Сири та вино у закладах Києва: гармонійні поєднання для гастрономічного задоволення - PostEat

пошук

Сири та вино у закладах Києва: гармонійні поєднання для гастрономічного задоволення
28-12-2019 0 1179


Сири та вино у закладах Києва шукала для вас редакція PostEat. Поєднання сиру та вина вважається одним з найпопулярніших і вдалих фудпейрингів. Тож чому б не почати вечерю з бокалу вина у парі з улюбленим сиром? Ми підібрали для вас заклади столиці, де можна скуштувати цікаві вина в парі з сирами. Також радимо прочитати наш матеріал про фермерські сири в Україні та про фудпейринги сирів та вина.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220-465 грн), крабове меню (430-745 грн).

Страви: сет з м’яких сирів – 460 грн, моцарела – 140 грн/ 130 г, скаморца – 180 грн/ 130 г, рікота – 110 грн/ 100 г, качотта – 140 грн/ 100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Гості тут комфортно відпочивають за столиками поруч з великими панорамними вікнами, куштують страви авторської кухні з італійським відтінком, та насолоджуються бездоганним сервісом. Почати трапезу радимо із сирів з власної сироварні закладу, а доповнити її – вишуканими винами.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89-379 грн), салати (197–315 грн), паста (155–397 грн).

Страви: «Улюблені сири з нашою апельсиновою мостардою» — 89-209 грн, «Бурата» — 333 грн, «Трюфельна бурата» — 349 грн.

Напої: Martini Rose – 835 грн, Brut, Banfi – 1490 грн, Pecorino, Emidio Pepe – 2990 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад в центрі міста зі стравами авторської італійської кухні. Гостям подобається цікава піца, ризото та інші страви в різноманітному меню. Крім того, тут вас почастують сирами чи, наприклад, «трюфельною буратою», запеченою в тісті з песто та томатами.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136–265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: «Моцарелла ди Буррата» — 216 грн, «Моцарелла Буррата фуме» — 216 грн, «Моцарелла ди Буффала» — 216 грн.

Напої: напій вам люб’язно допоможуть підібрати у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися смачними стравами італійської кухні. Обирайте сир до смаку із розділу в меню під назвою «моцарела-бар», а також не забувайте доповнити сири келихом улюбленого вина.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–485 грн), салати (125–390 грн), паста і ризото (185–395 грн).

Страви: «Буррата з нашої сироварні» — 195 грн, сет італійських сирів: пармезан, горгонзола, пекоріно, таледжіо – 390 грн.

Напої: Sauternes Chateau Pechon — 180 грн, Kurni 2015 – 395 грн, Lanson Black Label Brut – 3100 грн.

Деталі: страви італійської та європейської кухні, італійські сири з власної сироварні, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, жива музика, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, пізні сніданки, тераса, підходить для банкетів, резерв столів.

Villa Riviera — затишний ресторан на Осокорках. Замовляйте у ресторані сет італійських сирів до обраного вина у якості аперитиву, поки чекаєте на смачну піцу з дров’яної печі, пасту, ризото чи інші страви. Крім того, якщо ви шукаєте заклад для відпочинку у колі родини чи святкування вадливої події, звернуть увагу на Villa Riviera.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: моцарела – 68 грн/ 50 г, рікота – 48 грн/ 50 г, пекоріно тоскано – 98 грн/ 50 г, Аль Бароло – 138 грн/ 50 г.

Напої: з напоєм вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo – це мережа ресторанів італійської кухні. Тут вам подадуть сири, зварені у власній сироварні за італійською технологією. До будь-якого сиру ви можете підібрати салат, м’ясний делікатес і заправку на вибір. Не забудьте й про келих вина – і ваша трапеза стане довершеною.

Фото: Facebook Fabius, Итальянская Редакция, Bigoli, Villa Riviera, Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi