Страви з сиром камамбер в ресторанах Києва: тарт, круасан та гриль - PostEat

пошук

Страви з сиром камамбер в ресторанах Києва: тарт, круасан та гриль
21-07-2020 0 1379


Страви з сиром камамбер в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. М’який сир з коров’ячого молока з ніжною скоринкою білої плісняви й вершковим смаком став частиною гастрономічного життя українців. Камамбер може бути не тільки частиною сирного плато — його можна запікати в тісті та подавати як гарячу закуску, на його основі можна робити соуси, запікати на грилі, робити салати та десерти, пироги і тарти. Де куштувати страви з сиром камамбер в закладах столиці, розповідаємо у новому матеріалі.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–278 грн), паста і ризото (158–198 грн), піца та фокача (58–205 грн).

Страви: камамбер з дров’яної печі, подається з інжирним соусом та грушею – 245 грн.

Напої: лимонад лайм-ваніль – 79 грн, лимонад ягідний – 95 грн, лимонад маракуйя – 89 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, резерв столів.

Ресторан «Буффаліно» знаходиться в історичному та діловому центрі столиці. Меню ресторану розробив досвідчений бренд-шеф Марк Вербицький, головний акцент зроблено на домашній італійській кухні. В «Буффаліно» є власна сироварня, знаходиться просто в закладі та не прихована від гостей. Сири готують із фермерського молока певного відсотка жирності, яке привозять до закладу щодня. В «Буффаліно» готують м’які сири — моцарела, страчатела, моцарела бурата та рикота. В окремій сирній кімнаті поруч із сироварнею дозрівають витримані сири — качотта, скаморца, качокавало, раклет та камамбер. В якості закуски в ресторані пропонують камамбер з дров’яної печі, який подається з інжирним соусом та грушею.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–300 грн), піца (195–335 грн), основні страви (130–275 грн).

Страви: теплий камамбер з білими грибами – 245 грн.

Напої: Smoked Negroni – 150 грн, NY Sour – 150 грн, базиліковий лимонад – 70 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 16 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Окрім піци в закладі пропонують закуску — теплий камамбер з білими грибами.

Havana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Салати (120–554 грн), піца (149–399 грн), паста і ризото (185–426 грн).

Страви: запечений сир камамбер-гриль з ягідним соусом – 292 грн.

Напої: мохіто королівський – 210 грн, імбирно-базиліковий сауер б/а – 120 грн, ягідний лимонад – 90 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, шеф-кухар Олександр Зеров, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви європейської кухні з максимально насиченими і оригінальними смаками і спеціальне меню в стилі Havana. В якості гарячої закуски можна замовити запечений сир камамбер-гриль з ягідним соусом.

Хлібний

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16; вул. Велика Васильківська, 67/7; вул. Хрещатик, 15; вул. Богдана Хмельницького, 32.

Бюджет: ₴₴. Хліб (25–80 грн), випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (95–150 грн).

Страви: запечений круасан з сиром камамбер – 130 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн, матча-лимонад – 110 грн.

Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.

«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Цілий день можна у кафе-пекарнях можна замовити сирники, курячий бульйон, тости та боули. Щодня в закладі печуть круасани з начинками та класичні, слойки, пончики, ватрушки, пиріжки, булочки та даніші. Взяти із собою ви можете холодний або гарячий сендвіч — у «Хлебных» великий вибір. На сніданок пропонують запечений круасан з сиром камамбер, який подають з сальсою з томатів та зелені.

Бальтазар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (110–140 грн), закуски (180–260 грн), основні страви (160–230 грн).

Страви: камамбертарт – 130 грн.

Напої: White Baby – 190 грн, сидр Val de Rance – 100 грн/330 мл, Negroni – 170 грн.

Деталі: винний бар, знаходиться в приміщенні Бессарабського ринку, страви європейської кухні, закуски до вина, вина келихами.

«Бальтазар» — винний бар у підвалі Бессарабського ринку. Всередині бару гостей чекає камерна зала з приглушеним світлом, проста і зрозуміла винна карта та лаконічне меню. Зі страв у «Бальтазарі» подають салати, основні страви та закуски до вина. На десерт в закладі пропонують камамбертарт — гарячий тарт з сиру камамбер, ягідної начинки, мигдального крамблу та морозива.

Зигзаг – Zigzag

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 13

Бюджет: ₴₴. Закуски (117–427 грн), основні страви (167–295 грн), десерт (68–135 грн).

Страви: запечений сир камамбер зі свіжими фруктами/ягодами, горіхами та медом – 235 грн.

Напої: коктейлі: Shirley Temple – 65 грн, Perfect Martini – 180 грн, Lovander – 150 грн.

Деталі: авторська кухня, сніданки по буднях з 9:00 до 13:00 (у вихідні до 14:00), стильний інтер’єр, регулярні вечірки, коктейльна карта, великий вибір страв для вегетаріанців, сезонне меню.

«Зигзаг — Zigzag» — концептуальне міське кафе з особливою затишною атмосферою. Знаходиться «Зигзаг» на одній з найбільш культових київських вуличок. В меню страви європейської кухні, до яких можна замовити коктейль або пляшку вина. Сніданки вранці, вечірки з коктейлями ввечері — універсальна локація для щоденного відвідування. Займайте столики на вулиці та насолоджуйтесь теплими літніми днями. Як закуску пропонують запечений сир камамбер зі свіжими фруктами або з ягодами, горіхами та медом.

Фото: Facebook Буффаліно, Mimosa Brooklyn Pizza, Havana, Хлебный, Бальтазар, Зигзаг – Zigzag.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi