Страви на компанію в закладах Києва: зустріч у колі друзів - PostEat

пошук

Страви на компанію в закладах Києва: зустріч у колі друзів
10-08-2022 0 335


Страви на компанію в закладах Києва шукала редакція PostEat. Зустрітись з друзями у затишному закладі, поділитись спогадами, переживаннями і планами варто при будь-якій нагоді, адже  саме з цих щасливих моментів і складається наше життя. Пропонуємо вам розділити не тільки приємні моменти, а й м’ясні, сирні, рибні, пікантні та оригінальні страви на компанію.

Сіль Землі

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 1А

Бюджет: ₴₴

Страви: сирна тарілка – 390 грн, сет до пива – 790 грн, свинячі ребра слоу кукінг під соусом з журавлини на двох – 995 грн, мікс гриль (курячий та свинячий шашлик, стейк з телятини та фірмові ребра з молодою картоплею та аджикою) – 1700 грн.

Деталі: сімейний ресторанний комплекс, знаходиться на Софіївській Борщагівці, банкетне направлення, тематичний інтер’єр, сучасна українська кухня, страви на компанію, літня тераса, європейські вина, авторські та клксичні коктейлі, тимчасовий графік роботи: середа з 16:00, четвер — неділя з 12:00 до 22:00.

«Сіль Землі» – сімейний ресторанний комплекс банкетного направлення в етно-стилі. Його унікальний характер спробували відобразити в інтер’єрі, передавши самобутню атмосферу. Назва «Сіль Землі» підкреслює і знаменує щось єдине і неповторне в своєму роді. В ресторані палко підтримують національну кухню у її неповторному стилі та сучасному виконанні. Прагнення до використання екологічно чистих українських продуктів – підґрунтя кулінарної філософії. В закладі поєднали українські традиції й сучасні кулінарні техніки для того, щоб створити переосмислену українську кухню. У меню ви знайдете такі страви на компанію: сет закусок до пива, сирна тарілка, яка допоможе розкрити смак білого вина, мікс гриль з різними видами м’яса у поєднанні з червоним сухим або горілкою та інші. Бронювання столиків за номером: +380971866767.

MUSHLYA

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; вул. Велика Васильківська, 43; вул. Спаська, 5; Оболонський проспект, 26; вул. Велика Васильківська 111/113.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 289 грн, казанок мідій у соусі дорблю для компанії – 319 грн, холодне плато морепродуктів – 379 грн, холодне плато морепродуктів з тартарами – 379 грн, гаряче плато XL – 379 грн, гаряче плато креветок XL – 379 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, take away, літні тераси, доставка.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. Для компаній в закладах пропонують казанок мідій у соусах, холодне плато морепродуктів та варіацію з додаванням тартарів, а також велике гаряче плато креветок і гаряче плато морепродктів.

BeerЖа

Де: вул. Регенераторна, 4a (РК «Комфорт Таун»).

Бюджет: ₴₴.

Страви: пивна дошка – 549 грн, запечене коліно зі свинини по-чеськи – 549 грн, асорті ковбас від шефа – 588 грн, сет закусок – 389 грн, м’ясна сковорідка на компанію – 1790 грн.

Деталі: пивний бар-ресторан, розташований на лівому березі Києва, кілька зал, відкрита кухня, пиво на кранах, страви європейської та чеської кухні,стейки, контактна барна стійка, авторські коктейлі, резерв столів, take away, парковка.

BeerЖа — пивний бар-ресторан в ЖК «Комфорт Таун» на лівому березі Києва. Концепція ресторану — пивна біржа, в якій можна брати участь через спеціальний додаток, відстежуючи котирування на сорти та купуючи крафт зі знижками. На компанію тут пропонують замовити пивну дошку, запечене коліно зі свинини по-чеськи, асорті ковбас, сет закусок до міцних напоїв та м’ясну сковорідку на компанію.

Petrus-ь

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴.

Страви: велика м’ясна тарілка – 425 грн, тарілка українських делікатесів – 465 грн, тарілка маринованих закарпатських грибів – 412 грн, гриль асорті – 730 грн, велика тарілка соління – 245 грн, велика овочева тарілка з зеленню – 255 грн.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Ресторан залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. Для компанії варто замовити велике гриль асорті — вам подадуть свинячий ошийок, шашлик з курки, свинячі ребра, домашню ковбаску із соусами.

Мітерія

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: big ribs set – 656 грн, big ribs set #2 – 755 грн, big fish set – 1200 грн, big steaks set – 1500 грн.

Деталі: мітерія (ресторани м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.

«Мітерія» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Гастрономічною візитівкою мітерії є стейки та м’ясні страви приготовані на вугіллі. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Для великих компаній пропонують різноманітні кілограмові сети з реберцями, стейками та рибою і морепродуктами.

РічПорт

Де: Поштова площа, 3Б

Бюджет: ₴₴. 

Страви: «закуска матроса» — 310 грн, «закуска боцмана» — 350 грн, «закуска річпорт» — 395 грн.

Деталі: пивний бар, кілька зал, літня тераса, широкий асортимент пива, закуски до пива, мангал-меню, трансляції спортивних подій, сезонний заклад.

«РічПорт» — пивний бар на Поштовій площі, біля набережної Дніпра. Пивне меню пропонує скуштувати розливне пиво – якого ексклюзивно для «РічПорту» варять 4 сорти. Меню кухні складається з класичних пивних холодних і гарячих закусок на будь-який смак, страв на мангалі і ковбасок. На компанію пропонують три види закусок — «закуска матроса» з сиром косичкою та свинячими вушка, «закуска боцмана з мойвою фрі та нагестами, а також «закуска річпорт» з мисливськими ковбасками та курячими крильцями.

Головна фото: РічПорт

Фото: Facebook Сіль Землі, Mushlya Cafe, BeerЖа, Petrus-ь, Мітерія, РічПорт.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi