Севіче: вишукані смаки перуанського смаколика в закладах Києва - PostEat

пошук

Севіче: вишукані смаки перуанського смаколика в закладах Києва
30-10-2019 0 1229


Редакція PostEat дізнавалась, де в Києві куштувати севіче. Севіче – це страва з риби або морепродуктів, популярна в прибережних районах Тихого океану в Латинській Америці. В Перу ця страва вважається національною, та навіть існує свято на честь севіче. Зазвичай севіче готують із сирої риби, маринованої в соку цитрусів (лимон або лайм) з перцем чилі. Іноді додають приправи. Оскільки страва не обробляється за допомогою високих температур, вона повинна бути вживана відразу після приготування.

Класичний перуанський севіче складається з тонко нарізаної сирої риби, маринованої в свіжовичавленому соку лайма чи гіркого апельсина (naranja agria), з нарізаною цибулею, перцем чилі і сіллю. Сібас (морський окунь) як основний інгредієнт, використовується найчастіше.

А де шукати севіче в столиці, розкаже PostEat.

RONIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зоологічна, 10

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–778 грн).

Страви: севіче: сібас/ лосось/ дорадо/ тунець – 148 грн.

Напої: з вибором напою вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина.

У ресторані RONIN севіче готують так: нарізану сиру рибу маринують у соусі з сок лайма з додаванням гострого перцю чилі, червоної цибулі та соусу севіче. Так, ви можете спробувати севіче з тунця, дорадо, лосося та сібаса. Варто смакувати закуску під келих білого ігристого.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: севіче з лосося та манго з соусом кімчі – 355 грн, севіче з сібаса – 325 грн, пікантне севіче з дорадо – 325 грн.

Напої: з вибором напою вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

У вишуканому ресторані Catch Seafood Restaurant гості можуть обрати безліч різноманітних страв з риби та морепродуктів. Радимо звернути особливу увагу на розділ меню під назою RAW BAR – у ньому знайдете не лише севіче, але й різноманітні тартари, поке, а також сашимі. До закусок вам запропонують одне з більш ніж 200 видів білих вин, а також великий вибір шампанського.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (300–350 грн). Салати (195–595 грн), гарячі закуски (195– 415 грн), страви з м’яса і птиці (168–1550 грн), десерти (59–580 грн).

Страви: севіче: з авокадо, гречаними чипсами та цитрусовим соусом – 285 грн, з королівською креветкою, кавуном і манговим соусом — 210 грн.

Напої: з вибором напою вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, французька кухня, шеф  Ігор Крамаренко, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle – гастрономічний ресторан, де готують найкращі страви французької кухні. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі затишну приємну атмосферу. До севіче ви можете обрати вишукані вина виключно французьких виноробів (серед асортименту енотеки ресторану знайдете органічні та біодинамічні вина).

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–525 грн), м’ясні страви (196–330 грн), десерти (60–2800 грн).

Страви: севіче з морського гребінця з соусом понзу-екзотик – 297 грн.

Напої: еспресо – 65 грн, фрапе – 100 грн, лате – 100 грн, капучино на рослинному молоці – 120 грн.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant – цілодобовий заклад преміум-формату у центрі Києва. У меню закладу є окремий розділ зі стравами «у кращих традиціях Азії», де серед закусок ви знайдете і севіче з морського гребінця з соусом понзу-екзотик. В закладі також подають сніданки з 07:00 для ранніх «жайворонків».

Любимый Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (95–185 грн), страви з м’яса і птиці (170–395 грн), десерти (57–145 грн).

Страви: севіче із сібаса – 290 грн.

Напої: капучино – 60 грн, чай улун червоний – 70 грн, полуничний кисіль – 65 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, дитяче меню, сніданки, меню бару, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Любимый Дядя» запрошує гостей скуштувати ніжне севіче із сібаса. Окрім риби, у складі страви авокадо, стиглий ананас, манго, томати, лайм, м’ята і кінза. Подають севіче на веганському авокадо-соусі.

Ikigai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (550-745 грн), салати (215-1625 грн), супи (95-585 грн).

Страви: севіче лакедра – 685 грн,

Напої: з вибором напою вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва, шеф-кухар Дмитро Кривошап, заклад при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр в пастельних тонах, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум з крабами, лобстерами і устрицями.

Ikigai — ресторан ексклюзивної японської кухні в готелі Premier Palace Hotel. Тут подають севіче з лакедри, а також вишукані дім сами, сашимі з риби та морепродуктів та багато інших страв, вартих вашої уваги. Поцікавтеся в офіціанта, який напій краще обрати до страви, котру ви обрали.

Фото: Facebook RONIN, Catch Seafood Restaurant, Citronelle, MOCCO boutique restaurant, Любимый Дядя, Ikigai

Головна фотографія: Любимый Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi