Річкова риба та страви з неї в ресторанах Києва: судак, сом, форель - PostEat

пошук

Річкова риба та страви з неї в ресторанах Києва: судак, сом, форель
29-09-2020 0 2027


Річкова риба в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Судак, щука, стерлядь, сом, райдужна форель, карась стають зірками у меню київських ресторанів — столичні шеф-кухарі експериментують з річковою рибою і створюють справжні кулінарні шедеври. Розповідаємо, яку річкову рибу та страви з неї можна знайти в ресторанах Києва.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Ярославська, 5/2; просп. Перемоги, 1; просп. Героїв Сталінграда, 12Г; просп. Науки, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–278 грн), основні страви (139–628 грн), салати (96–218 грн).

Страви: судак (стейк) – 98 грн/100 г, стерлядь – 84 грн/100 г, форель райдужна – 68 грн/100 г.

Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та вибір річкової риби. В закладах мережі вам приготують рибу і морепродукти різними способами — на пару, на грилі, підсмажать або запечуть в духовці або у різноманітних соусах. Ви можете купити у закладі свіжу рибу та за бажанням приготувати її вдома.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (145–285 грн), закуски (80–190 грн), основні страви (185–325 грн).

Страви: філе сома з равіолі з вугрем та зеленим соусом – 235 грн, стейк сома з овочами та вершковим соусом з куркумою – 235 грн.

Напої: лимонад полуниця з бузиною – 75 грн, марокканський чай з імбирем – 90 грн, еспресо – 50 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, страви в печах Big Green Egg, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню і великою коктейльної картою. Шеф-кухар ресторану Odessa Restaurant — Юрій Приємський, який створює авторські страви зі складними поєднаннями інгредієнтів і ефектними подачами на частково відкритій кухні. В ресторані можна замовити філе сома з равіолі з вугрем та зеленим соусом чи повечеряти стейком сома з овочами та вершковим соусом з куркумою.

Ресторан Марлин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 176 (ТРЦ Ocean Plaza, 1-й рівень, біля акваріума)

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (87–255 грн), основні страви (245–475 грн), десерти (45–215 грн).

Страви: стейк із мармурового сома з печеними овочами – 255 грн, шашлик із сома – 255 грн.

Напої: Sauvignon Blanc Marlborough New Zeland – 190 грн/150 мл, домашній лимонад – 145 грн/1 л, лате матча – 85 грн.

Деталі: середземноморська кухня, знаходиться неподалік станції метро «Либідська», морепродукти, відкрита кухня, унікальний акваріум (16 метрів), резерв столів, kids friendly, доставка.

«Марлин» — ресторан середземноморської кухні в ТРЦ Ocean Plaza, назва якого відсилає до повісті-притчі «Старий і море» Ернеста Гемінґвея. У ресторані можна поласувати цікавими та витонченими стравами середземноморської кухні з різних видів морської риби. Також в меню ви знайдете стейк із мармурового сома з печеними овочами та шашлик із сома.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (170–250 грн), крудо-бар (150–420 грн).

Страви: пельмені зі щукою – 160 грн, котлети зі щуки – 170 грн, шашлик із сома – 100 грн/100 г.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктами власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладу концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. Гостям пропонують пельмені зі щукою та котлети з цієї риби, а також шашлик із сома в дров’яній печі.

100 років тому вперед

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (120–155 грн), закуски (60–170 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: форель з хосперу з селерово-м’ятним пюре – 255 грн, лісний сом з соусом із буряку, відомий як «цвіклі» – 245 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, автентичні страви, бранчі, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

Ресторан сучасної української кухні «100 років тому вперед» знаходиться в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. В меню ви знайдете річкову форель, яку готують у хоспері та подають з селерово-м’ятним пюре, а також сома з соусом із буряку.

Ресторан Хінкалі на Оболоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 24, секція 11а.

Бюджет: ₴₴. Хінкалі (18–25 грн/1 шт.), салати (135–252 грн), рибні страви (90–385 грн).

Страви: судак з овочами – 345 грн, форель на грилі – 325 грн, короп смажений по-домашньому з хрусткою скоринкою – 90 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні на Оболоні, автентичні та авторські страви, сучасний авторський інтер’єр, кілька залів, зал для заходів з окремим входом, контактна барна стійка, дві літні тераси, багата колекція грузинських вин, гриль-меню, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні «Хінкалі на Оболоні» поруч із Оболонською набережною є молодшим братом відомого ресторану «Хінкалі на Шота Руставелі». Інтер’єр «Хінкалі на Оболоні» авторський і сучасний — всі чотири зали оформлені в теплих кольорах. У ресторані готують все, чим славиться грузинська кухня. Також в ресторані можна спробувати страви з річкової риби — смаженого по-домашньому коропа з хрусткою скоринкою та запечене філе судака з овочами.

Головна фото: «100 років тому вперед»

Фото: Facebook Черноморка, Odessa Restaurant, Ресторан Марлин, Рыба Пила, 100 років тому вперед, Ресторан Хінкалі на Оболоні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi