Рибні ресторани Києва: огляд місць, які варто відвідати - PostEat

пошук

Рибні ресторани Києва: огляд місць, які варто відвідати
21-01-2025 0 3288


Якщо ви шукаєте гастрономічне натхнення серед страв із морепродуктів та риби, Київ має чим вразити. У місті є ресторани, де готують усе: від класичного філе лосося до вишуканих авторських страв із морських делікатесів. Відчуйте смак моря навіть у центрі мегаполіса — наша добірка допоможе обрати ідеальне місце для вашого рибного гастровідпочинку.

Adriatic Seafood | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Інститутська, 19

Години роботи: пн-пт 11:00-22:00, сб-нд 12:00-22:00

Дещо з меню: крила ската по-домашньому — 595 грн, червона бузара з морепродуктами — 470 грн, тартар із тигрової креветки — 490 грн, гребінці з мусом із зеленого горошку — 550 грн.

Деталі: Свіжа риба та морепродукти – основа кухні Адріатики. У Adriatic Seafood їх готують за традиційними рецептами Хорватії та Чорногорії, передаючи чистий смак моря. Меню побудоване так, щоб підкреслити природний смак риби та морепродуктів.

Що рекомендують скуштувати – ніжне м’ясо ската по-домашньому в вершковому соусі з білим вином і каперсами, традиційну хорватську червону бузару з мідіями, креветками та гребінцями в томатному соусі з часником та каперсами, а також тартар із тигрової креветки з кремом авокадо, манговим соусом і ароматними травами, ніжні гребінці у поєднанні зі свіжою солодкавістю горошкового мусу.

Окремо варто відзначити винну карту, де представлені найкращі вина з Хорватії, Чорногорії та Словенії, які підкреслюють смак морепродуктів. Інтер’єр ресторану нагадує атмосферу узбережжя: світлі відтінки, акценти в стилі середземноморських таверн. Другий поверх ідеально підходить для неспішного обіду, а третій – для затишних вечорів із келихом вина та морськими делікатесами. Якщо ви хочете відчути справжній смак Адріатики, не залишаючи Києва, Adriatic Seafood – це місце, яке точно варто відвідати.

Porto Maltese Restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: севіче із скампій з авокадо та фенхелем — 1180 грн, крудо з лосося, тунця та морського гребінця в пікантному цитрусовому соусі — 785 грн, морські гребінці запечені з соусом із шпинату та горгонзоли — 475 грн, каракатиця — 330 грн/100 г.

Деталі: Porto Maltese —  ресторан середземноморської кухні в центрі міста. Інтер’єр авторства loft buro просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, соняшник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні.

CATCH Seafood restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Володимирська, 12

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: тартар із вугря з трюфельним теріякі та авокадо — 785 грн, краб кейк, зелений салат — 1580 грн, соте з кальмарів та перців падрон, часникові грінки — 835 грн, скампії на грилі — 820 грн/100 г.

Деталі: Ресторан CATCH – сучасний і вишуканий заклад, що спеціалізується на рибі та морепродуктах. У меню – 8 видів устриць, морські їжаки, а також акваріум із крабами та лобстерами. Щоп’ятниці тут проводиться Champagne night, а у вихідні гостей запрошують на Oysters weekend, де можна насолодитися особливими устрицями. Винна карта ресторану вже шість років поспіль отримує престижну нагороду – 2 келихи від американського видання Wine Spectator. У Catch представлено понад 100 видів білого вина, деякі з яких є ексклюзивними і доступні тільки в цьому місці. Важливо зазначити, що в ресторані діє дрес-код: smart and elegant.

Odesa | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: філе тунця з томатним соусом та маслинами — 495 грн, дорадо під соусом із каперсами та оливками — 585 грн, морський гребінець з цвітною капустою — 765 грн, восьминіг із картоплею та соусом ромеско — 765 грн, дуже грибне ризото з рапанами — 730 грн.

Деталі: Odesa Restaurant — це сучасний космополітичний ресторан. В закладі велика та вишукана винна карта, яка відзначена міжнародним келихом Wine Spectator. Тут завжди в наявності свіжі устриці, чорноморська риба та холодне ігристе. За меню відповідає досвідчений бренд-шеф Ігор Крамаренко, він надихається світовою кухнею і надає перевагу локальним та сезонним продуктам від перевірених виробників. Ви можете замовити рибу та морепродукти на вагу, які приготують за вашим побажанням чи пробувати страви від шефа: філе тунця з томатним соусом та маслинами, морський гребінець з цвітною капустою, дуже грибне ризото з рапанами або філе судака з орзо, шпинатом, біском та шафрановим айолі.

ЇshFish | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 60

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: трiо тартарів (гребінець, лосось, тунець, авокадо та манго) — 695 грн, крудо з тунця — 489 грн, бебі кальмари, запечені під ніжним сиром — 595 грн, марокканський восьминіг запечений по-середньоморському — 995 грн/100 г, соте із морепродуктів — 765 грн, м’ясо лобстера запечене з білими грибами — 955 грн.

Деталі: ЇshFish — мережа рибних ресторанів від найбільшого імпортера риби України Atlantic Umma. Головна особливість — використання виключно свіжих продуктів найвищої якості, як в найкращих ресторанах узбережжя Іспанії. В меню ви знайдете кілька видів устриць, які можна замовити поштучно та у сетах, на холодній вітрині кальмара, морського гребінця, камбалу, восьминога та креветки. Також можна варіації страв з лобстером та сети з морепродуктів.

Чорноморка | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Преображенська, 7; вул. Юрія Іллєнка, 83А; пр-т Берестейський, 1; пр-т Володимира Івасюка, 12Г,к2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Успішна, 30; вул. Данила Щербаківського, 52; Русанівська набережна, 10; вул. Лаврська, 6.

Дещо з меню: мікс морепродуктів у вершковому соусі — 1390 грн, м’ясо рапан з печерицями та томатами у вершковому соусі — 378 грн, ризото з тигровими креветками та сиром дор блу — 338 грн, стейк камбали-калкан з відвареною картоплею та соусом “Тартар” — 890 грн, креветки в хрусткій паніровці з соусом айолі-кімчі — 365 грн.

Деталі: «Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Щоб познайомитись з різноманіттям риби в «Чорноромці», можна замовити мікс смаженої риби з картопляними діпами та мікс морепродуктів у вершковому соусі.

Головна фото: Adriatic

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi