Сніданки в ресторанах Києва: смачний ранок в центрі міста - PostEat

пошук

Сніданки в ресторанах Києва: смачний ранок в центрі міста
10-09-2023 0 4943


Сніданки в ресторанах Києва шукала для вас редакція PostEat. Ранок в італійському стилі з філіжанкою запашної кави та канолі або яєшня з бобами як на британських столах — ви можете обрати будь-який сценарій для початку гарного дня. Ми розповідаємо, які сніданки в ресторанах Києва у центрі міста чекають вас щодня. Обирайте заклад та смакуйте різноманітні варіації сирників, тостів та сендвічів, шакшуки та корисних каш.

Зоря

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павлівська, 26/41

Бюджет: ₴₴

Страви: малий київський сніданок – 195 грн, яйця Бенедикт з лососем – 290 грн, мультизлакова каша зі шпинатом, лисичками та пармезаном – 230 грн, авокадо тост з тофу-майонезом та яйцями пашот – 255 грн, крок мадам/крок месьє з індичкою пастрамі та різними сирами – 255/245 грн, мелт з тунцем та селерою піклс – 250 грн.

Деталі: міське кафе в центрі міста, стильний інтер’єр, літня тераса, сніданки (пн-чт з 08:00 до 12:00, пт з 09:00 до 12:00, сб-нд з 09:00 до 13:00), бургери та мелти, різноманітна винна карта, коктейлі, доставка та самовивіз.

«Зоря» — міське кафе в центральній частині міста від ресторатора Алекса Купера та мережі ресторанів La Famiglia. В меню закуски, діпи та кілька салатів, бургери та мелти, томатна паста та шніцель із соусом з лисичками. Винна карта «Зорі» налічує близько 25 видів італійських, французьких, українських вина, а також позицій родом з Австрії, Нової Зеландії та Аргентини. Кожну з пляшок вина можна придбати, взяти з собою чи випити у закладі. З відкриття і до 12:00 у будні (у вихідні до 13:00) в кафе готують сніданки: каші, авокадо-тост, крок мадам та месьє, сирники, яйця Бенедикт, шакшуку та «київські сніданки».

Глек

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6

Бюджет: ₴₴.

Страви: український боул зі слабосоленим судаком – 250 грн, великий київський сніданок – 300 грн, сирний омлет з ковбасками з оленини – 260 грн, вівсяна каша з сосискою та яйцем пашот – 160 грн, київський сирник – 200 грн, вареники з вишневого тіста з маково-сирною начинкою – 200 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, сезонні локальні продукти, сніданки, еногастрономічні вечори, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

Ресторан сучасної київської кухні «Глек» знаходиться в історичному центрі столиці. Заклад дотримується принципів міжнародної філософії Slow Food, яка підкреслює необхідність збереження національних і регіональних кухонь та підтримки локальної продукції. В «Глеку» страви готують саме з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом. Майстерно поєднує смаки сезонних локальних продуктів у авторські страви шеф-кухар Андрій Северенчук.

В ресторані щодня з 09:30 до 12:00 готують сучасні київські сніданки: ви можете почати день з великого «київського» сирника з різними начинками, сметанною еспумою та сезонними фруктами або обрати український боул зі слабосоленим судаком. В закладі рекомендують спробувати «великий київський сніданок», який складається з 2 великих яєць, які приготують за вашим смаком, вареної шинки, витриманого чедера з київської сироварні, солоих огірків, хумуса, смаженої картоплі, листя салату та свіжого хліба — справжнє різноманіття для смачного початку дня.

044 Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴

Страви: яйце пашот з куркою, теплим картопляним салатом та шпинатно-сирним соусом – 295 грн, омлет з курячою ковбаскою, молодою картоплею та теплим гірчичним соусом – 325 грн, хамшука з класичним хумусом та спеціями – 310 грн, оката з креветками з зеленою цибулею та олією чилі – 395 грн.

Деталі: міське кафе, проєкт First Line Group, стильний інтер’єр, літня тераса, сніданки цілий день, хліб та випічка, цілі торти, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.

044 cafe на Великій Васильківській — київський проєкт групи First Line Group. Заклад розпочав роботу на місці ресторану Eastman, сім’я ресторанів вирішила втілити частину атмосфери харківського Gorcafe 1654 в Києві. У 044 cafe подають сніданки цілий день, в меню є легендарні тортики, свіжа випічка. На сніданок, який можна замовити впродовж всього дня, пропонують найпростіший авокадо тост зі свіжим шпинатом, яйце пашот з куркою або з лососем та теплим картопляним салатом, омлет з курячою ковбаскою та молодою картоплею, хамшуку з класичним хумусом та оката з трьох яєць із креветками.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 44

Бюджет: ₴₴₴

Страви: омлет з лангустинами та спаржею – 360 грн, скрембл з креветками, шпинатом та томатами – 3325 грн, зелений омлет з квітами цукіні та страчателою – 315 грн, круасан з мортаделою та сиром філадельфія – 240 грн, гратен з тартаром із телятини та чорним трюфелем – 440 грн, біфштекс з мармурової яловичини – 590 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — ресторан французької кухні в центрі столиці, який пропонує широкий вибір сніданків, доступних до замовлення з 12:00 до 15:00 у будні (з 11:00 у вихідні). Меню сніданків поділене на п’ять розділів, а особливе місце займають ранкові страви з яєць. Шеф готує для гостей омлет з лангустинами та спаржею, скрембл з креветками та шпинатом, зелений омлет з квітами цукіні та страчателою. Серед особливих ранкових страв — гратен з тартаром із телятини та чорним трюфелем. У Frou Frou приділяють увагу не лише смаку страв, а й естетичній подачі, тож атмосферний ранок, сповнений краси та витонченого смаку, гарантовано.

Любов та люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Предславинська, 44 (ЖК «Французький квартал-2»)

Бюджет: ₴₴

Страви: перлотто з артишоками та яйцем пашот – 295 грн, аво тост з печеним бурячком – 375 грн, омлет з лісовими грибами – 290 грн, орзотто з манго та інжирним персиком – 285 грн, великий сніданок з ковбасками, лисичками та бебі картоплею – 489 грн, оладки з цукіні та кіноа – 365 грн.

Деталі: ресторан на Печерську, родинний формат, дизайнерський інтер’єр, страви з локальних продуктів, дитяча кімната, сніданки з 10:00 до 13:00 щодня, власна випічка, авторські коктейлі, резерв столу.

Ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» ся цього літа на Печерську. Заклад працює в родинному форматі, тому тут є дитяче меню та облаштована сучасна дитяча кімната. Меню від шефа Володимира Поповича та інтер’єр закладу від дизайнерки Яни Сокірко. В меню ви знайдете неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. Тут є і паста, і рамен, і хумус з солодким м’ясом і український рібай. Також в «Любов та люди» готують сніданки щодня з 10:00 до 13:00 — перлотто з артишоками, аво тост з печеним бурячком, омлет з лісовими грибами, оладки з цукіні та кіноа.

ФRANKLY

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ФRANKLY (@frankly.kyiv)

Де: вул. Івана Франка, 9

Бюджет: ₴₴

Страви: суперсирний омлет – 245 грн, ультратоматні солоні сирники – 300 грн, авокадо-тост з лососем, карамелізованими томатами та фісташковим лабне – 405 грн, Бенедикт з лососем – 315 грн, дабл авокадо-тост з карамелізованими томатами – 405 грн, омлет з кімчі та рваною свининою – 265 грн.

Деталі: міське кафе, знаходиться в центрі міста, цікавий інтер’єр, фішка меню — хот-дог у булочці з листкового тіста, сніданки цілий день, власна випічка.

ФRANKLY – кафе на Золотих воротах з еклектичним і яскравим інтер’єром. Меню ФRANKLY – сніданки цілий день, власна випічка, спешалті кава та авторські коктейлі. Головна фуд-фішка – хот-дог у булочці з листкового тіста. Поснідати пропонують омлетом з кімчі та рваною свининою, яйцями Бенедикт з лососем, ультратоматними солоними сирниками та суперсирним омлетом.

Головна фото: «Глек»

Фото: Facebook/Instagram «Зоря», «Глек», 044 Cafe, Frou Frou, «Любов та люди», ФRANKLY.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi