Стейки та вино в ресторанах Києва: чудове поєднання для зимової вечері - PostEat

пошук

Стейки та вино в ресторанах Києва: чудове поєднання для зимової вечері
03-12-2021 0 1899


Стейки та вино в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Соковитий шматок якісної яловичини, просмажений за бажанням та доповнений келихом улюбленого напою — простий рецепт ідеальної вечері. Столичні ресторатори пропонують гурманам страви з високоякісного м’яса, яке вирощують на українських фермах та за сотні тисяч кілометрів. У новому матеріалі розповідаємо, де скуштувати стейки з вином в ресторанах Києва.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: стейк Рібай kobe style American Beef Black Angus Wet Aged – 4250 грн, стейк Нью-Йорк prime American Beef Black Angus Wet Aged – 1350 грн, стейк Шатобріан American Beef Black Angus Wet Aged – 3100 грн, стейк Стріплоін Spanish Beef Rubia Gallega Dry Aged – 1600 грн.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В меню представлені стейки з японської, американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Винна карта ресторану тричі отримувала відзнаку Wine Spectator, що свідчить про гідний супровід до вашої вечері.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

PM Hall пропонує любителям стейків насолодитись приємною атмосферою та вишуканою кухнею разом. Якісне м’ясо та правильно підібране вино – гарант смаку та чудового настрою. Класичне поєднання червоного вина та м’яса здавна вважається гармонійним і вишуканим союзом. Тому досвідчені сомельє радять спочатку визначитися з видом м’яса, а вже потім підбирати вино з урахуванням країни походження, року врожаю, міцності та солодощі напою. Сомельє ресторану PM Hall рекомендує:

  • Стейк «Рібай Україна» з томатним сорбетом у поєднанні зі щільним та вишуканим Boria Penedes 2016 Sumarroca, Spain;
  • Стейк «Рібай USA» томатним сорбетом, який ідеально доповнюється з Zinfandel Vintner’s Reserve California Kendall-Jackson, USA, фруктові нотки та середня щільність цього вина, дозволяє повноцінно розкрити страву;
  • Стейк «Нью-Йорк» із соусом демігляс, Primitivo di Manduria Santoro Sessantanni San Marzano, Italy, димний, копчений аромат чорносливу у поєднанні смакує ідеально.

Публіцист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴.

Страви: стейк піканья – 300 грн/100 г, стейк стріплойн – 300 грн/100 г, стейк рібай – 330 грн/100 г, стейк рібай Creekstone Farm – 485 грн/100 г.

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, бранчі, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публіцист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов, який завжди у пошуку цікавих смаків та поєднань. У меню ви знайдете кілька стейків з аргентинської та американської яловичини. У винній карті зібрані різноманітні європейські позиції.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: стейк Рібай прайм – 950 грн, стейк Тендерлойн – 740 грн, стейк Шатобріан – 1165 грн, стейк Т-Боун – 1315 грн, стейк Портерхаус – 1315 грн, стейк Нью-Йорк – 490 грн/250 г.

Деталі: стейк-хаус, знаходиться в центрі міста, акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні. Нещодавно оновлений, Sam’s Steak House має яскравий, світлий, іронічний інтер’єр, автором якого є Віталій Касинець. Меню ресторану – це великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. Винна карта включає вина з усіх «м’ясних регіонів світу»: Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції.

Goodman Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 75

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: стейк Нью-Йорк – 1399 грн, гранд-стейк Портерхаус – 389 грн/100 г, грандстейк Шортлойн – 369 грн/100  г, стейк Філе-шато – 1699 грн, грандстейк Томагавк – 3789 грн/100 г.

Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, ідеальні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, резерв столів, доставка, формат take away.

Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають класичні стейки з мармурової яловичини, а також стейки з елітної мармурової яловичини кобе. Щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу рекомендують звернути на гранд стейки з американської яловичини. До відмінного м’яса в Goodman вам завжди порекомендують відповідне вино.

ВАТРА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе-міньйон – 449 грн, пепер стейк з перцевим соусом – 459 грн, Рібай з української мармурової яловичини – 459 грн, портерхаус-сет: тартар або карпачо з філейної частини стейка та смажений стейк на кістці – 599 грн, Ті-Боун – 529 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, локальні продукти і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.

Головна фото: PM Hall 

Фото: Facebook BEEF meat & wine, PM Hall, Публіцист, Sam’s Steak House, Goodman Kyiv, ВАТРА.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi