Шефські саміти, гастропроєкти, гастрошоу та інші гастрономічні заходи, що відбулись та відбудуться у 2019 році - PostEat

пошук

Шефські саміти, гастропроєкти, гастрошоу та інші гастрономічні заходи, що відбулись та відбудуться у 2019 році
23-07-2019 0 3801


Про заходи для шеф-кухарів, кухарів та рестораторів, що вже відбулися або відбудуться у 2019 році, розповість редакція PostEat. «У навчанні не можна зупинятися», — так говорив китайський мислитель Сунь-цзи ще багато століть тому, проте зараз ця теза стрімко набуває все більшої актуальності. Одна зі сфер, де це відчувається особливо гостро, — ресторанна. Щоб досягти успіху, її гравці невпинно вчаться, не пропускаючи і крихти знань повз себе, наслідують найкращих, жадібно поглинають досвід та конвертують його в успіх. У інтенсивній формі таке навчання забезпечують різноманітні заходи — шефські саміти, форуми та гастрошоу. Про них ми вам і розповімо.

Fontegro Ukraine Chef Congress 2019

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, конференц-центр НСК «Олімпійський”

Коли: 8-9 квітня 2019

Fontegro Ukraine Chef Congress 2019 — це масштабний освітній проект для шеф-кухарів, кухарів і рестораторів, а також для фермерів, виробників і дистриб’юторів харчової продукції. Конгрес дає учасникам можливість отримати нові знання, перейняти досвід авторитетних фігур світової гастрономічної індустрії і дізнатися, як використовувати це все у своїй професійній діяльності, адаптувавши під реалії української ресторанної індустрії. Інтенсивна дводенна програма включала виступи 12 спікерів — всесвітньо відомих шефів, володарів зірок Мішлен і лідерів світової індустрії згідно з рейтингом The World’s 50 Best Restaurants. Серед них: Ricard Camarena — один з кращих шефів Іспанії, володар 2 зірок Мішлен, творець ресторану Ricard Camarena Restaurant і засновник науково-дослідної лабораторії з вивчення нових смаків і технік; Eduard Xatruch — засновник і шеф іспанського ресторану Disfrutar, який за правом вважається одним з найбільш креативних і прогресивних ресторанів світу; титулований кулінарний дует тайки Duangporn Songvisava і австралійця Dylan Jones — власників зіркового ресторану Bo в Таїланді.

Ukrainian Gastro Show

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, КВЦ «Парковий»

Коли: червень 2019

Ukrainian Gastro Show — це освітній проект для  рестораторів, шеф-кухарів, кухарів, гастроентузіастів і всіх, хто плекає інтерес до української гастрономії. За свою мету засновники заходу ставлять популяризацію національної кухні: «Ми багато років залучаємо український гастроринок до світового досвіду. І в 2019 році починаємо зустрічний рух, відкриваючи собі і світу різноманітність української кухні». Модераторами Ukrainian Gastro Show стали кулінарний експерт Сергій Калінін та шеф-кухар Юрій Ковриженко. Інтенсивна програма включала лекції та майстер-класи 17 спікерів, що поділилися з аудиторією інсайтами з різних аспектів гастрономічного бізнесу — від локальних особливостей української кухні до сучасних тенденцій і специфіки взаємодії кухаря та клієнта. У якості спікерів на Ukrainian Gastro Show виступили такі видатні фігури ресторанного бізнесу, як ресторатор Дмитро Борисов, що зосередився на питаннях концепції нової української кухні, співпраці з фермерами та пошуку локальних продуктів; шеф-кухар ресторану-салону «Канапа» Ярослав Артюх (єдиний в Україні шеф-кухар, що потрапив на сторінки видання Michelin), який розповів про страви-візитівки Києва, а також провів майстер-клас з приготування автентичних страв; засновник та шеф ресторану нової української кухні «100 років тому вперед» Євген Клопотенко, що дав відвідувачам можливість споглядати процес приготування екстраординарних страв як-от закуска з бджіл; шпундра з соусом із любистку, яловичі хвости та бальзамік з кагору та інші.

Taste of Ukraine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, вул. М. Шпака, 3, кулінарна студія su.chef

Коли: перший майстер-клас, присвячений кухні Одеси та Закарпаття, пройшов 27 травня; другий майстер-клас на тему гастрономічних особливостей Поділля та Прикарпаття відбудеться 24 липня.

Taste of Ukraine — серія майстер-класів, які створені для популяризації української кухні в Україні та за кордоном. Заходи проходять у форматі pop-up вечерь, під час яких спікери готують страви за старовинними рецептами у сучасній обробці, а також діляться своїм поглядом на українську кухню та її традиції. На майстер-класі Taste of Podillia & Prykarpattia виступлять 6 спікерів, серед яких — шеф-кухар ресторану Barvy Сергій Байсаревич, Дмитро Кострубін з ресторану «Черноморка» та Світлана Заболотна, співвласниця сімейного бізнесу Kind fish тощо.

RestoPraktiki

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, Всі Свої D12

Коли: 18-19 вересня 2019

RestoPractiki — масштабний ресторанний форум, що проводиться в Києві вже 7 років поспіль. 2 дні концентрованого досвіду та знань, успішні ресторатори-практики в якості спікерів, серйозні дискусії дають можливість отримати практичні знання та дізнатися про найгарячіші ресторанно-гастрономічні тренди у форматі живого спілкування. Цього року на форумі виступлять 20 спікерів, серед яких шеф-кухар ресторану TinTin Ілля Сьомін, засновниці проекту Foodies Христина Скрипка та Яна Жадан, засновник пабу «Кеды искусствоведа» Денис Жаткін та інші.

Creative Chefs Summit

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, КВЦ «Парковий»

Коли: 30 листопада 2019

Creative Chefs Summit — міжнародний саміт шеф-кухарів, який організовує компанія Hoteliero. Це щорічний освітній захід, який збирає на одному майданчику українських та іноземних шеф-кухарів (у тому числі, й володарів зірок Michelin) з метою підвищення професійного рівня і зміни ставлення до професії шефа в Україні. Минулого року кількість запрошених спікерів сягнула 800. У рамках саміту спікери діляться власними – реальними – історіями успіху. На головній сцені КВЦ «Парковий», де буде обладнано професійну кухню, запрошені шефи готуватимуть авторські страви. Для максимальної адаптації світових трендів під локальний ринок іноземні шеф-кухарі будуть виступати спільно з українськими шефами.

Restart Forum

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локація: Київ, Pochaina Event Hall

Коли: 14-15 листопада 2019

RestArt — освітній проект, присвячений мистецтву ресторанного менеджменту у форматі шефської лабораторії та форуму. Цього року у рамках форуму секретом успіху поділяться успішні власники ресторанного бізнесу, керівники вищої ланки і шефи з Лондона, Нью-Йорка і Барселони. У ході практичної частини імениті шеф-кухарі проведуть ексклюзивні майстер-класи. Зокрема, відома кулінарна школа Le Cordon Blue підготувала для аудиторії лекцію та майстер-клас на тему приготування птиці у ресторані.

Головна фотографія: Creative Chefs Summit

Фото: Facebook Chef congress Fontegro Ukraine, Ukrainian Gastro Show, Yuliya Rabin Creative Events, Ресторанные Практики, Creative Chefs Summit, RestArt — the Art of Restaurant Management

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi