Севіче та тартари в ресторанах Києва: вишукані варіації закусок - PostEat

пошук

Севіче та тартари в ресторанах Києва: вишукані варіації закусок
23-02-2021 0 1929


Севіче та тартари в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Багато українських гурманів вподобали ці закуски в тандемі з винами, які відмінно підкреслюють ніжний рибний чи яскравий м’ясний смак. Шефи постійно експериментують з інгредієнтами, доповнюючи смак закусок гострими спеціями чи цитрусовими соусами. Які севіче та тартари в ресторанах Києва можна спробувати вже цього вечора, розповідаємо в новому матеріалі.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Coco New Japanese

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴₴. Севіче (245–345 грн), стартери (85–185 грн), основні страви (195–950 грн).

Страви: севіче лангустин з матча-халапеньо та апельсином – 275 грн, севче з сібаса з юзу-каламансі та чилі – 245 грн, севіче з гребінця з соусом соя-трюфель та грейпфрутом – 345 грн, біф тартар – 248 грн, тартар лосось з унагі філадельфія – 295 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco New Japanese — новий ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексі Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. Винну карту ресторану формував Роман Ремеєв, в ній представлені натуральні позиції та європейська класика. В меню представлені страви new japanese — тобто не автентична японська кухня, а трансформовані під європейським впливом авторські страви. Шеф рекомендує почати знайомство з new japanese з трьох севіче: з сібаса з найцитрусовішим соусом, з лангутсина з соусом матча-халапеньо та з гребінця з соусом соя-трюфель. 

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139–330 грн), татакі (220–367 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–399 грн).

Страви: севіче з тунця з шароном та соусом юзу – 235 грн, тартар з тунця з авокадо та васабі – 275 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya bar — ізакая в центрі столиці від ресторанної мережі Bulldozer group. Формат нового для міста закладу створений за концепцією популярних японських закладів, які місцеві відвідують щовечора. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах з використанням натуральних матеріалів. За кухню в Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф Євген Песін, який зробив акцент на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли. Серед різноманіття закусок в ізакаї ви знайдете ніжне севіче з тунця з шароном та соусом юзу та пікантний тартар з тунця з авокадо та васабі.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (140–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–350 грн).

Страви: тартар з телятини з трюфельним ароматом – 585 грн, тартар з лосося з трюфельним соусом та авокадо – 490 грн, тартар з тунця зі страчателою і ботаргою – 680 грн, тартар з вугра – 580 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією, панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN з першого погляду вражає своїм масштабом і з перших хвилин занурює вас в атмосферу свята та гастрономічних задоволень. QUEEN полюбляють за розкішну панораму Дніпра, ексклюзивні шоу-програми, авторські страви та вишукану винну карту, до якої увійшли вина Світу, вдало доповнюючі смаки страв основного меню. Створенням меню ресторану займався досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, який присвятив тартарам окремий розділ. За класичним рецептом тартар готується з телятини, у варіації Queen тартар з телятини насичений трюфельним ароматом. Ніжні ноти пікантного трюфеля можна відчути й в тартарі з лосося, який подають з авокадо. Вишуканий смак захований у тартарі з вугра, а дивовижний тандем страчатели й ботарги відмінно підкреслює тартар з тунця.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (296–650 грн), основні страви (486–1250 грн), свіжа риба та морепродукти (245–586 грн/100 г).

Страви: пікантне севіче з дорадо – 385 грн, тартар із тунця з гуакамоле та свіжим авокадо – 535 грн, тартар з вугря з авокадо та трюфельним теріякі – 445 грн, тартар із лосося, тунця, гребінця з японським майонезом та авокадо – 1320 грн, великий тартар з крабом, артишоками, в’яленими томатами та двома

видами ікри – 2260 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. В якості закуски пропонують пікантне севіче з дорадо та кілька тартарів: із тунця з гуакамоле, з вугря з авокадо та позиції для компаній з кількох видів риби.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (145–395 грн).

Страви: севіче з лосося – 225 грн, севіче з креветок – 285 грн, тартар з гребінця – 345 грн, тартар з телятини – 195 грн, тартар з лосося – 255 грн, тартар з тунця – 235 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. Villa Riviera пишається своєю італійською авторською кухнею, вишуканою винною картою і сервісом найвищого рівня. В меню ви знайдете розділ севіче бар, де представлені тартари з м’яса та риби, а також севіче з лосося та з креветок.

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–525 грн), м’ясні страви (196–330 грн), десерти (60–2800 грн).

Страви: тартар з тунця, манго та пітахаї – 315 грн, севіче з морського гребінця з соусом понзу-екзотік – 297 грн, севіче з тунця з макарунсами, авокадо та соусом даші – 350 грн.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторськими стравами. Ввечері заклад перетворюється в party-place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді-джеїв та ароматними коктейлями. В ресторані можна спробувати страви європейської, української та азійської кухонь: в’єтнамські роли, віденський шніцель та вареники з м’ясом. В азійському розділі меню ви знайдете тартар і севіче з тунця, а також севіче з морського гребінця.

Головна фото: Villa Riviera

Фото: Facebook Coco Japanese, Virgin Izakaya Bar, Queen Kyiv, Catch Seafood Restaurant, Villa Riviera, MOCCO boutique restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi