Страви з анчоусами в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Страви з анчоусами в ресторанах Києва
26-09-2019 0 3268


Страви з анчоусами в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Анчоуси — це маленькі сріблясті рибки з зеленувато-чорною смужкою вздовж хребта. Їхня довжина зазвичай не перевищує 13 см. Ця риба населяє прибережні помірні води обох півкуль нашої планети. Анчоус — риба зграєва, яка ніколи не виходить у відкрите море, а мешкає на невеликому віддаленні від берега. Промислова цінність анчоусів – у високому ступені жирності та відмінних смакових якостях: на 100 грамів продукту припадає 5 г жиру і 20 г білка. У м’ясі анчоусів багато корисних мінеральних речовин – фосфор, калій, кальцій, йод, натрій, природні антиоксиданти і біологічно-активні речовини.

Сам по собі анчоус має досить рівний смак, проте після засолювання він набуває гостроти та пікантного аромату, який часто використовують у багатьох стравах різних кухонь. Так, анчоусів використовують для приготування соусів — від найдавнішого соусу гарум (давньоримського аналогу рибного соусу) до більш сучасного вустерського; додають в салати, випічку, до закусок і основних страв. Магія анчоуса полягає в тому, що він вміє абсолютно розчинятися в деяких стравах, залишаючи лише тонкий смак.

Анчоусная

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (56–98 грн), бургери (98–168 грн), супи (45–68 грн).

Страви: рибацький салат з анчоусом слабої солі та томатами – 89 грн, анчоусний мус з грінками – 65 грн, бургер з чорноморським анчоусом – 98 грн, брускета з анчоусом, сиром та печеним перцем – 68 грн, сирний крем-суп з анчоусом – 68 грн.

Напої: бочкове просеко – 65 грн/150 мл, «Піно Гріджіо дела Венето Італія» – 390 грн/750 мл, пунш лимонно-базиліковий – 39 грн, вишнівка – 39 грн/50 мл.

Деталі: рибний ресторан, монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка», великий вибір свіжої риби, власний вилов, вина келихами, домашні настоянки.

«Анчоусная» — монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка», який відкрився в центрі Києва наприкінці вересня. Інтер’єр ресторану витриманий в морській стилістиці та синій гамі кольорів. В ресторані готують хамсу (яка в європейській гастрономії називається анчоусом), барабульку, ставридку, сардини, мерланга, шпроти і багато іншої дрібної смаженої рибки з хрусткою скоринкою та в абсолютно несподіваних стравах. Свіжі рибу та морепродукти на ваш вибір посмажать у кукурудзяному борошні, в пивному клярі або на грилі в часниковому ароматному соусі. Рекомендуємо спробувати сирний крем-суп з анчоусом та бургер з блакитною макреллю та грибним соусом.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136-265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: бурата з кіноа, анчоусами і трьома видами томатів – 365 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню ресторану ви знайте салат з ніжним сиром бурата, кіноа, анчоусами та трьома видами томатів, рекомендуємо спробувати.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112; вул. Басейна, 1-3/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150֪–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: хамса пряного посолу – 95 грн/100 г, салат «Цезарь» з анчоусам – 180 грн.

Напої: гранатовий лимонад – 80 грн, американо – 45 грн, морквяний фреш — 60 грн, какао – 70 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, сніданки з 10:00 до 12:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — рибний ресторан з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Нещодавно відкрився другий рибний ресторан на Бессарабській площі. Інтер’єр закладу концептуальний, яскравий з оригінальним декором. В меню ресторану — справжні «одеські манси» від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. З оновленого меню рекомендуємо спробувати хамсу пряного посолу, а також «Цезарь» з анчоусам.

Цаца

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–320 грн), одеський сіфуд (69–197 грн), рибні та м’ясні основні страви (99–289 грн).

Страви: наша «цаца» – 59 грн/100 г.

Напої: медовуха – 35 грн/50 мл, Prosecco Frizzante – 649 грн/750 мл, «Князь Трубецкой Совиньон» – 350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні на Подолі, колоритний інтер’єр, великий вибір риби і морепродуктів, чорноморська риба, гриль-меню, домашні наливки, тематичні вечірки, жива музика, дитяче меню, літня тераса, резерв столів.

«Цаца» — ресторан одеської кухні, присвячений теплій та привітній Одесі з усіма її рецептами, геніальними за своєю простотою та смаком. Щодня в ресторані «Цаца» можна спробувати свіжу хрустку барабульку, форшмак, плов з мідіями, рибу і м’ясо на вугіллі і, звичайно ж, цацу — дрібних анчоусів, яких обсмажують до хрускоту і подають з азійським соусом або дзадзикі на вибір.

Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів вал, 21а/ 20

Бюджет: ₴₴₴. Основні страви (99–1499 грн), салати (149–219 грн), холодні закуски (99–399 грн).

Страви: салат «Де маріскос» – 219 грн.

Напої: Mojito Parisien — 150 грн, Mojito Double Papa — 200 грн, Hemingway Special — 200 грн.

Деталі: кубинський ресторан; страви кубинської, аргентинської, мексиканської та іспанської кухонь; 34 види рому, контактна барна стійка, оригінальний інтер’єр, мохіто за кубинським рецептом.

Бар-ресторан Escobar. Cuban restaurante y Escondido bar у перекладі означає «кубинський ресторан і прихований бар». Заклад збудований за зразком всесвітньо відомого ресторану в Гавані. У меню ресторану – великий вибір страв латиноамериканської та іспанської кухні. Рекомендуємо спробувати салат «Де маріскос» з тигровими креветками, анчоусом, смаженим топінамбуром та горіховим соусом з анчоусами.

Café Charlotte

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тургенєвська, 55

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–360 грн), салати (145–225 грн), основні страви (185–370 грн).

Страви: нісуаз – 210 грн.

Напої: американо – 39 грн, какао – 55 грн, марокканський чай – 75 грн, морквяний фреш – 55 грн.

Деталі: заклад в стилістиці паризького кафе, класична і авторська французька кухня, тартар-бар, меню від шефа, велика винна карта, сніданки з 09:00 до 12:00 по буднях (з 10:00 до 13:00 у вихідні), крита тераса, формат take away, kids friendly (дитячий куточок), паркінг.

Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. В Café Charlotte готують класичний французький салат нісуаз з філе тунця, анчоусами, яйцем, оливками, помідорами чері та картоплею.

Фото: Facebook Анчоусная, Bigoli, Рыба Пила, Цаца, Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar, Café Charlotte

Головна фотографія (колаж): АнчоуснаяЦацаРыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi