Смаколики від Марко Черветті: проводимо осінь солодко! - PostEat

пошук

Смаколики від Марко Черветті: проводимо осінь солодко!
02-10-2019 0 2360


Смаколики від Марко Черветті обрала редакція PostEat. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті каже: осіння депресія не вплине на ваш настрій та самопочуття, якщо ви приготуєте смачні та корисні смаколики від шефа! На YouTube-каналі мастро Черветті ви знайдете багато рецептів різноманітних солодощів та десертів, у тому числі й з сезонними фруктами та ягодами. Обирайте смачний десерт та переглядайте детальні відео-рецепти від Марко Черветті, щоб ваша осінь була солодкою!

Справжні цукати

Цукати — це справжні натуральні ласощі. Зізнайтеся, вам частенько хочеться з’їсти цукерку до чаю. То чому б не зробити корисний смаколик власноруч? Рецет цукатів від шефа Марко Черветті простий та легкий, і ви можете приготувати цукати не лише з лимона, апельсина чи лайма, а й з яблук, дині та інших продуктів!

Шоколадна ковбаса

Шоколадна ковбаса – це страва, що нагадує про дитинство. Тому мастро Черветті вирішив приготувати саме цей десерт. За словами Марко, шоколадна ковбаса дуже подобається дітям. Приготуйте цю страву одного разу – і ваші діти будуть обожнювати її, запам’ятають рецепт і приготують потім своїм дітям! «Це саме так і працює вже сотні років!» — зі сміхом каже Марко.

Гарячий шоколад

Шукаєте корисний і смачний десерт, який зігріє вас восени? Мастро Марко Черветті знає, що вам потрібно! У своєму відео-рецепті він розповість і покаже, як правильно готувати гарячий шоколад. Крім того, Марко поділиться кулінарними лайфхаками, щоб ваш гарячий шоколад вийшов ідеальним.

Шоколадний пиріг

Якщо вам захотілося чогось надзвичайно смачного або несподівано прийшли гості, і ви хочете здивувати їх своїми кулінарними здібностями, шеф Марко Черветті знає, що потрібно робити! Він пропонує вам приготувати шоколадний пиріг за 5 хвилин з продуктів, які точно знайдуться у вашому холодильнику. Просто, смачно і незвично! Спробуємо?

Крем-карамель

Мастро Марко Черветті пропонує вам перенестися із осіннього Києва в сонячну яскраву Бразилію і приготувати справжній бразильський десерт — крем-карамель! Основою цього десерту є згущене і свіже молоко. Рецепт страви дуже простий, однак, зверніть увагу, що десерт потрібно запікати в духовці.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi