Смачні хачапурі з весняною зеленню в грузинських ресторанах Києва - PostEat

пошук

Смачні хачапурі з весняною зеленню в грузинських ресторанах Києва
23-04-2019 0 2671


Головна фотографія (колаж): Ой, мамо. Це було в ТбілісіGeorgia Джорджия 

Смачні хачапурі з весняною зеленню в грузинських ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Перше, що спадає на думку при згадках про Грузію, це її кулінарний символ — хачапурі. В класичному вигляді хачапурі — це хлібець характерної форми з великою кількістю сиру. Варіантів приготування хачапурі існує дуже багато — в ресторанах Києва подають мегрельські, аджарські, імеретинські, осетинські хачапурі. Проте весною дуже хочеться насолоджуватись довгоочікуваною свіжою зеленню, саме тому ми знайшли смачні хачапурі з весняною зеленню в грузинських ресторанах Києва.

Хинкальня на Хмельницкого

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 29/2.

Бюджет: ₴. Закуски (55 – 90 грн), основні страви (78 – 93 грн), десерти (30 – 55 грн), міцний алкоголь (28 – 60 грн / 50 г), безалкогольні напої (15 – 70 грн).

Їжа: хачапурі гурулі із зеленню – 65 грн, хачапурі зі шпинатом – 65 грн, асорті зелені – 60 грн.

Напої: чача – 38 грн/50 г, вино домашнє біле/червоне (Грузія) – 60 грн/150 мл, чай – 32 грн, капучіно – 32 грн.

Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, домашня грузинська кухня, лаконічне меню, шеф–кухар грузин, автентичний інтер’єр, демократичні ціни, мангал–меню, доставка через службу «Екіпаж Сервіс», підходить для проведення банкетів, формат take away.

У демократичному ресторані грузинської кухні «Хинкальня на Хмельницкого» дотримуються девізу «Дорогі в нас тільки гості» — це значить, що ви зможете не обмежувати себе і спробувати всі смачні грузинські страви з меню закладу. Лаконічне меню ресторану знайомить гостей з ключовими кулінарними надбаннями Грузії — хачапурі, хінкалі, люля–кебабом, шашликом, пхалі. На весняному обіді з друзями або вечері в родинному колі поміж іншого радимо скуштувати апетитні хачапурі із зеленню — у ресторані «Хинкальня на Хмельницкого» готують хачапурі зі шпинатом та хачапурі гурулі із зеленню.

Чачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б–р Тараса Шевченка, 36а; вул. Анни Ахматової, 30.

Бюджет: ₴₴. Салати (98 – 142 грн), основні страви (68 – 195 грн), десерти (72 – 132 грн).

Їжа: хачапурі зі шпинатом – 132 грн, хачапурі із зеленою цибулею і грибами – 118 грн.

Напої: лимонад тархун – 87,5 грн/500 мл, лимонад дюшес – 75 грн/500 мл, лимонад барбарис – 75 грн/500 мл.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне–меню, кулінарні майстер–класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на бульварі Шевченко вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». На початку року другий заклад мережі відкрився на столичних Позняках. В обох закладах шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви. В меню «Чачапурі» представлено 11 видів хачапурі з різними начинками — радимо скуштувати хачапурі зі шпинатом та сиром сулугуні, а також пісний хачапурі з печерицями і зеленою цибулею.

Ой, мамо. Це було в Тбілісі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 109/20.

Бюджет: ₴. Салати (78 – 90 грн), основні страви (69 – 130 грн), хінкалі (17 – 19 грн/1шт.).

Їжа: хачапурі з зеленню – 90 грн.

Напої: глінтвейн кахетинський – 65 грн, лимонад в асортименті – 60 грн, вино «Мерані Картулі Вазі» – 46 грн/100 мл, вино «Піросмані Бадагони» – 345 грн/750 мл.

Деталі: грузинська кухня, старовинні сімейні рецепти, стилізований інтер’єр, невелика літня тераса, тоне-меню, дегустації вин, безкоштовна доставка, резерв столів.

Демократичний грузинський ресторан «Ой, мамо. Це Було в Тбілісі» вже встиг прославитися автентичними грузинськими стравами за старовинними рецептами родини з Тбілісі, яка багато років тому переїхала до Києва. Інтер’єр закладу затишний, виконаний в теплих тонах і прикрашений традиційними грузинськими орнаментами. В меню ресторану ви знайдете різноманітні закуски, випічку та м’ясні страви, приготовані в східній печі тоне. Неодмінно спробуйте запашний хачапурі зі свіжою зеленню — ця страва подарує вам справжній   весняний настрій.

99 ЛАРІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 106/11.

Бюджет: ₴₴. Салати (104 – 138 грн), основні страви (104 – 174грн), десерти (62 – 115 грн).

Їжа: хачапурі гурійський – 106 грн.

Напої: домашнє вино «Ркацителі» – 225 грн/500 г, настоянка на чачі (гранат і м’ята) – 54 грн/50 мл, чача домашня – 49 грн/50 мл.

Деталі: грузинська кухня, сучасна інтерпретація грузинських кулінарних традицій, тандир–меню, неординарний інтер’єр, сніданки з 9:00 до 12:00, літня тераса, велика колекція грузинських вин.

«99 ЛАРІ» — невелике затишне грузинське кафе в центрі столиці. Заклад вирізняється неординарним інтер’єром, доповненим цікавими елементами декору: картинами на стінах, вазами і живими квітами. В ресторані готують 7 видів хачапурі, зокрема гурійський хачапурі з соковитим шпинатом.

Georgia Джорджия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 6.

Бюджет: ₴₴. Закуски (65 – 108 грн), салати (85 – 108 грн), хачапурі (85 – 260 грн), м’ясні страви (98 – 139 грн), десерти (35 – 87 грн).

Їжа: хачапурі по-аджарськи зі шпинатом – 85/129 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в центрі Києва, власники ресторану — Тарас і Оксана Середюк, концептуальний інтер’єр, демократичні ціни, тандир-меню, безлімітні пропозиції, формат take away, резерв столів.

«Georgia Джорджия» — грузинський ресторан від відомих рестораторів Тараса і Оксани Середюк, який нещодавно відкрився на центральній вулиці столиці. Інтер’єр закладу сучасний, з автентичними елементами в декорі. В меню десять видів хачапурі, сім видів хінкалі, шашлик, люля-кебаб та інші традиційні грузинські страви. Фішкою закладу є безлімітні хачапурі, хінкалі та м’ясні пропозиції для гостей — за фіксовану суму протягом години гість може з’їсти необмежену кількість обраної страви. Рекомендуємо спробувати хачапурі по-аджарськи зі шпинатом.

Хiнкальня Gogi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 13; вул. Мала Житомирська, 15а; б-р Тараса Шевченка, 2.

Бюджет: ₴₴. Салати (89 – 136 грн), основні страви (79 – 215 грн), десерти (52 – 156 грн).

Їжа: хачапурі зі шпинатом – 122 грн.

Напої: глінтвейн б/а – 64 грн, «Кривава Маріне» – 75 грн, ананасовий чай – 52 грн, «Недитячий» какао з маршмелоу – 62 грн.

Деталі: грузинські ресторани, сезонне меню, резерв столів, формат take away, доставка, страви на вогні, домашні вина, настоянки і лимонади, авторський чай, коктейльна карта.

Усі три заклади грузинської кухні «Хiнкальня Gogi» знаходяться в центрі Києва. У ресторанах пропонують спробувати популярні страви грузинської кухні, а також купити спеції, соуси, джеми, настоянки власного виробництва. Хачапурі в Gogi готують найрізноманітніші: по-імеретинські, по-аджарськи, по-мегрельські, зі шпинатом, з лососем, з м’ясом, а також із сиром і зеленню.

Фото: Facebook Хинкальня на Хмельницкого, Чачапурі, Ой, мамо. Це було в Тбілісі, 99 ЛАРІ, Georgia Джорджия, Хiнкальня Gogi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi