Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з кавуном та динею - PostEat

пошук

Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з кавуном та динею
27-08-2020 0 1429


Сезонне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Створюючи страви з сезонних овочів, фруктів та ягід, столичні шеф-кухарі дають гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків та спробувати цікаві поєднання. У новому огляді розповідаємо, яке сезонне меню в ресторанах Києва діє зараз і де можна скуштувати страви з кавуном та динею.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. Закуски (38–386 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (176–398 грн).

Страви: салат із прошуто і кавуна на томатному желе з соусом на основі апельсину і вершкового хріну – 148 грн, бурата з компресійним кавуном в малиново-соєвому сиропі з жовтими томатами – 228 грн, гаспачо із томатів і кавуна з морозивом із горгонзоли – 98 грн.

Напої: американо – 38 грн, матча лате – 70 грн, лимонад грушевий – 76 грн, коктейль Negroni – 180 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

В ресторані класичної та авторської італійської кухні Under Wonder гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В основному меню – закуски, салати, паста, ризото, страви з риби та морепродуктів, карпачо, севіче, страви з м’яса та птиці, супи та десерти. В сезонному меню від Шефа пропонують салати та основну страву з кавуном — рекомендують гаспачо із томатів і кавуна з морозивом із горгонзоли та бурату з компресійним кавуном в малиново-соєвому сиропі з жовтими томатами.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 32; Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴. Салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: авокадо, диня, креветка – 148 грн, кавун, рикота власного приготування – 75 грн, диня, прошуто – 115 грн, карамелізована диня – 86 грн, карпачо з дині – 148 грн.

Напої: фреш кавун – 48 грн, фФреш диня – 48 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара. В сезонній пропозиції від бренд-шефа ви знайдете закуски й напої з кавуна та дині.

FAIR PLAY rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул.  Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴. Сніданки (17–91 грн), холодні закуски (45–108 грн), піца (58–114 грн).

Страви: антипасті з прошуто, динею та моцарелою бурата – 133,70 грн, салат з динею та тунцем – 108,60 грн, салат з кавуном та сиром камамбер – 79,50 грн, панакота з динею – 45,70 грн.

Напої: лате на кокосовому молоці – 52,90 грн, коктейль Basil – 86,40 грн, коктейль Daiquiri – 79,70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста, система вхідного білету, сніданки, винна карта, коктейлі, take away, літня тераса, dress&face control.

Fair Play — «ресторан чесних цін», який знаходиться в центрі міста. В закладі пропонують всі страви по собівартості за символічну вартість вхідного білету в ресторан — кожного дня ціна різна від 40 до 120 грн. В меню популярні страви європейських кухонь — італійські антипасті, карпачо, тартар, брускети, чилійські мідії, піца та паста. В сезонному меню пропонують антипасті з прошуто, динею та моцарелою бурата й салат з кавуном та сиром камамбер.

FLOCS Flower&Coffee Space

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: боул з прошуто, динею та кавуном – 189 грн, салат грецький арбуз – 115 грн.

Напої: фреш-лимонад – 90 грн, коктейль Watermelon Breeze – 165 грн.

Деталі: кафе, квітковий магазин, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки, літня тераса, take away, доставка.

FLOCS Flower&Coffee Space — квітковий магазин-кафе в самому центрі міста. Заклад легко помітити, поруч із ним стильна уквітчана тераса. В меню закладу смузі боули, спрінг-роли, брускети та авокадо-тости. На десерт пропонують чіа-пудинги зі свіжими ягодами. З кавуном та динею в закладі готують боул, салат, а також освіжаючий лимонад та кокетйль.

Phi-Phi Пхи-Пхи

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дмитрівська, 62/20.

Бюджет: ₴₴. Салати (145–240 грн), основні страви (210–60 грн), десерти (90–125 грн).

Страви: гаспачо з кавуна – 5 грн, салат з кавуном та камамбером – 165 грн, тартар з кавуна– 95 грн.

Напої: лимонад з кавуна – 75 грн, «Маргарита» з кавуна – 140 грн, Апероль» з кавуна – 140 грн, Summer Time з кавуна – 140 грн.

Деталі: ресторан тайської кухні, концептуальний інтер’єр в зелених тонах з рослинними орнаментами на стінах, класичні сніданки щодня, вина келихами, велика коктейльна карта, DJ-сети по вихідним, резерв столів.

«Phi-Phi / Пхи-Пхи» — локація формату pre-party з тайською кухнею в центрі столиці, приємною музикою та різноманіттям страв. Зранку в ресторані пропонують поживно поснідати, а ввечері — відпочити разом з друзями на запальній вечірці. В меню ресторану поєднали азійські та європейські страви, а зараз ще й діє сезонне меню з кавуна — пропонують гаспачо, тартар та саалт з кавуном. Також можна освіжитись лимонадо з кавуна або коктейлем. Варто обирати столик на атмосферній затишній літній терасі-дворику, прихованій від міського гамору.

PESTO CAFE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; Дніпровська набережна, 33; вул. Андрія Малишка, 3а; пр-т Академіка Глушкова, 13Б; вул. Маршала Конєва, 7; всі ресторани.

Бюджет: ₴₴. Салати (108–178 грн), паста (98–168 грн), гарячі страви (148–298 грн).

Страви: шматочки кавуна з м’ятою – 48 грн, шматочки дині з м’ятою – 68 грн, пиріг з динею та морозивом – 88 грн, тартар з кавуна та дині – 88 грн, салат з пармою та динею – 108 грн, салат з кавуном, сиром бурата та листям руколи – 168 грн.

Напої: фреш з кавуна – 68 грн, мохіто з кавуном/б/а – 78/108 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 13:00, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30 (при мінімальній сумі замовлення від 200 грн), банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

PESTO CAFE — мережа затишних сімейних ресторанів італійської кухні. Всі заклади максимально kids friendly, тут створили всі умови для гарного відпочинку своїх маленьких гостей та їхніх батьків. В меню — автентичні італійські страви в авторських інтерпретаціях. Також є сезонне меню зі стравами з кавуна та дині — їх пропонують в якості закуски, в салатах та у вигляді фрешу і коктейлю.

Фото: Facebook Under Wonder, Spezzo, FAIR PLAY rest, FLOCS Flower&Coffee Space, Phi-Phi Пхи-Пхи, PESTO CAFE.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi