Салати та боули з авокадо в Києві: куштуємо цікаві варіанти! - PostEat

пошук

Салати та боули з авокадо в Києві: куштуємо цікаві варіанти!
15-10-2019 0 1152


Салати та боули з авокадо в Києві шукала редакція PostEat. А ви знали, що у м’якоті авокадо міститься безліч вітамінів і мінеральних речовин, а також жирні кислоти? М’якоть авокадо використовують для приготування салатів, холодних закусок і бутербродів. Широкою популярністю користується мексиканська закуска гуакамоле з перетертої до стану пюре м’якоті авокадо з сіллю, соком лайма, приправами і овочами. Ми детально розповідали про гуакамоле у цьому матеріалі. Вегетаріанці їдять авокадо в якості замінника м’яса і яєць.

М’якоть авокадо схильна до ферментативного потемніння, і швидко стає коричнюватою після контакту з повітрям. Аби уникнути цього, після очищення авокадо на нього сприскують сік лайма або лимона. Зазвичай, авокадо подається сирим, хоча деякі сорти можна готувати короткий час і він не стане гірким. Де шукати салати та боули з авокадо в Києві, читайте в нашому матеріалі.

Bali Bowl Cafe

Де: вул. Велика Васильківська, 14

Бюджет: сніданки (80–130 грн), смузі боули (110–425 грн), смузі (60–299 грн).

Страви: норі авокадо боул – 125 грн, полуниця-авокадо боул – 125 грн.

Напої: манго комбуча – 65 грн, матча-оранж – 99 грн, колд брю – 60 грн.

Деталі: моноформатний заклад, вегетаріанські страви з органічних продуктів, всі страви без цукру і солі, два поверхи, відкрита кухня, лаконічний інтер’єр з натуральних матеріалів, концептуальне озеленення закладу, 30 посадкових місць, резерв столів.

Bali Bowl Cafe – заклад з солоними та солодкими боулами на будь-який смак на Великій Васильківській. Тут ви можете обрати два види боулів з авокадо й доповнити замовлення одним із цікавих напоїв. Поєднайте боул з полуницею та авокадо з одним зі смузі та насолоджуйтеся трапезою.

Take BRANCHÉ by Très Branché

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Перші страви (88-115 грн), холодні закуски і салати (95-178 грн), основні страви (97-112 грн).

Страви: салат з авокадо та куркою песто – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, заклад сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан французької кухні, дитяче і барне меню, винна карта, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки по буднях з 08:30 до 12:00 (у вихідні – до 16:00), майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

Відтепер у Très Branché можна красиво та доступно «перекусити по-французьки» не тільки за затишними столиками, а й узяти «їжу, що тобі пасує» у зручному форматі take away! Знайомтеся – Take BRANCHÉ! Take BRANCHÉ – свіжий погляд на fast casual dining. Це використання високоякісних біо-продуктів для приготування страв. Більш того, це відмова від пластику: продукція Take BRANCHÉ не шкодить природі, стильно та зручно запакована у еко-посуд. Більше не потрібно витрачати час та чекати своє замовлення, усі страви представлені на вітрині та оновлюються щодня. А з 18:00 діє знижка 30%! на продукцію власного виробництва. Take BRANCHÉ – їжа, що тобі пасує.

Philadelphia roll&bowl

Де: вул. Шота Руставелі, 10

Бюджет: ₴₴. Роли «Філадельфія», норі-роли, боули, авокадо-салат – 139 грн, вино побокально — 39 грн, вино — 169 грн / 750 мл.

Страви: авокадо-салат: з лососем та соусом мнго-унагі/ з вугрем та соусом унагі/ з тунцем та соуосм хойсін/ з тигровими креветками та соусом світ-чілі – 89 грн.

Напої: лимонад з манго та м’ятою – 39 грн.

Деталі: tasty & healthy заклад, страви за моноціною, американська кухня та суші-бар, належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова, знаходиться в центрі, трендові боули, вино власного виробництва, take away, доставка.

Philadelphia roll & bowl — заклад, який відкрив на початку весни 2019 року Дмитро Борисов. Тут ви зможете поласувати не лише смачними ролами, але й спробувати цікаві боули та авокадо-салати в оригінальній подачі. Та якщо йти до ресторану бажання немає, ви можете замовити доставку улюблених страв із закладу на сайті.

«Вино і Люди»

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Сніданки (50–122 грн), закуски (24–128 грн), супи (98-158 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: салат з курчам, манго, авокадо, арахісом – 148 грн.

Напої: імбирний чай – 62 грн, еспресо – 32 грн, лате – 48 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, шеф Валерій Бузовер, сезонні новинки в меню, винна карта, сніданки.

«Вино і Люди» — заклад для любителів вина та дружніх посиденьок. Салат з курчам, манго, авокадо та арахісом є новинкою в меню закладу, тож його варто спробувати в першу чергу. Радимо доповнити салат одним із білих вин або навіть ігристим – буде смачно!

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–585 грн), основні страви (260–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: зелений салат з креветками, авокадо, кедровими горіхами та пармезаном – 365 грн, з вугром унагі, авокадо, помідорами чері та горіховим соусом – 399 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, апельсиновий фреш – 95 грн, какао – 75 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на річку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний вид на річку. В меню закладу — класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. У закладі подають два салати з авокадо, кожен з яких вартий вашої уваги. Замовляйте обидва та оберіть свого фаворита!

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (75–275 грн), основні страви з м’яса (175–2980 грн), десерти (35–115 грн).

Страви: салат з м’ясом холодноводної креветки, яблуком та авокадо – 255 грн, зелений салат з креветками, гребінцем, та авокадо з соусом песто – 295 грн.

Напої: коктейлі – від 150 грн.

Деталі: авторська кухня, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

Кухмейстер – це затишний ресторан, де ви можете відпочити всією родиною. З авокадо тут подають два смачні салати, у склад обох із них також входять креветки. Замовляйте до обраного салату бокал улюбленого вина та відпочивайте комфортно! Радимо оцінити й коктейлі від закладу, представлені у змістовній барній карі.

Фото: Facebook Bali Bowl Cafe, Très Branché, Philadelphia roll&bowl, «Вино і Люди», Маяк, Кухмейстер

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi