Сезонні оновлення на Подолі: вирушаємо в гастропрогулянку за новинками в меню - PostEat

пошук

Сезонні оновлення на Подолі: вирушаємо в гастропрогулянку за новинками в меню
13-05-2019 0 2993


Новинки в меню закладів Подолу шукала редакція PostEat. Якщо ви втомилися від звичних страв, і душа прагне гастрономічних пригод, наш огляд стане вам у пригоді! Ми підібрали локації Подолу, що з приходом весни оновили своє меню та додали в нього страви з цікавими смачними поєднаннями інгредієнтів. Що ви оберете сьогодні – корейські кукси, італійські страви зі спаржею, чи ароматні коктейлі в поєднанні з легкими весняними закусками? Крім того, радимо вам звернути увагу на матеріали, у яких ми писали про сезонне та оновлене меню в закладах Києва. Читайте матеріал про новинки в меню закладів Подолу і створюйте нові гастрономічні враження разом з PostEat!

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Нижній Вал, 33Б.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (49 – 189 грн), рамен (119 – 139 грн), основні страви (89 – 189 грн).

Страви: куксі (пшенична локшина, свинина, капуста, огірок, омлет) – 119 грн, овочі тонкацу (цибуля, морква, кабачок, перець, баклажан, тофу, соус тонкацу) – 119 грн, дакганчжон (крильця, чилі, вустерський соєвий соус, імбир, томат, подають з кисло-солодким соусом) – 99 грн, тонкацу буту (свинина, сухарі панко, пекінська капуста, соус тонкацу) –129 грн, моті (рисове борошно, чай матча, червона квасоля, арахісова паста) — 79 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, пиво по-корейськи Со-мек – 99 грн, «Медовий каркаде – 49 / 69 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» — бар корейської кухні, що розташувався в затишному дворику на Подолі. Гості приходять сюди за смачною та ексклюзивною їжею та в пошуку нових гастрономічних вражень. У свою чергу, у закладі часто оновлюють меню і дивують гостей новими стравами корейської кухні. Нещодавно після оновлення в меню закладу з’явилося багато цікавих страв. Так, якщо ви шукаєте, чим би освіжитися, замовте куксі — традиційний холодний корейський суп, що ідеально освіжить вас у спекотну погоду. Вегетаріанцям серед новинок варто спробувати овочі тонкацу та моті — оригінальний японський десерт. Під пиво по-корейськи (Со-мек) варто замовити закуску дакганчжон (гарячі крильця з кисло-солодким соусом), що доповнить та розкриє смак пива по-новому! Якщо ж ви хочете смачно та ситно повечеряти, ідеальним вибором стане нова страва під назвою «Тонкацу буту» зі свининою та запашним соусом тонкацу. Поспішайте спробувати нові страви та оцінити їх смак!

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський,1/3.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (59 – 139 грн), кебаби (149 – 399 грн), основні страви (159 – 429 грн), десерти (69 – 99 грн).

Страви: скрембл з овочами – 89 грн, кюфта кебаб – 159 грн, салат табуле – 99 грн, мезе-сет – 195 грн.

Напої: «Камбуча» – 95 грн, Amaro Spritz – 139 грн, Pink Gin Tonic – 95 грн.

Деталі: новий заклад, що відкрився в столиці у вересні 2018 року, ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки протягом всього дня, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, страви з суперфудами.

«Італієць із Бейрута» запрошує гостей скуштувати три сезонні освіжаючі коктейлі — «Камбуча», Amaro Spritz та Pink Gin Tonic. У поєднанні зі стравами на основі свіжих овочів освіжаючі коктейлі допоможуть створити теплий весняний настрій!

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (195 — 950 грн), супи (114 – 315 грн), паста і ризото (176 — 985 грн).

Страви: ризото з креветками і білою спаржею, соковитий ростбіф із зеленою спаржею, піца з прошуто.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: італійський ресторан родини закладів La Famiglia, розміщений на Подолі, більше 35 видів тосканських вин к’янті, винна карта, заходи для дітей, ранні сніданки з 8:00 до 12:00 по буднях (до 16:00 у вихідні), страви для вегетаріанців, спеціальне меню від шефа, сезонне меню, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, жива музика.

Додайте у ваш сьогоднішній раціон легкі страви із нового меню спаржі від ресторану Vero. Обирайте, чим пообідаєте сьогодні — ризото з креветками і білою спаржею, соковитий ростбіф із зеленою спаржею чи, можливо, піца з прошуто? Спробуйте ароматні, легкі та поживні страви вже сьогодні!

Goose Gastro Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 19.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75 — 215 грн), основні страви (149 — 269 грн), десерти (25 — 87 грн).

Страви: теплий салат з яловичої вирізки з руколою та томатами – 195 грн, стейк з філе телятини, картопляне пюре та шпинат – 275 грн, бігус зі свинини з чіпсами із бекону – 175 грн.

Напої: Wisconsin Mango – 145 грн, Wiki Sour – 185 грн, Hard Rocks – 170 грн, Cherry Pie – 165 грн.

Деталі: двоповерховий гастро-паб, бізнес-ланч меню, сніданки, кава take away, доставка, великий вибір пива і міцного алкоголю, меню коктейлів, вечірки, трансляції спортивних подій.

Goose Gastro Pub – це двоповерховий гастро-паб на Подолі. На гостей закладу чекає спеціальне весняне меню страв, а також оновлена карта коктейлів. Варто спробувати поєднати нові страви та коктейлі – можливо, саме ви створите ідеальний фудпейрінг?

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (30 – 250 грн), основні страви (115 – 260 грн), десерти (96 грн).

Страви: закуска з припущеного батату та картоплі – 72 грн, курячі серця з пекінською капустою – 125 грн, салат з Памелою та куркою під імбирною заправкою – 115 грн, салат з кальмарами – 170 грн, рис Жасмин з мідіями – 115 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, шеф-кухар Юрій Сім, кілька залів, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

В меню ресторану азійської кухні KIN KAO також додали кілька гастрономічних новинок. Для того, щоб гості могли легко відшукати нові страви в змістовному меню, їх позначили червоною позначкою new. До KIN KAO гарно завітати великою компанією та замовити сети з м’яса, риби та морепродуктів, які можна приготувати на корейському грилі, буквально не виходячи з-за столу!

Евразия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 15\35д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (42 — 250 грн), роли (38 — 210 грн), десерти (30 -125 грн).

Страви: італійський салат з макаронами та куркою в соусі песто – 120 грн, тартар з тунцем та мусом із авокадо – 165 грн, паста з лососем та ікрою летючої риби – 175 грн, саке кані макі – 150 грн.

Напої: «Спокійної Ночі» — 80 грн, «Як справи» — 80 грн, «Апельсинове пиво» — 80 грн, «Амарето-тонік» — 80 грн.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції, доступна послуга «Заберу сам»; щоденна акція «Щасливі години» в усіх ресторанах мережі: з 15:00 до 18:00 при замовленні будь-якої страви, друга така ж — в подарунок; також можна замовити страви по акції «Червона ціна» (по одному блюду зі знижкою 25%).

В ресторані «Евразия» вам запропонують ексклюзивне меню новинок від шеф-кухаря зі стравами японської та європейської кухонь. На це меню поширюються акції «Щасливі години», «Червона ціна» і знижки за дисконтними картками. Меню діє тільки в ресторанах і недоступне для замовлення за послугою «Заберу сам».

Головна фотографія (колаж): Італієць із БейрутаЕвразия

Фото: Facebook Пян-Се бар, Італієць із Бейрута, Vero Vero, Goose Gastro Pub, KIN KAO, Евразия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi