Страви зі спаржею в ресторанах Києва: всі відтінки аспарагуса - PostEat

пошук

Страви зі спаржею в ресторанах Києва: всі відтінки аспарагуса
03-06-2020 0 1482


Страви зі спаржею в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Щороку спаржа збільшує армію своїх прихильників, які закохуються у її неповторний смак. Однією з приємних особливостей спаржі можна назвати її низьку калорійність — на 1 кг продукту припадає близько 200 ккал. Гурмани вважають спаржу делікатесом і спокійно вживають її в сирому вигляді. Але в кулінарії спаржу застосовують в найрізноманітніших формах — стебла варять, тушкують, смажать, запікають, заморожують і консервують. Аспарагус додають в салати, гарніри, супи і соуси — в цьому матеріалі розповідаємо, які страви зі спаржею в ресторанах Києва можна спробувати вже сьогодні.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (234–425 грн), супи (135–315 грн), паста і ризото (145–545 грн).

Страви: весняний салат зі спаржею, шпинатом та домашнім йогуртом – 245 грн, спаржа з яйцем пашот та соусом голандезе – 245 грн, крем суп зі спаржі та яйцем пашот – 272 грн, ризото зі спаржею та креветками – 305 грн, ростбіф з зеленою спаржею – 396 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі.

Vero Vero — затишний ресторан на Подолі, який нагадує традиційну італійську тратторію. У меню представлена домашня паста, ризото, піца, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї. В меню ви знайдете закуски, суп та основну страву зі спаржею — у Vero Vero пропонують спаржу з яйцем пашот та соусом голандезе, ризото зі спаржею та креветками й ростбіф з зеленою спаржею. До страв ви можете обрати супровід з більше ніж 40 видів Chianti — від улюбленого Chianti Ruffino до аристократичного Chianti Classico Riserva Rocca Guiciarda.

Bassano Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Супи (120–210 грн), салати (250–390 грн), паста власного виробництва (250–320 грн).

Страви: равіолі з креветками, білою спаржею та соусом з рикоти – 290 грн, салат із зеленою та білою спаржею, яйцем, шпинатом, томатами, авокадо та консервованим тунцем – 320 грн, ризото з білою спаржею та морськими гребінцями – 390 грн, біла спаржа з пармською шинкою, соусом голандез та яйцем – 290 грн, лінгвіне з яловичиною, зеленою спаржею, горошком та томатами чері – 250 грн, суп з білої спаржі з індичкою су-від – 160 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Зі спаржею в меню Bassano Ristorante ви знайдете багато цікавих позицій — з білою спаржею та морськими гребінцями в ресторані готують ризото, а із зеленою спаржею та яловичиною можна спробувати лінгвіне.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (147–295 грн), паста і ризото (185–248 грн), м’ясо з хосперу (155–1190 грн).

Страви: ризото зі спаржею та креветками – 320 грн, качина ніжка зі спаржею та полуницею – 337 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами з акцентом на гриль-стравах. У сезонному меню ресторану пропонують кілька страв зі спаржею — ризото з креветками та качину ніжку з полуницею.

Guramma Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–575 грн), піца (210–546 грн), гарячі страви (179–685 грн).

Страви: зелений салат з авокадо та спаржею – 238 грн, ризото зі спаржею та зморшками – 360 грн, стейк із тунця з броколі, спаржею та соусом карі – 476 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, входить до ресторанного холдингу Bulldozer Group, панорамний вид, стильний інтер’єр, вітрина з морепродуктами, дров’яна піч, продукти з Італії, винна кімната.

Guramma Italiana — вишуканий ресторан італійської кухні на схилах Дніпра. З панорамних вікон ресторану відкривається приголомшливий вид на столицю. Інтер’єр виконаний у світлих тонах і не відволікає від смачної їжі і спілкування. Тут можна насолодитися різноманітними стравами з риби та морепродуктів й спробувати кілька позицій зі спаржею — ризото зі спаржею та зморшками або стейк із тунця з броколі, спаржею та соусом карі.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (265–790 грн), паста та ризото (160–850 грн), риба і морепродукти (290–1450 грн).

Страви: спаржа з гострим імбирним соусом і горіхами кеш’ю – 250 грн, дорадо з бебі шпинатом, спаржа темпура – 340 грн, теплий рол з тунцем кім-чі, спаржею, авокадо – 340 грн, рол з обпаленим лососем, спаржею темпура і листям шисо – 450 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, ALASKA – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. Серед новинок у меню ресторану є кілька позицій зі спаржею — пропонують теплий рол з тунцем кім-чі, спаржею, авокадо й  рол з обпаленим лососем, спаржею темпура і листям шисо.

КАНАПА ресторан. салон

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (79–149 грн), гарячі закуски та вареники (89–149 грн), основні страви (139–229 грн).

Страви: українська спаржа з вершковим кремом, хрусткими злаковими чіпсами та овочевим демігласом – 98 грн, сфери з буряка, спаржі та квасолі з волоським горіхом та пряними травами – 98 грн.

Напої: квас солодовий – 39 грн, морс з обліпихи – 39 грн, ревеневий лимонад – 49 грн, узвар – 39 грн.

Деталі: ресторан нової української кухні, страви з локальних продуктів, українські ігристі вина в меню, сніданки, камерні концерти авангардної української музики, лавка гастрономічних сувенірів, сніданки, ланчі, kids friendly, pets friendly.

Ресторан Дмитра Борисова «КАНАПА ресторан.салон» став одним з перших закладів сучасної української кухні в столиці — він відкрився на Андріївському узвозі в 2013 році. У ресторані під головуванням шеф-кухаря Ярослава Артюха готують автентичні українські страви, доводячи їхній смак до досконалості за допомогою сучасних кулінарних технік. В оновленому меню зверніть увагу на українську спаржу, які подають з вершковим кремом, хрусткими злаковими чіпсами та овочевим демігласом й сфери з буряка, спаржі та квасолі з волоським горіхом та пряними травами.

Фото: Facebook Vero Vero, Bassano Ristorante, River Grill, Guramma Italiana, Alaska Kyiv, КАНАПА ресторан. Салон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi