Сезонні оновлення в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Сезонні оновлення в ресторанах Києва
11-09-2019 0 939


Щедрий фруктовий літній сезон змінився на осіннє овочеве розмаїття, яке столичні шеф-кухарі активно використовують у свої сезонних та оновлених меню. Які страви з баклажанами, грибами, цукіні готують в київських ресторанах, читайте в нашому огляді. А ми вже розпочали пошук традиційного для осені гарбузового меню, не пропустить наступні публікації.

Смородина

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (125–312 грн), роли та фелікси (62–348 грн), основні страви (198–465 грн), десерти (60–132 грн).

Страви: печені перці з бабаганушем – 95 грн, рулетики з баклажанів з сирно-горіховим соусом – 110 грн, пікантний суп з телятиною та овочами – 97 грн, морозиво крем-брюле з баклажановим варенням та фундуком – 25 грн/65 г.

Напої: коктейль «Росіні» – 260 грн, коктейль «Белліні» – 260 грн, Pinot Grigio Zonin – 89 грн/150 мл, Prosecco DOC Millesimato – 300 грн/200 мл.

Деталі: м’ясний ресторан в парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний ресторан у Русанівському парку. У меню закладу вдало поєднанні страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Ресторан займає два поверхи, і на обох є затишні літні тераси, з яких можна милуватись парковою зеленню. Шеф-кухар ресторану підготував для гостей особливу осінню пропозицію: закуски, салати, суп, гарячі страви та десерти із сезонних овочів. Рулетики з баклажанів, печені перці, овочеве рагу, курка з баклажанами та грибами і оригінальне морозиво з баклажановим варенням та круасани з баклажановим джемом вже можна спробувати у ресторані «Смородина».

Whisky Corner

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (230–890 грн), салати (125-385 грн), стейки (175–450 грн/100 г).

Страви: персик на соусі стілтон з качиною грудинкою – 175 грн, запечені овочі соте в цукіні – 120 грн, салат з різнокольорових помідорів чері – 115 грн.

Напої: Old fashioned – 200 грн, Sazerac – 220 грн, Clover Club – 220 грн.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; більше 750 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено близько 750 найменувань віскі з усього світу, а професійні сомельє допоможуть гостям обрати напій для ідеального фудпейрінгу. В сезонному меню шеф-кухар ресторану пропонує персик на соусі стілтон з качиної грудинкою, запечені овочі соте в цукіні та салат з різнокольорових помідорів чері

Руккола

Де: пр-т В. Маяковського, 43/2; вул. Будівельників, 40; вул. Хрещатик, 24; вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Гната Юри, 13; інші адреси.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–225 грн), основні страви (149–278 грн), десерти (39–98 грн).

Страви: піца з білими грибами, гливами, печерицями та копченою куркою – 239 грн, фетучіне з лисичками, білими грибами, гливами та шиїтаке – 159 грн, брускети з грибами шиїтаке, гливами, сиром страчатела та в’яленими томатами – 109 грн, трюфельне ризото з білими грибами, гливами та шиїтаке – 159 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лимонад манго – 35 грн, фірмовий лимончело – 34 грн/50 мл, «Негроні» – 145 грн.

Деталі: мережа сімейних кафе італійської кухні, належить до мережі ресторанів TARANTINO family, сніданки, страви на грилі, авторські сири, літня тераса, дитяча кімната і меню, винна карта, резерв столів, доставка.

Мережа італійських кафе для друзів «Руккола» увібрала в себе кращі кулінарні традиції Італії — в ресторанах готують неаполітанську піцу з дров’яної печі, домашню пасту, салати, сири, до яких завжди підберуть найкращі вина з різних куточків Італії. З початком осені в меню ресторанів з’явилось Menu di Funghi, яке відкриває цікаві поєднання італійської кухні та грибів. Спробуйте брускети з грибами шиїтаке, гливами, сиром страчатела та в’яленими томатами та піцу з білими грибами, гливами, печерицями та копченою куркою.

Ресторан «Тарас»

Де: пр-т Перемоги, 84Б

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–210 грн), салати (96–158 грн), основні страви (89–224 грн).

Страви: мікс салатів з моцарелою та авокадо – 154 грн, оладки з цукіні з лісовими грибами та сулугуні – 87 грн, яблучний тарт з морозивом – 63 грн.

Напої: «Котнар Каберне-Совіньйон» –225 грн/750 мл, лимонад – 65 грн, узвар – 21 грн, пунш – 75 грн.

Деталі: ресторан української кухні, страви на грилі, колоритний інтер’єр, два поверхи, окремі альтанки, музейний формат, літня тераса з фонтаном, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 15:00, резерв столів, парковка.

Ресторан «Тарас» знаходиться поруч з парком «Нивки» на відокремленій території. Будівля ресторану — це майже детальна копія традиційних українських сільських будинків XIX століття. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів в сучасній інтерпретації. З сезонних страв в ресторані рекомендуємо спробувати мікс салатів з моцарелою і авокадо, оладки із цукіні з лісовими грибами і сулугуні та яблучний тарт з морозивом

Tiesto Grill

Де: проспект Миколи Бажана, 16д

Бюджет: ₴₴. Салати (89–250грн), основні страви (115–390 грн), десерти (39–109 грн).

Страви: штрудель з лосося із стручковою квасолею та рибним соусом – 155 грн, куряча грудка су-від зі шпинатним пюре та соусом манго – 165 грн, філе форелі на грилі з шафрановим рисом та соусом – 199 грн.

Напої: Buble Gum – 150 грн, ристрето – 35 грн, вітамінний коктейль – 75 грн, апельсиновий фреш – 70 грн.

Деталі: піца і антипасті, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, страви в хоспері, банкетні зони, винний льох, караоке, коктейльна карта, літня тераса, dj-сети і вечірки, кальян, резерв столів.

Tiesto Grill — гриль-ресторан з італійським акцентом в меню. Тут готують стейки з добірного українського фермерського м’яса і печуть класичну італійську піцу в дров’яній печі, сконструйованій італійськими майстрами. Улюбленими стравами з оновленого меню ресторану встигли стати штрудель з лосося із стручковою квасолею та рибним соусом, куряча грудка су-від зі шпинатним пюре і соусом манго та філе форелі на грилі з шафрановим рисом та соусом.

Фото: Facebook Смородина, Ресторан WHISKY CORNER, Руккола, Ресторан Тарас, Tiesto Grill

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi