Страви з дичини в ресторанах Києва: карпачо з косулі, томлений заєць, пате з оленини, котлета з дикого вепра - PostEat

пошук

Страви з дичини в ресторанах Києва: карпачо з косулі, томлений заєць, пате з оленини, котлета з дикого вепра
16-01-2020 0 3106


Страви з дичини в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Гурмани і м’ясоїди високо цінують делікатесне м’ясо диких тварин і птахів за його особливі смакові і текстурні характеристики. У столичних ресторанах готують різноманітні страви з дичини: запеченого дикого голуба, особуко з оленя, котлети з дикого кабана, чебурек з м’ясом косулi, вареники з олениною. Де скуштувати цікаві страви з дичини в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Буча, вул. Шевченка, 2г

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–425 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–329 грн).

Страви: карпачо з косулі з трюфельним крем-сиром – 376 грн, капунеті по-п’ємонтськи з чорним трюфелем – 498 грн, запечений дикий голуб з бататом – 687 грн, томлений заєць з лісовими грибами на поленті – 645 грн, каре косулі з соусом фруті ді боско та пюре з топінамбура – 765 грн, біфштекс з оленини із соусом з ялівцю – 658 грн, особуко з оленя в винному соусі з овочами – 945 грн.

Напої: Arneis, Roero Matteo Correggia – 245 грн/150 мл, I Sistri Toscana Felsina – 1670 грн/750 мл, Roero Nebiolo Alberto Oggereo – 395 грн/150 мл, Barbera D’asti Bruno Rocca – 1150 грн/750 мл.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки щодня з 9:00 до 16:00, сезонне оновлення меню, жива музика.

Італійський ресторан Toscana Grill знаходиться поруч з Києвом у сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. Щороку в Toscana Grill готують особливе меню дичини — на цей раз гостям пропонують спробувати карпачо з косулі з трюфельним крем-сиром, томленого зайя з лісовими грибами на поленті та особуко з оленя в винному соусі з овочами.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), авторські гарячі страви (95–2500 грн), десерти (35–450 грн).

Страва: пате з оленини з ялівцем та брусничним соусом – 298 грн, карпачо з оленини з лохиною – 398 грн, пельмені з олениною в бульйоні з тельбухами – 320 грн, котлети з дикого кабана з соусом з опеньків – 398 грн, вирізка оленя у тандирі – 415 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. У «Веранді на Дніпрі» ви можете скуштувати різноманітні авторські страви з оленини та з м’ясом дикого кабана — спробуйте пате з оленини з ялівцем та брусничним соусом і котлети з дикого кабана з соусом з опеньків.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (65–315 грн), салат (160–235 грн), страви з м’яса (155–325 грн).

Страви: котлета з м’яса дикого вепра, впольованого на кукурудзяних полях Полтавщини, з домашньою картоплею – 235 грн, рубана котлета з м’яса дикого оленя з ягідним соусом – 315 грн, карпачо з оленя з трюфельним соусом та сиром пекоріно – 215 грн, в’ялені спеціалітети з дичини – 210 грн, вареники ручної ліпки з олениною – 185 грн, чебурек по-татарськи з м’ясом косулi та білими грибами – 155 грн.

Напої: чай трав’яний з м’ятою – 80 грн, коктейль «Київський Мул» б/а – 80 грн, Sauvignon Blanc Marlborough Sun Saint Clair – 750 грн/750 мл, Castelforte Corvina – 140 грн/150 мл.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Здивувати вас в ресторані BARVY можуть кожною стравою, ми рекомендуємо спробувати котлету з м’яса дикого вепра, впольованого на кукурудзяних полях Полтавщини, яку подають з домашньою картоплею та чебурек по-татарськи з м’ясом косулi та білими грибами.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–585 грн), основні страви (225–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: пінса з олениною, страчателою та грушею – 367 грн, тартар з оленини з соусом фуа-гра – 567 грн, медальйони з оленини з соусом із фуа-гра та пюре з моченого яблука – 967 грн, котлета із кабана з запеченою картоплею та гірчичним соусом – 516 грн, паштет із косулі з желе порто – 385 грн.

Напої: Pinot Grigio Livio Felluga 2018 Italy – 195 грн/50 мл, Chablis Domaine Du Colombier 2017 France – 285 грн/150 мл, Gavi Salluvii Castellari Bergaglio 2018 – 900 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. З дичини в ресторані «Маяк» готують закуски та основні страви — спробуйте пінсу з олениною, страчателою та грушею і котлету із кабана з запеченою картоплею та гірчичним соусом.

Egoist restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Панаса Мирного, 2/44

Бюджет: ₴₴₴. Салати (118–448 грн), страви з м’яса (245–925 грн), десерти (45–615 грн).

Страви: карпачо з дичини з маринованим інжиром porto – 377 грн, паштет з дичини з цибулевим мармеладом – 295 грн, котлети з м’яса дикого кабана з тушкованою капустою та ягідним соусом – 399 грн, стейк з м’яса дикого оленя під соусом з білого шоколаду та сиру рокфор – 925 грн, пельмені з м’ясом дикого оленя – 259 грн, пельмені з м’ясом дикого зайця – 245 грн, вареники з м’ясом муфлона – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: французька та італійська кухні, знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, авторська подача блюд, класична коктейльна карта, велика винна колекція, висококласний сервіс, парковка з паркувальником, резерв столів.

Egoist — вишуканий ресторан італійської та французької кухні. Елегантний інтер’єр основного залу виконаний в класичному стилі і доповнений оригінальними дизайнерськими акцентами. До уваги гостей — класичні страви французької та італійської кухонь, до яких можна підібрати супровід зі змістовної винної карти ресторану. В меню представлено страви з м’яса дикого оленя, зайця, кабана та муфлона — рекомендуємо спробувати стейк з м’яса дикого оленя під соусом з білого шоколаду та сиру рокфор.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: тартар із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями – 378 грн, карпачо із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями – 364 грн, дошка в’яленого м’яса (бастурма кабана, м’ясо оленини, м’ясо конини, м’ясо баранини, грудинка свинини) – 390 грн.

Напої: Сhablis Domaine Du Colombier – 670 грн/750 мл, Sauvignon Isonzo Tenuta Borgo Conventi – 450 грн/750 мл, Entrecote Gourmet Pere & Fils – 350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — сімейний ресторан заміського формату. Розташуватись гості можуть як у окремих будиночках, розташованих навколо озера, так і у основному залі. В меню популярні страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі. З дичини у ресторані Forrest Club готують декілька цікавих закусок — варто спробувати дошку в’яленого м’яса з бастурмою кабана, м’ясом оленини та м’ясом конини і тартар із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями.

Фото: Facebook Toscana Grill, Веранда на Днепре, BARVY, Маяк, Egoist restaurant, Forrest Club

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi