Солодкі новорічні подарунки друзям та колегам: авторські цукерки та вишуканий шоколад - PostEat

пошук

Солодкі новорічні подарунки друзям та колегам: авторські цукерки та вишуканий шоколад
29-12-2021 0 2270


Запалала головна ялинка країни, місто припорошене снігом — і навіть дорослі повірили у новорічне диво. Дарувати радість та святковий настрій у цей зимовий період особливо приємно, а зробити солодкі новорічні подарунки друзям та колегам вам допоможе редакція PostEat. Розповідаємо про авторські цукерки та вишуканий шоколад, які стануть чудовим проявом уваги.

«Власна кондитерська»

Де: вул. Басейна, 6 (Le Silpo); пл. Спортивна, 1а; вул. Гончара, 96; Драгомирова, 16; вул. Велика Окружна, 1; Столичне шосе, 103; просп. Бандери Степана, 36; вул. Тичини 1в; вул. Полярна, 20д; вул. Берковецька, 6; Дніпровська наб., 12; вул. Мішуги, 4; вул. Ярославська 56а; вул. Філатова, 7 та всі адреси супермаркетів «Сільпо» у Києві.

Бюджет: ₴₴.

Солодощі: цукерка шоколадна «Вулкан» Солона карамель – 39 грн, цукерка шоколадна «Листок лотоса» — 18 грн, цукерка «Вулкан» «Потрійний шоколад» — 39 грн, цукерка шоколадна з лаймом та бобами тонка – 10 грн, цукерка шоколадна з червоним вином та цедрою – 14 грн, цукерка шоколадна «Карамель» з соєвим соусом – 10 грн, цукерка шоколадна з фундуком та карамеллю – 16,9 грн, батончик з апельсином та пеканом – 39 грн, цукерка шоколадна «Вулкан» маракуйя та кокос – 39 грн, цукерка з полуницею та бобами тонка – 19 грн, цукерка з фісташкою та лимоном – 19 грн, шоколад чорний з карамелізованим мигдалем – 64,9 грн/100 г, шоколад молочний з горіхами асорті – 59,9 грн/100 г, шоколад чорний з карамелізованим фундуком у подарунковому пакуванні – 799 грн/550 г.

Деталі: «Власна кондитерська» — проєкт однієї з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України «Сільпо». В асортименті «Власної кондитерської» понад 400 видів солодкого: від цукерок та шоколаду до зефіру, мармеладу і сорбетів. Серед різноманіття солодощів особливої уваги варті шоколадні вироби ручної роботи. Унікальність шоколадної вітрини в тому, що вона створена різними майстрами: професійними світовими шоколатьє і майстрами «Власної кондитерської» — це дозволяє відкрити безмежні смакові горизонти для всіх шанувальників солодкого.

Перша колаборація відбулась в 2018 році з відомим французьким шеф-кондитером і шоколатьє Cacao Barry Chocolate Academy Cente Мартіном Діезом — результатом співпраці стали була авторські цукерки з його лінійки Volcano («Вулкан»). Це приголомшливі цукерки як за формою, так і на смак: спершу вражає  їхній зовнішній вигляд, а потім зачаровують дивовижні смаки копченої солі, пряної малини чи екзотичної маракуї та кокосу. На початку 2020 року відбулася колаборація з французьким шоколатьє Ніколасом Ботомісі — разом з ним команда «Власної кондитерської» розробила ексклюзивну колекцію солодощів з 8 нових смаків, в яких захований настрій Японії. Кожна з цих цукерок — унікальна та яскрава історія смаку, якості та майстерності.

Майстри «Власної кондитерської» розробили нову лінійку цукерок ручної роботи — 5 незвичайних смаків, оточених тонким шоколадним корпусом із бельгійського шоколаду. На вас чекають несподівані поєднання червоного вина з грейпфрутом, апельсином та прянощами, солоної карамелі, соєвого соусу з білим шоколадом або бразильської кави з апельсином та чорним шоколадом. Незвичайна форма, неповторні смаки та яскравий дизайн роблять ці цукерки чудовим подарунком, який вразить. Шанувальники шоколаду гідно оцінять колекцію «Власної кондитерської» — можна вибрати з асортименту чорного, молочного, білого з безліччю горіхів та цукатів. Маленькі плитки, щоб без приводу потішити рідних, великі плитки в коробках з молотком — особливий подарунок партнерам, близьким людям або друзям, щоб розділити насолоду життя.

HONEY. Кафе-кондитерська

Де: вул. Ярославів Вал, 20; вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ)

Бюджет: ₴₴.

Солодощі: шоколадні цукерки (9 шт.) – 270 грн, шоколадка крафтова – 125 грн.

Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських де подають ранні сніданки, випічку та морозиво. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, макарони, морозиво і тістечка. Потішити рідних ви можете набором із 9-ти шоколадних цукерок (всі ганаші на основі білого шоколаду), де є смаки маракуйя-манго, праліне, кокос-лайм, бергамот, карамель, ягода. Також можна обрати крафтову шоколадку, є три варіації: молочний шоколад з сублімованою малиною та чорний шоколад з сублімованою лохиною без цукру, а також молочний шоколад з фісташковою пастою.

Dolceteka by Bassano

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14; вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴.

Солодощі: «Апельсин» (цукерка із чорного шоколаду з апельсиново-вершковою начинкою) – 30 грн, «Кокос» (цукерка із чорного шоколаду з начинкою із кокосової пасти та вершків) – 30 грн, «Лайм-праліне» (багатошарова цукерка з чорного шоколаду з ганашем лайм-праліне та горіховим праліне) – 45 грн, «Фундук» (цукерка з чорного шоколаду з фундучним ганашем і цілим фундуком, вкрита різнокольоровим какао-маслом) – 45 грн.

Деталі: бістро у італійському стилі в центрі Києва, кондитерська, стильний інтер’єр, сніданки, класичні та авторські десерти, сезонне меню, послуга take away.

Dolceteka — частина сім’ї Bassano, яка вже 20 років втілює мрії та ділиться своєю любов’ю до їжі. Бістро та кондитерсаька у італійському стилі в центрі Києва, де кожного дня створюють класичні та авторські десерти. Щоранку тут випікають хліб та круасани до кави, готуть сніданки та ланчі, а вечорами — антіпасті до італійського вина та коктейлів. Також можна придбати продукти власного виробництва і гастрономію із Італії. У Dolceteka Кондитерська щодня на вітрині є цукерки ручної роботи, які можна обирати — за кольором чи за смаком.

KALYNA

Де: вул. Московська, 29а

Бюджет: ₴₴.

Солодощі: цукерка «Куантро» (цукерка в чорному шоколаді з ніжною начинкою з шоколаду і лікеру Куантро) – 25 грн, цукерка «Солона карамель» (цукерка в молочному шоколаді з начинкою з солоної карамелі) – 25 грн, цукерка «Бейліс» (цукерка в чорному шоколаді з ніжною шоколадною начинкою та лікером Бейліс) – 25 грн, цукерка «Маракуйя» (цукерка в чорному шоколаді з подвійною начинкою: конфі з маракуї і шоколадним ганашем) – 25 грн, коробка цукерок асорті смаків – 225 грн.

Деталі: кондитерський дім і ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі Києва, панорамні вікна в закладі, резерв столів, доставка, формат take away, можна прийти з дітьми, паркінг, працює з 1995 року, сезонне меню.

Кондитерська «Калина» була відкрита в 1995 році і вже більше 25 років створює шедеври кондитерського мистецтва. На сьогодні в кондитерській більше 1000 класичних та авторських рецептів тортів і десертів, готують більше 20 видів хліба, більше 150 видів печива та пряників, випічку за сімейними рецептами, шоколад ручної роботи, домашнє варення та джеми, італійське морозиво. Ви можете замовити коробку цукерок асорті смаків — в подарунковій упаковці 9 шт. різних смаків. Всі цукерки ручної роботи з різним декором із французького шоколаду марки DGF.

«Львівська майстерня шоколаду»

Де: вул. Івана Мазепи,1; вул. Вербицького, 1, ТЦ «New Way»; просп. Лобановського, 6а; вул. Будівельників, 40, ТЦ «Дома Центр»; вул. Полярна, 20Д, ТЦ «Eпіцентр К»; б-р Т. Шевченка, 36; вул. В. Антоновича, 45; вул. Андріївський узвіз, 2Б.

Бюджет: ₴₴.

Солодощі: «Полунична Цьомка» (ганаш на основі білого шоколаду з полуничним смаком) – 13 грн, «Віденський Трюфель» (ніжна кремова начинка зі смаком кави, вкрита чорним шоколадом) – 13 грн, «Бонг» (ганаш на основі чорного шоколаду з відтінком коньяку, вкритий молочним шоколадом та какао) – 13 грн, набір цукерок «Зимова Цьомка» (набір з 4 шоколадних цукерок з карамельною, ванільно-ананасовою та горіховою начинками в чорному шоколаді) – 74 грн,

Деталі: всеукраїнська мережа шоколадних кондитерських, солодощі власного виробництва, сезонне меню, екскурсії по майстерні, майстер-класи, магазин кондитерських виробів.

«Львівська Майстерня Шоколаду» — всеукраїнська мережа шоколадних кондитерських. Створення ексклюзивних цукерок розпочалось з ідеї подружжя Наталії та Володимира Дубових кілька дестяків років тому. На сьогодні асортимент цукерок налічує більше 60 видів різноманітних марципанових, горіхових, трюфельних, пралінових, шоколадно-карамельних та шоколадно-кремових цукерок. Окрім цукерок Львівську Майстерню Шоколаду важко уявити без різноманітних шоколадних тафель в оригінальному упакуванні, драже і горіхів в шоколаді, шоколадних фігурок та ексклюзивних виробів, що втілюються за участю талановитих майстрів шоколадної справи.

Головна фото: «Власна кондитерська» 

Фото: Facebook/Instagram «Власна кондитерська», HONEY. Кафе-кондитерська, Dolceteka by Bassano, KALYNA, «Львівська майстерня шоколаду».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi