Романтичні літні вечори з другою половинкою: обираємо найзатишніші локації - PostEat

пошук

Романтичні літні вечори з другою половинкою: обираємо найзатишніші локації
05-07-2019 0 5335


Ресторани для романтичного побачення в Києві щодня шукають закохані, щоб провести чудовий вечір, сповнений тепла та приємних розмов. Важливо обрати такий заклад, де буде затишно, красиво, атмосферно та смачно, щоб кожна хвилина побачення була приємною для закоханих. Редакція PostEat знайшла найзатишніші локації, де романтичні літні вечори з другою половинкою пройдуть бездоганно.

4844 Outlaw Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 260 грн), салати (155 – 210 грн), бургери (180 – 255 грн), десерти (45 – 110 грн).

Страви: брускети з креветками та гуакамоле – 160 грн, салат з пастрамі, руколою та сиром дор блю – 210 грн, стейк лосося з овочевим пюре та сиром пармезан – 280 грн, burger with dor blu sauce – 180 грн.

Напої: коктейлі – від 150 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», великий вибір кальянів (5 видів девайсів и 7 видів тютюну), лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.

Атмосферний 4844 Outlaw Bar розташовується на тихому та зеленому Кловському узвозі в дворівневому приміщенні дореволюційного будинку. Завдяки стильному та концептуально зонованому простору, знайти затишний столик для романтичної вечері буде нескладно. Щоб сховатись від сторонніх очей, обирайте столик на другому поверсі бару — камерний інтер’єр у бежевих тонах, приглушене світло та м’які дивани додаватимуть вечору приватності. В оновленому меню ви знайдете страви для вечері на будь-який смак — різноманітні брускети, легкі салати, авторські бургери та основні страви неодмінно сподобаються вашій другій половинці. Доповнити відпочинок вам запропонують кальянами (у наявності 5 видів девайсів і 7 видів тютюну), а також авторськими коктейлями, які готують тут виключно на алкоголі преміального рівня. Якщо надаєте перевагу романтичній атмосфері на свіжому повітрі, тоді неодмінно резервуйте столик на терасі — вдень вона потопає в зелені вікових дерев, а ввечері освітлення додає їй особливого затишку, тож вам зовсім не захочеться розлучатися. Щоб гарантовано потрапити на побачення в 4844 Outlaw Bar, радимо резервувати столик заздалегідь!

Par Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 10.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 180 грн), салати (135 – 260 грн), WOK (90 – 130 грн), основні страви (170 – 280 грн), піца (105 – 185 грн), десерти (35 – 95 грн).

Страви: бурата з трьома видами томатів – 260 грн, креветки катаіфі з манго-чилі соусом – 180 грн, стейк лосося з ніжним пюре з селери – 280 грн.

Напої: коктейлі – від 185 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 90 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, авторський чай «Малина-юзу» – 155 грн.

Деталі: концептуальний pre-party-бар з атмосферою другого дому в центрі Києва, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 7 видів тютюну), в меню представлені популярні страви різних країн світу, концептуальна барна карта, напівферментований чай, літня тераса, game space на -1 поверсі, можна прийти компанією, резерв столів.

Par Bar — концептуальний заклад, розташований в центрі Києва, із затишною атмосферою як вдома. Тут до пізньої ночі можна насолоджуватися приємним спілкуванням і отримувати задоволення від кальяну, затишного інтер’єру та гарного сервісу. Найкращим місцем для романтичної вечері стане літня тераса Par Bar – це справжня оаза посеред великого міста, яка являє собою комфортні крісла з подушками та низькі столики під стильними зонтами в оточені зелені. Кухню тут не обмежують певним напрямом, а пропонують найпопулярніші страви з різних країн світу — салати, брускети, піци, WOK-страви і навіть бургери, тож вечеря буде різноманітною. До страв замовляйте авторські коктейлі, які до речі готують виключно на преміальному алкоголі. В коктейльній карті Par Bar їх більше двох десятків й кожен вражає оригінальним смаком та ефектною подачею. Доповнити відпочинок радимо кальянами (у закладі наявні 7 різновидів тютюну та 6 видів девайсів), адже недарма вже не перший рік Par Bar є must visit локацією для всіх столичних шанувальників димного відпочинку. Дружня команда закладу наповнить ваш романтичний вечір чудовою атмосферою — тож будьте впевнені, від самого початку до кінця ви будете отримувати суцільне задоволення!

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Суші-сети (295 – 1100 грн), роли (80 – 340 грн), закуски і салати (120 – 380 грн), основні страви (155 – 315 грн), десерти (35 – 550 грн).

Страви: рол «Семпай» – 225 грн, рол «Каліфорнія» з тунцем в ікрі – 225 грн, куряче філе під тартаром зі свіжого манго – 175 грн, тартар із лосося на подушці з авокадо – 235 грн.

Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.

Романтичний вечір в Par Bar ² неодмінно залишить приємні враження та посилить їх — автентичні страви азійської кухні в сучасній інтерпретації, лаунж-атмосфера, великий вибір кальянів та концептуальна коктейльна карта гарантовано зроблять побачення вдалим. Обираючи меню для вечері, зверніть увагу на великий вибір класичних та авторських ролів і суші або оберіть один із суші-сетів. Бажаєте подарувати коханій людині справжню казку? Резервуйте стіл на просторій літній терасі Par Bar ², яка є однією з найзеленіших у Києві — вона прикрашена великою кількістю живих рослин та обладнана розсувним дахом, що дає можливість насолодитись чудовим видом на зіркове небо. Справжнє свято кохання чекає на вас у Par Bar ²!

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Атлантичне меню (145 – 460 грн), холодні закуски (95 – 249 грн), салати (98 – 265 грн), основні страви (199 – 1390 грн).

Страви: карі з акулою та овочами темпура – 295 грн, тартар з восьминога – 229 грн, салат з креветками і манго – 199 грн, лакса з креветками – 259 грн, курка гунбао – 255 грн.

Напої: Cava Seleccion Raventos Brut Codorniu – 190 грн/келих, Gavi di Gavi La Meirana Broglia – 950 грн/750 мл, Sauvignon Blanc Vicar’s Choice – 850 грн/750 мл.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кавьяр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний преміум-ресторан з азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром. Чарівна літня тераса розташована у тихій частині Воздвиженки та налаштовує на романтичний лад з першого погляду. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в.

Бюджет: ₴₴. Закуски (99 – 598 грн), основні страви (220 – 1580 грн), десерти (50 – 178 грн).

Страви: севіче з сібаса – 289 грн, спагеті карбонара – 178 грн, піца «Маргарита» — 134 грн, равіолі з телятиною та трюфельною пастою – 184 грн.

Напої: Barbaresco Roberto Fossati – 1400 грн/750 мл, Valpolicella Superiore Ripasso – 295 грн/150 мл, Marques de Vargas Reserva – 320 грн/150 мл.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, яка поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi з кухнею для особливих нагод. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti − вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти.

Fish & Pussycat Sushi Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (134 – 335 грн), роли (295 – 425 грн), хоспер (55 – 155 грн).

Страви: татакі з яловичини з соусом чилі-гарлік – 197 грн, кранч-рол з лососем і креветками темпура – 395 грн, теплий салат з качкою, пакчой, манго та едамаме – 245 грн, сашимі дорадо з соусом юзу – 217 грн.

Напої: Cremant Chartron et Trebuchet de Bourgogne – 220 грн/150 мл, Moscato Pfefferer Colterenzio Alto Adige – 150 грн/150 мл, Domaine Pouverel Rose – 850 грн/750 мл.

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), кілька зал, літня тераса європейського типу, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.

Fish & Pussycat Sushi Bar — перший в країні ресторан з концепцією «каліфорнійських суші», які давно завоювали популярність за океаном. В меню − роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви на хоспері. У винній карті закладу понад 40 позицій з кращих світових регіонів виноробства. Резервуйте столик на стильній літній терасі та насолоджуйтесь моментом.

Фото: Facebook 4844 Outlaw Bar, Par Bar, Par Bar ², Oxota NA Ovets, Montecchi Capuleti, Fish & Pussycat Sushi Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi