Страви Азії на Подолі: рамен, мочі, бібімбаб, харумакі - PostEat

пошук

Страви Азії на Подолі: рамен, мочі, бібімбаб, харумакі
06-01-2021 0 284


Страви Азії на Подолі шукала редакція PostEat. Невеликий ресто-кросинг по мальовничому та затишному Подолу стане чудовою смачною розвагою на новорічні вихідні. Яскраві смаки азійських страв подарують нові враження та зігріють після прогулянки. Де скуштувати страви Азії на Подолі, розповідаємо у новому матеріалі.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Naushi

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: chintan classic та shoy (класичний або соєвий рамен, на легкому курячому бульйоні) – 165/200 грн за baby та велику порції, paitan classic та shoy (класичний або соєвий рамен, на емульсифікованому бульйоні зі свинини) – 165/200 грн за baby та велику порції, vegetarian (вегетаріанський рамен на насиченому бульйоні з овочів та грибів) – 115/150 грн, місо рамен (із додаванням японської бобової пасти) – 165/200 грн, мезамен – 200 грн, мочі – 60 грн, гьодза класичні/фрі – 114 грн, курка карааге – 114 грн.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 6 видів рамену, локшину готують самостійно, доставка на Подолі, pets friendly.

Раменна, Naushi відкрилась восени минулого року на Подолі недалеко від Контрактової площі. Інтер’єр закладу стильний та тематичний — вдень у закладі спокійно та тихо, як у японських раменних, тому в Naushi можна перепочити від міського ритму та зігрітись порцією рамена. Як зазначають у закладі, в Naushi готують автентичні рамен-супи. Технологічні карти та інгредієнти для рамена привезли з Японії, а шеф-кухар закладу Іван навчався в школі Кагави. В меню закладу 6 видів рамену, основою якого є бульйон з фермерського м’яса, овочів та японської риби — можна обрати варіації на легкому або емульсифікованому бульйоні. До кожного рамену також додають рибний бульйон хондаші, соус мотодаре та аромаолії, настояні впродовж тижня на японській сухій рибі. Локшину до рамена готують самостійно з 4 видів борошна з додаванням алкалоідної води. До рамена можна замовити гарніри: класичні або фрі пельмені гьодза зі свининою та хрустку курку в паніровці карааге. З новинок у меню — рамен без бульйону маземен з рибою власного посолу та традиційний рисовий десерт мочі з натуральним пюре всередині.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–989 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–415 грн).

Страви: качка по-пекінськи – 1390 грн, смажений рис з креветками та куркою – 245 грн, червоне індонезійське карі з качкою – 265 грн, харумакі з креветками – 165 грн, рол з крабом та тобіко – 455 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Однією з фірмових страв ресторану є качка по-пекінськи, яку готують кілька діб, нарізають на слайси та подають з овочами, рисовими млинцями та соусами.

Ramen vs Marketing

Де: вул. Костянтинівська, 2а

Бюджет: ₴₴. Страви (58–149 грн).

Страви: Shio Ramen – 58/99 грн, Shoyu Ramen – 99/129 грн, Miso Ramen – 99/129 грн, Spicy Ramen – 99/149 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, доставка.

Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком. Зараз в Києві працює чотири локації, одна з яких знаходиться на Подолі. У раменній готують чотири види рамену на курячому або овочевому бульйоні з додаванням смаженого часнику, зелено цибулі, кунжуту та норі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції. У страву можна додати порцію норі, свіжого червоного перцю, кукурудзи, маринованих яєць тощо. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом та авторські соуси. Також можна замовити доставку набору для приготування рамена вдома.

KIN KAO

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–230 грн), спрінг-роли (120–165 грн), страви WOK (90–226 грн).

Страви: салат з качкою, рожевим грейпфрутом та соусом понзу – 228 грн, бао-бургер зі свининою су-від, овочами та солодким омлетом – 140 грн, чорний рис з качиним філе – 124 грн, локшина яєчна з телятиною, овочами та грибами шиітаке – 136 грн, бібімбаб з креветками – 210 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, авторські коктейлі, корейський гриль, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

Ресторан KIN KAO знаходиться на Подолі та позиціонує себе як заклад паназійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. В меню KIN KAO ви знайдете різноманітні салати, закуски, страви з м’яса та риби, а також спрінг-роли, страви WOK та десерти. В ресторані пропонують п’ять видів спрінг-ролів, страви wok, три бібімбаби та кілька бао-бургерів.

Пян-Се бар

Де: вул. Нижній Вал, 33Б

Бюджет: ₴₴. Салати (69–149 грн), пян-се (139–159 грн), основні страви (199–559 грн).

Страви: пян-се з м’ясом – 139 грн, рамен курка – 159 грн, токпоккі свинина – 149 грн, манду тофу – 159 грн, жасминовий рис зі свининою – 159 грн, ккочі драконячі сердечка – 99 грн,

Деталі: бар зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» — затишний заклад зі стравами корейської кухні на Подолі. Розмаїття автентичних корейських страв приємно здивує навіть знавців азійської кулінарії — в меню представлені різноманітні овочеві, м’ясні страви і страви з морепродуктів. Усі страви у «Пян-Се барі» відрізняються великими порціями, гостротою та неординарністю смаків. В меню ви знайдете чотирма види рамена, три види пян-се, понад два десятки видів локшини та рису, а також справжній корейський стрітфуд ккочі.

Фото: Facebook Naushi, Oxota NA Ovets, Ramen vs Marketing, KIN KAO, Пян-Се бар.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi