Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Сезонне і оновлене меню в закладах Києва: що нового куштувати цієї весни? Частина 2 - PostEat

пошук

Сезонне і оновлене меню в закладах Києва: що нового куштувати цієї весни? Частина 2
07-05-2019 0 280


Сезонне і оновлене меню в закладах Києва шукала для вас редакція PostEat. Весна – пора оновлення, саме у цей час природа  прокидається, росте. А разом з природою прагнуть оновлень і люди. Тому ресторани та кафе Києва вводять нові страви з сезонними продуктами до меню, а гості, в свою чергу, приходять до закладів за новими поєднаннями продуктів та смаків. Нещодавно ми вже писали про заклади столиці, які запустили оновлене та сезонне меню. У другій частині нашого огляду – ресторани преміум-сегменту та демократичні локації Києва із новими гастрономічними пропозиціями в меню. Де шукати сезонне і оновлене меню в закладах Києва, читайте у нашому матеріалі!

Alaska

Де: вул. Січових Стрільців, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (85 – 950 грн), страви з м’яса та птиці (260 – 680 грн), десерти (160 – 300 грн).

Страви: лосось з грейпфрутом, фенхелем та соусом понзу – 345 грн, спагеті фрескі з соусом Болоньєзе – 320 грн, равіолі з риктотою та крабом – 675 грн, суп страчатела зі щавлем та естрагоном – 190 грн, гаспачо з крабом – 420 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, матча – 110 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, домашній лимонад Sweet Berry – 130 грн.

Деталі: multi-cuisine, флагман меню – королівський краб; вишуканий інтер’єр, коктейльна карта, акваріум з лобстерами і крабами, жива музика, сезонне меню, резерв столів, тераса, парковка.

Alaska – преміум-ресторан середземноморської кухні, головним героєм якої є королівський краб. Нещодавно до команди ресторану приєднався  новий бренд-шеф кухар – Джакомо Ломбарді. Італієць за походженням, шеф-кухар кращих ресторанів гастрономічних столиць світу, він втілив набутий досвід в оновленому меню ресторану Alaska. Тож, цієї весни ресторан пропонує своїм гостям одразу понад 20 нових страв, розроблених італійським шефом. Також новий бренд-шеф вдосконалив існуюче меню, додавши кілька сміливих варіацій. Рекомендуємо вам скуштувати спагеті з фалангами королівського краба, гаспачо з крабом та фреголу з кальмарами. А тим, хто полюбляє солодке, радимо обов’язково замовити сицилійський десерт зі свіжою малиною, в якому іранські фісташки є у трьох різних станах: крем, бісквіт та морозиво. Приходьте в Alaska на дегустацію нового меню від іменитого шеф-кухаря.

COIN

Де: вул. Болсуновська, 13/15 (бізнес-центр IQ).

Бюджет: ₴₴₴. Стартеры (160 – 590 грн), блюда от шефа (310 – 1520 грн), десерты (145 – 980 грн).

Страви: авокадо на вугіллі з диким яблуком – 390 грн, салат з китайською спаржею та манго – 395 грн, сібас в лаймовому соусі – 535 грн, десерт «Кокос» — 220 грн.

Бюджет: ₴₴₴. Стартеры (160 – 590 грн), блюда от шефа (310 – 1520 грн), десерты (145 – 980 грн). 

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, приватний зал, банкетні пропозиції, VIP-зал.

COIN — ресторан, де справжні гурмани оцінять багатство смаків тайської, японської і середземноморської кухонь. Гості приходять сюди, щоб насолодитися високою кухнею, напоями з багатої винної карти та видом на ботанічний сад, що відкривається з просторої літньої тераси закладу. Кухарі COIN постійно експериментують, додаючи до меню страви з новими цікавими інгредієнтами та вміло поєднуючи продукти для гармонійності смаку. Варто завітати до ресторану вже сьогодні та скуштувати смачні новинки!

Très Français

Де: вул. Костьольна, 3.

Бюджет: ₴₴. Супи (116 – 440 грн), страви з риби та жаб (397 – 596 грн), гарніри (59 – 140 грн).

Страви: Бранч à la Branché з йогуртом, фруктами, яйцем, приготованим на ваш смак, авокадо, житніми тостами, круасаном і джемом – 152 грн, бранч Famille Très FRANÇAIS зі скремблом, міні цибулевим кішем, міні авокадо тостами, рататуєм, салатом, картоплею a la maison — 174 грн, яйця пашот на ніжному маші з авокадо – 137 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і до 16:00 у вихідні, бізнес-ланчі (діють з 12:00 до 16:00, меню ланчів оновлюється щочетверга), 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, паркінг, формат take away, доставка.

3 травня у Très Français презентували нове меню сніданків і бранчів — Petit-déjeuner tardif! Ще більше корисних і трендових страв, що допоможуть смачно почати продуктивний день! На гостей також очікує приємний бонус — можливість спробувати відразу кілька страв в одній тарілці і опція її самостійного наповнення! Нові сніданки можна спробувати щодня з 08:00 до 12:00 (до 16:00 у вихідні та святкові дні)!

La Veranda

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/ 14.

Бюджет: ₴₴. Закуски (124 – 380 грн), страви з м’яса (324 – 488 грн), десерти (115 – 199 грн).

Страви: закуска з тунцем та білою спаржею з тапіокою із соєвого соусу, класичний суп з яйцем-пашот і грінками і теплий тарт із зеленою спаржею.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: французька та італійська кухні, меню спаржі від кухарів Томаша Фріштенські и Олександра Липко, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.

Шеф-кухарі «Ла Веранда» презентували нове меню страв зі спаржею за рецептами різних країн світу. Франція, Іспанія, Німеччина і Азія надихнули Томаша Фріштенскі і Олександра Липко на створення особливих страв, і вже сьогодні в ресторані можна куштувати цікаві гастрономічні поєднання. Зверніть увагу, що по понеділках ресторан не працює.

Prynada Ukrainian Cafe

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 24.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89 — 199 грн), салати (125 — 169 грн), основні страви (165 — 299 грн).

Страви: карпачо з вугра та авокадо – 169 грн, салат з морепродуктами – 175 грн, закарпатська форель з арахісовим соусом – 265 грн, котлета по-принадівськи з пюре – 155 грн.

Напої: лате – 49 грн, фірмовий обліпиховий чай – 65/ 79/ 89 грн, Mai Tai – 165 грн.

Деталі: знаходиться на правому березі Києва (Оболонський район), позиціонує себе як ресторан актуальної української кухні, кальянне меню, резерв столів, доставка, тераса, фірмові коктейлі, дитяче меню, дегустаційні сети, кальян, формат take away, жива музика, в п’ятницю і суботу працює до 03:00, «інтелігентне караоке».

В Prynada Ukrainian Cafe на вас чекає спеціальне сезонне меню. В ньому – страви з риби та морепродуктів зі свіжою зеленню та соковита котлета «по-принадівськи». В поєднанні з фірмовими коктейлями (наприклад, «Ягідні пестощі» чи «Така, як Фріда») ці страви смакують особливо добре, спробуйте!

Цветочная лавка

Де: вул. Саксаганського, 13/42.

Бюджет: ₴₴. Закуски (87 – 185 грн), супи та салати (88 – 217 грн), теплі страви (102 – 260 грн).

Страви: броколі з горіховим соусом – 137 грн, салат із креветками – 210 грн, корейський боул – 140 грн, курка по-індійськи (781 ккал) – 175 грн.

Напої: яблучний фреш – 59 грн, Ideal Crime – 189 грн, Shoomary – 155 грн, Love is… — 187 грн.

Деталі: city cafe & bar, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Олександр Сізов, бар-менеджер Ольга Корнійчук, коктейльна карта; страви з суперфудів, страви без глютену та страви для веганів; сніданки цілий день, вечірки, стильний інтер’єр, літня тераса в європейському стилі, окрема зала для заходів, контактна барна стійка, резерв столів.

Розробляючи нові страви для меню «Цветочная лавка», бренд-шеф Олександр Сізов прагнув передати через них нові смаки різних кухонь світу, розширити бібліотеку смаків гостей закладу. Зверніть увагу – в меню закладу навпроти кожної страви чи напою зазначена їхня калорійність – ви можете їсти улюблені страви і не турбуватися про можливий надлишок калорій.

Голована фотографія (колаж): Цветочная лавкаAlaskaTrès Français

Фото: Facebook Alaska, COIN, Très Français, La Veranda, Prynada Ukrainian Cafe, Цветочная лавка

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi