Римські канікули: 6 італійських ресторанів зі сніданками - PostEat

пошук

Римські канікули: 6 італійських ресторанів зі сніданками
26-02-2021 0 2042


Сніданки в італійських ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Традиція починати ранок буднього чи вихідного дня сніданком чудова, адже заряджає позитивними емоціями на цілий день. Пропонуємо вам спробувати почати ранок в італійському стилі та розповідаємо про сніданки Києва — крема-кота з мортаделлою, гречані млинці з олениною, брускета з бейбі моцарелою та піцета з ковбасками вже чекають на вас у ресторанах столиці.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Салати (194–295 грн), пінца (186–265 грн), домашня паста та ризото (168–312 грн).

Страви: скрембл з ароматом трюфеля, мортаделою та томатами чері – 240 грн, італійський сніданок з сальсіча – 320 грн, сендвіч з індичкою, сиром таледжіо та трюфельним соусом – 295 грн, брускета з авокадо, бейбі моцарелою та соковитими томатами – 240 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки у будні з 10:00 до 12:00 (на вихідні з 10:00 до 16:00), дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна — цільнозернового пшеничного, безглютенового та соєвого. Поснідати в ресторані можна щодня — почати день пропонують зі скремблу з мортаделлою, різних брускет, сирників та корисних каш з додатками. В ранковому меню ви знайдете італійський сніданок — яєчня, авокадо, бейбі шпинат, томати, який можна замовити з сальсіча або з креветками.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: омлет сальсіча та броколі – 118 грн, фрітата три сири – 122 грн, фокаччіна з проволою та прошуто крудо – 115 грн, фокаччіна з лососем – 116 грн, солодкі ньокі – 88 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Поснідати в POSITANO можна у будні з 09:00 до 11:00 — пропонують омлет сальсіча з броколі, фрітату з трьома сирами, фокаччіну з проволою та прошуто крудо й солодкі ньокі з соусом з лісових ягід.

Fenix Italia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Солоні сніданки (240–550 грн), солодкі сніданки (180–290 грн).

Страви: крема-кота з мортаделлою, соусом песто та фісташками – 240 грн, польпетте по-венеційськи з томатним соусом – 290 грн, гречані млинці з олениною, запечені під соусом бешамель з пармезаном – 360 грн, холодний мигдальний суп з чіа та спагеті з манго – 290 грн, солодка оката яєчня з ваніллю та ароматом цитрусових – 220 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Печерську, паназійська та італійська кухні, концептуальний інтер’єр, шеф-кухар Сергій Байсаревич, бренд-шефи Сергій Башинський та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки з 08:00 до 13:00, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — частина ресторанного комплексу, який знаходиться в історичному центрі Києва на бульварі Лесі Українки. В ресторані керує маестро Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти національної кухні в авторському виконанні. З 08:00 до 13:00 гостей зустрічають спеціальним ранковим меню з авторськими сніданками від бренд-шефа. Серед оновлених страв крема-кота з мортаделлою та фісташками,  польпетте по-венеційськи з томатним соусом, а також солодка оката яєчня з ваніллю. Обрати смаколик для початку дня можна на кондитерській вітрині Fenix Italia, де представлено більше десятка різноманітних традиційних італійських солодощів.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–300 грн), піца (195–335 грн), основні страви (130–275 грн).

Страви: гречані крепи з кроликом і трюфельною сметаною – 175 грн, лосось гравлакс з яйцем пашот та картопляним гратеном – 170 грн, піцета з ковбасками та перепелиними яйцями – 165 грн, вівсяна каша з білими грибами та яйцем пашот – 95 грн, яєчня зі скумбрією гарячого копчення – 105 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки у будні з 09:00 до 12:00 (на вихідні з 09:00 до 15:00), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 16 видів. На сніданок пропонують піцету з ковбасками та перепелиними яйцями та гречані крепи з кроликом і трюфельною сметаною.

Італійська Редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (169–325 грн), паста (169–415 грн).

Страви: великий італійський сніданок – 1295 грн, круасан з прошуто котто, омлетом та копченою томатною сальсою – 195 грн, тальята з овочами, подаємо з трюфельним пюре та пашот – 295 грн, найгрибніший омлет з тартуфатою, моцарелою, шпинатом та грибним кремом – 195 грн,

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. На сніданок в ресторані пропонують каші, солодкі сирники, чотири види круасанів, грибний омлет, тальяту з овочами та великий італійський сніданок з ігристим.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (130–260 грн), паста і ризото (120–210 грн), десерти (45–180 грн).

Страви: італійський омлет фрітата з прошуто кото, грибами і томатами – 85 грн, брускети з рикотою та солодким перцем – 70 грн, чіабата-сендвіч з грильованою індичкою, томатами та салатом – 80 грн, солона вівсянка з пармезаном та трюфельною сальсою – 80 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня з 09:00 до 11:00, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. Сніданки в ресторані готують щодня з 09:00 до 11:00 години, пропонують італійський омлет фрітата з прошуто котто, брускети з рикотою та солодким перцем, а також чіабата-сендвіч з грильованою індичкою.

Головна фото: Trattoria No 5/ Тратторія 5

Фото: Facebook Semifreddo, POSITANO, Fenix Italia, Mimosa Brooklyn Pizza, Італійська Редакція, Trattoria No 5/ Тратторія 5.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi