Стрітфуд точки в Києві: нові відкриття та знайомі локації - PostEat

пошук

Стрітфуд точки в Києві: нові відкриття та знайомі локації
06-10-2022 0 718


Редакція PostEat розповідає про нові та вже улюблені містянами стрітфуд точки в Києві. Окрім нових локацій з авторською шаурмою та різноманіттям бургерів, розповімо, де скуштувати піту з фалафелем, оселедця на темній чіабаті, мексиканські буріто та кесаділью, а також котлету по-київськи у форматі to go.

«Котлета по-київськи»

Де: вул. Хрещатик, 17

Бюджет: ₴

Страви: котлета по-київськи «Класична» — 79 грн, котлета по-київськи «Філадельфія-шпинат» — 89 грн, котлета по-київськи «Чеддер» — 89 грн, котлета по-київськи «Чеддер-халапеньйо» — 89 грн, картопля фрі – 45 грн, київський торт у стаканчику – 89 грн, просеко – 79 грн/150 мл.

Деталі: концептуальний стрітфуд, знаходиться в центрі міста, головна страва — котлета по-київськи з начинками, формат to go, просеко, безалкогольні напої.

«Котлета по-київськи» – монокафе на Хрещатику, власник закладу український актор та блогер Олександр Аввакумов. Формат закладу — котлети по-київськи з різноманітними начинками, які видаються через віконце у форматі to go. В меню котлета по-київськи «Класична», котлета по-київськи «Філадельфія-шпинат» зі свіжим шпинатом в’яленими томатами та вершковим сиром, котлета по-київськи «Чеддер» для шанувальників сирів та «Чеддер-халапеньйо»  для тих, хто любить гостре. Також є напої (пиво, сидр, просеко, настоянки, десерти і сайди). Планують зробити велику франшизу і підтримувати українське виробництво.

Naperlage. Oyster & Co

Де: вул. Сагайдачного, 41

Бюджет: ₴.

Страви: класичний бургер – 66 грн, бургер Surf’n’turf – 88 грн, вега бургер – 88 грн, корн-дог з гірчицею та кетчупом – 77 грн, корн моцарела під вишневи соусом – 77 грн, сурімі сендвіч у вершково-винному соусі з сиром чедер та тобіко – 88 грн

Деталі: демократичний сіфуд-бар, свіжі устриці, бургери, просеко побокально, формат take away.

Naperlage. Oyster & Co — це сіфуд-бар на Подолі із демократичними цінами, раніше ви його знали як Naprosecco (в закладі нещодавно відбувся ребрендинг). Тут зручно відпочивати з бокалом вина чи ігристого, дегустуючи лангустини, устриці, креветки, калмьари та мідії. В меню також кілька бургерів: класичний бургер з яловичиною, доповнений креветками Surf’n’turf, вега з мідіями і соусом дор блю. Після прогулянки чаруючим Подолом, неодмінно завітайте до закладу на келих просеко.

Юкі Чапукі

Де: вул. Німецька, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: бургер піта – 150 грн, фіш піта – 150 грн, піта ко-ко-ко – 140 грн, піта з фалафелем – 130 грн, піта-чізбургер – 150 грн.

Деталі: стріт-фуд локація, знаходиться в районі станції метро «Палац Україна», проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy, лаконічне меню, демократичні ціни, піта, рамен, лимонади, take away.

«Юкі Чапукі» — стріт-фуд локація з пітами та салатами в районі станції метро «Палац Україна». Це проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy. Обличчями проєкту є два мопси — чорненька Юкі та біленька Чапукі. Меню закладу лаконічне — пропонують піту з куркою, з яловичою котлетою, з рибою та з фалафелем. До страв можна замовити каву, чай, лимонад.

«Міністерство шаурми»

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴

Страви: шаурма KYIV – 185 грн, шаурма BALI – 285 грн, шаурма ALBA – 235 грн, шаурма TEL AVIV – 200 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться в центрі міста, проєкт Євгена Таллера та Спартака Велішаєва, шеф Владислав Цимбалюк, дизайн Альона Бондар та бюро “I am design”, два поверхи, сніданки з 10:00 до 13:00, доставка

«Міністерство шаурми» — новий стрітфуд заклад, який відкрився на Басейній. Це перший заклад Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Головна ідея — розвиток стрітфуд культури країни. Наразі готують 4 види шаурми, кожна з них присвячена певному місту, країні чи регіону, що надихнули шефа закладу Владислава Цимбалюка на створення страви. Можна спробувати шаурму KYIV з курячим стегном та часниковим айолі, шаурму BALI з креветками та манго, шаурму TEL AVIV з кебабом, хумусом та соусом на основі чилі перцю, а також супер трюфельну ALBA зі стейком із яловичини та вершковим маслом бер-нуазет.

БПШ

Де: вул. Велика Васильківська, 21; вул. Антоновича, 48; вул. Басейна, 2; Вокзальна площа, 2А; вул. Мазепи, 3; вул. Нижній Вал, 37/20; вул. Васильківська, 34; Дніпровська Набережна, 16; вул. Празька, 1.

Бюджет: ₴.

Страви: біляш з м’ясом – 45 грн, 6 пончиків зі згущеним молоком – 35 грн, шаурма Classic – 79 грн, шаурма ONLY MEAT – 89 грн, шаурма Super Cheese – 109 грн, шаурма Asian Style – 129 грн, шаурма XXL – 119 грн, Vegeterian з бататом та гуакамоле – 109 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, м’ясна та вегетаріанська шаурма, take away.

«БПШ» — ресторан швидкого харчування, який входить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Назва розшифровується як «біляші, пончики, шаурма», а гаслом закладу є shawa must go on. Дмитро Борисов запустив формат БПШ кілька років тому торік неподалік станції метро «Площа Льва Толстого», зараз в Києві працює 9 локацій. В меню шість видів шаурми — класична, вегетаріанська, тільки з м’ясом, супер сирна та в азійському стилі. Також можна замовити біляш, пончики, картоплю фрі та шава боул.

Two Sisters & Seledka

Де: вул. Шота Руставелі,15Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: голландський оселедець з запеченими овочами – 170 грн, рибна юшка – 140 грн,херінгхендл класичний/подвійний – 140/150 грн, оселедець на темній чіабаті – 150 грн, бургер з бріошь, картопляні діпи та соус – 190 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться в центрі міста, акцент на оселедці, лаконічне меню, просеко, доставка.

Two sisters & seledka — це ресторан швидкого харчування про культуру смакування оселедцю, привезену з Амстердаму. Саме оселедець став фірмовою стравою, адже це смачно, корисно та швидко. Меню Two sisters & seledka складається з оселедців на хлібі, салатів, основних страв та супів. До страв з рибою, ви можете замовити просеко, пиво чи лимонад.

El Gordo

Де: вул. Велика Васильківська, 16

Бюджет: ₴.

Страви: тако курка pibil – 49 грн, тако нопалез кактус – 54 грн, тостада яловичина – 66 грн, тако сет креветка – 189 грн, буріто фахіта та фрі – 139 грн, кесаділья яловичина – 139 грн.

Деталі: мексиканська кухня в центрі Києва, інтер’єр у яскравих кольорах, традиційні мексиканські стави та напої, тако з кактусом, доставка, акції, мобільний додаток з можливістю накопичення бонусів.

El Gordo — заклад мексиканської кухні в форматі стріт-фуд у центрі міста. В закладі можна спробувати тостаду, буріто, тако та кесадилью з різноманітними начинками (куркою, яловичиною, рибою, креветками та навіть з кактусом), які готують за традиційними рецептами. В закладі діє програма накопичення балів, регулярні акції (щовівторка усі тако подвоюються), а також є можливість замовити доставку мексиканської їжі додому.

Головна фото: «Юкі Чапукі»

Фото: Facebook «Котлета по-київськи», Naperlage. Oyster & Co, «Юкі Чапукі», «Міністерство шаурми», БПШ, Two Sisters & Seledka, El Gordo.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi