські Страви, Корчма Тарас Бульба 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi