Страви з печі в закладах Києва: томлена фермерська качка, камбала тюрбо, ципа по-мегрельски - PostEat

пошук

Страви з печі в закладах Києва: томлена фермерська качка, камбала тюрбо, ципа по-мегрельски
29-09-2020 0 378


Страви з печі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Приготування в печі робить будь-яку страву особливо смачною, тому що вона просочується легким ароматом диму та має більш насичений і виражений смак. Хрустка скоринка піци, рум’яні деруни, соковитий стейк, томлена фермерська качка та ніжна риба — всі ці страви виходять дуже смачними, якщо їх готувати саме в печі. Які страви з печі в ресторанах Києва ви можете спробувати вже сьогодні, читайте в нашому матеріалі.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), страви з м’яса та птиці (198–1850 грн), страви з печі (290–768 грн).

Страва: томлена фермерська качка з медовими яблуками – 598 грн, гомiлка молодого ягняти з печеною картоплею та білими грибами – 768 грн, дикий сібас в м’ятному соусі з картоплею – 630 грн, рапани у вершково-шафрановому соусі – 290 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: морський язик – 410 грн/100 г, камбала тюрбо – 270 грн/100 г, дорадо – 195 грн/100 г, тунець стейк – 345 грн/100 г, дикий лосось стейк – 260 грн/100 г, тигрові креветки – 395 грн/100 г, скампії – 590 грн/100 г, креветка карабiнеро – 890 грн/100 г, гребінець – 495 грн/100 г, восьминіг – 715 грн/100 г, морський чорт – 490 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Можна обрати улюблену рибу та морепродукти, які за вашим бажанням приготують на мангалі або в печі.

Гастрокафе «Тарелка»

Де: вул. Гришка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (98–227 грн), паста та ризото (168–189 грн), гарячі страви з риби та морепродуктів (259–485 грн).

Страви: піца пепероні – 178 грн, піца панчета – 175 грн, філе міньйон – 168 грн/100 г, стейк Нью-Йорк Black Angus – 269 грн/100 г, шашлик з молодої ягнятини на фокачо з соусом BBQ – 298 грн, український борщ з яловичиною томлений в печі на дровах – 98 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф-кухар Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, сніданки, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренко. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, в гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В гастрокафе «Тарелка» у печі випікають 12 видів піци, фокачу та томлять український борщ з яловичиною. Стейки з мармурової яловичини та шашлик в ресторані готують в іспанській печі хоспер.

Варенична Балувана Галя

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.

Бюджет: ₴. Салати (59–94 грн), вареники (84–98 грн), страви з печі (88–106 грн).

Страви: гарячий лаваш з куркою та грибами – 32 грн, голубці зі сметаною – 89 грн, деруни запечені з білими грибами у вершковому соусі – 88 грн, ніжне м’ясо курча з печі – 108 грн, гарячий сулугуні в лаваші з томатами та зеленню – 88 грн, скумбрія запечена в травах та пюре з селери =– 96 грн.

Напої: дегустаційний набір настоянок – 185 грн, вишневий глінтвейн – 66 грн, еспресо – 35 грн, чай з поліськими травами – 42 грн.

Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, сніданки, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, take away.

Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. Сучасний інтер’єр закладу виконаний з натуральних матеріалів та оздоблений українськими традиційними орнаментами. У закладі представлений великий вибір домашніх вареників з начинками на будь-який смак, а також м’ясні та рибні страви з печі.

МАМА МАНАНА

Де: вул. В. Васильківська, 44; вул. Г. Кірпи, 5Б; вул. Нижній Вал, 23; вул. Прорізна, 22.

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–350 грн), гарячі страви (57–203 грн), тоне меню (47–840 грн).

Страви: шашлик курячий – 83 грн/100 г, шашлик з телятини – 103 грн/100 г, люля-кебаб баранина – 97 грн/100 г, люля-кебаб індичка з сиром – 97 грн/100 г, стейк лосося – 165 грн/100 г, асорті шашликів – 840 грн.

Напої: вино «Твіші» – 85 грн/100 мл, вино «Кісі Мцване» – 395 грн/750 мл, вино «Гвіані» – 770 грн/375 мл.

Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, доставка, формат take away.

«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Інтер’єр закладів створює атмосферу затишного грузинського будинку завдяки стильному декору. У ресторанах готують домашню грузинську кухню: хачапурі, хінкалі, гарячі закуски, м’ясні страви з печі тоне та грузинські десерти. В тоне меню ви знайдете кілька видів шашлику, люля кебаб та овочі.

Чічіко

Де: вул. Ярославів Вал, 23а

Бюджет: ₴₴. Закуски (90–255 грн), гарячі страви (215–420 грн), страви у хоспері (194–388 грн).

Страви: бургер «Чічіко» з бараниною чи яловичиною – 210 грн, шашлик з індички – 196 грн, люля-кебаб з яловичини – 194 грн, ципа по-мегрельски – 285 грн, стейк тар-тар з лосося – 388 грн.

Напої: айран – 68 грн, лате – 70 грн, лимонад натахтарі – 85 грн.

Деталі: позиціонує себе як сучасне міське грузинське кафе, карта вин, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната з аніматором, доставка, хоспер-меню, ланч-сети з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, резерв столів, формат take away.

«Чічіко» — сучасне грузинське міське кафе, яке знаходиться в історичній частині Києва. Дизайнерський інтер’єр цілковито відображає та підтримує гостинну атмосферу в закладі.  Серце закладу – тандир, традиційна глиняна піч, завдяки якій гості можуть спостерігати за приготуванням страв із залу ресторану. В хоспері у ресторані готують фірмовий бургер з яловичиною або бараниною, шашлики з різних видів м’яса, люля-кебаби, курку та лосося.

Фото: Facebook Веранда на Днепре, Fabius, Гастрокафе «Тарелка», Варенична Балувана Галя, Мама Манана, Чічіко.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi