Стейки у закладах Києва: куштуємо смачне м'ясо! - PostEat

пошук

Стейки у закладах Києва: куштуємо смачне м'ясо!
02-01-2020 0 2158


Стейки у закладах Києва шукала редакція PostEat. Століттями стейки вважалися предметом розкоші — в 1735 році в Англії навіть створили клуб цінителів стейків. У закриту спільноту входили члени королівської сім’ї, аристократи та відомі люди того часу. А де можна скуштувати смачні стейки в Києві – розповідаємо у нашій статті. Крім того, радимо прочитати наш матеріал про різноманітні стейки та цікаві факти про них.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (340–1680 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви: стейк «Шатобриан» — 2600 грн, стейк «Ти-боун» — 1900 грн, стейк «Рибай» — 1350 грн, сет стейків – 2150 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки з безлімітною кавою по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–465 грн), основні страви (195–680 грн), десерти (55–145 грн).

Страви: (американські) стейк Рібай – 1465 грн/350 г, стейк Тендерлоін – 1435 грн/250 г, стейк Нью-Йорк – 1355 грн/350 г.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House – перший ресторан в Україні, що в 1996 році вперше відкрив свої двері для гостей. Також в ресторані є п’ять видів стейків від американського виробника America’s Heartland Beef. Гості можуть насолодитися різноманіттям стейків, а також доповнити їх односолодовим віскі чи винами з енотеки закладу.

Goodman Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 75 (Eurasia Business Centre).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (99–299 грн), основні страви (319–1399 грн), стейки (1399–2299 грн), гранд стейки (349–369 грн/100 г).

Страви: гранд стейк «Ті-бон» – 359 грн/100 г, гранд стейк «Портерхаус» – 369 грн/100 г, стейк «Томагавк» – 369 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, ідеальні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, страви для дітей, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, м’ясо від кращих світових постачальників.

Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають стейки з мармурової яловичини, а щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу радимо звернути на гранд стейки з американської яловичини.

Стейкхаус

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 49а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (160–685 грн), м’ясо на вагу (180–375 грн), страви на грилі (155–465 грн).

Страви: корейка теляти – 180 грн, вирізка бичка – 210 грн, стейк Стріплойн – 190 грн/100 г, стейк «Тібон» – 210 грн/100 г.

Напої: еспресо – 45 грн, чай «Малина-імбир» — 135 грн.

Деталі: м’ясний ресторан Савви Лібкіна, розташований в центрі Києва, європейська кухня з акцентом на м’ясі та вині, відкрита кухня, м’ясник Костянтин Лайпаков, сніданки, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 16:00, дитяче меню, доставка, формат take away, двоярусний зал, унікальний мінімалістичний інтер’єр від архітектора Дениса Беленко.

«Стейкхаус» — це м’ясний ресторан Савви Лібкіна в центрі Києва, «молодший брат» одеського «Стейкхауса». М’ясо тут смажать у вугільній печі на відкритій кухні, а до м’яса подають різноманітні вина.

Perets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Тимошенко, 29

Бюджет: ₴₴. Салати (116–345 грн), домашня паста (125–280 грн), страви з м’яса та птиці (185–376 грн).

Страви: філе міньйон – 990 грн/250 г, стейк Шатобріан – 990 грн/300 г, стейк Рібай – 1100 грн/400 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, всесезонна тераса, бізнес-ланчі з 12:00 до 17:00, великі винна і барна карти, сезонне меню, банкетні пропозиції, караоке, резерв столів, парковка.

Основний акцент у меню ресторану Perets зробили на м’ясо — тут на вас чекають класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. В меню ресторану Perets ви знайдете три позиції стейків з американської яловичини зернової відгодівлі.

Normal Art Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 81

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (165–255 грн), страви з м’яса (179–440 грн), десерти (50–169 грн).

Страви: стейк Мачете – 440 грн/100 г, стейк Рібай – 385 грн/100 г.

Напої: Disco Sally – 210 грн, Pool Party – 240 грн, Midtown Manhattan – 250 грн, Churchill – 250 грн.

Деталі: ресторан та коктейль-бар, арт-простір, стильний концептуальний інтер’єр, авторські коктейлі, контактна барна стійка, резерв столів, вечірки, концерти, кальяни, сніданки весь день, літня тераса.

Normal Art Restaurant — це стильний арт-ресторан. Тут варто замовити стейк «Мачете», який можна спробувати тільки в Normal Art Restaurant. М’ясо виходить ніжним, дуже мармуровим і максимально соковитим. До стейку варто замовити один із яскравих коктейлів чи вишукане вино.

Фото: Facebook закладів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi