Стрітфуд в Києві: де скуштувати піту, шаурму та хот-доги - PostEat

пошук

Стрітфуд в Києві: де скуштувати піту, шаурму та хот-доги
31-08-2022 0 2548


Різноманітний стрітфуд в Києві шукала редакція PostEat. Вулична їжа набуває нового звучання в столичних закладах, тому розповідаємо вам про кілька варіантів для смачного перекусу цієї осені. Авторські хот-доги, автентична ізраїльська піта, оригінальна шаурма з морепродуктами та приємним ароматом димку — обирайте на свій смак знайомі та нові стрітфуд локації в Києві.

Pita Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 39; Бессарабська площа, 2; вул. Сагайдачного, 31; вул. Велика Васильківська, 111/113; вул. Біломорська,1 (6й вхід Даринок)

Бюджет: ₴₴.

Страви: піта чізбургер – 179 грн, піта подвійний чізбургер – 219 грн, піта азія чікен – 139 грн, піта чікен шварма – 159 грн, піта крувіт – 139, піта фалафель – 139 грн, піта машрум – 139 грн.

Деталі: ресторан ізраїльської кухні, автентичні рецепти у авторському виконанні, секретні інгредієнти, власна випічка та соуси, власний імпорт, take away, доставка.

Pita Kyiv — атмосферні заклади з ізраїльською кухнею. Перший ресторан Pita Kyiv відкрився восени 2019 року на вулиці Пушкінській. Заразізраїльську піту можна скуштувати на Бессарабському ринку, на Подолі, на Лісовій та в районі метро «Палац «Україна». За основу в закладі взяли автентичні рецепти піти, які готують в авторському виконанні — її готують кожен день та використовують впродовж 5 годин. В меню Pita Kyiv сім видів піти — чизбургер та його подвійна версія, з куркою класичною та маринованою в азійському стилі, з фалафелем, з грибами та з цвітною капустою.

Юкі Чапукі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Німецька, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: бургер піта – 150 грн, фіш піта – 150 грн, піта ко-ко-ко – 140 грн, піта з фалафелем – 130 грн, піта-чізбургер – 150 грн.

Деталі: стріт-фуд локація, знаходиться в районі станції метро «Палац Україна», проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy, лаконічне меню, демократичні ціни, піта, рамен, лимонади, take away.

«Юкі Чапукі» — стріт-фуд локація з пітами та салатами в районі станції метро «Палац Україна». Це проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy. Обличчями проєкту є два мопси — чорненька Юкі та біленька Чапукі. Меню закладу лаконічне — пропонують піту з куркою, з яловичою котлетою, з рибою та з фалафелем. До страв можна замовити каву, чай, лимонад.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: БДСМ – 899 грн, Догі-стайл з креветкою – 295 грн, Дабл-Cheese Бебі-Squid – 369 грн, Краб-дог – 699 грн, Шаурма з креветками – 310 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish виводить стрітфуд на рівень абсолютної свободи та створює власні стандарти смаку з головними героями — морепродуктами. Пік задоволення в меню — розділ моредогів, бургерів та шаурми з тією самою фрі з похмільних мрій. Почати з БДСМ з восьминогом та перейти до догі-стайл із креветками чи навпаки — справа особиста. Але морики + м’яка, як щічки твоєї колишньої, бріош, або ж лаваш із овочами + соус із ікрою тобіко — однозначний маст цього сезону. Восьминіг, краб, тунець, кальмари, креветки чи оселедець — хто сьогодні твій улюбленець?

«Міністерство шаурми»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴

Страви: шаурма KYIV – 185 грн, шаурма BALI – 285 грн, шаурма ISTANBUL – 190 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться в центрі міста, проєкт Євгена Таллера та Спартака Велішаєва, шеф Владислав Цимбалюк дизайн Альона Бондар та бюро “I am design”, два поверхи, літній майданчик,

«Міністерство шаурми» — новий стрітфуд заклад, який відкрився на Басейній 12 серпня. Це перший заклад Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Головна ідея — розвиток стрітфуд культури країни. Це двоповерхове приміщення в стилі casual на Басейній. За дизайн відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Наразі готують 3 видів шаурми, кожна з них присвячена певному місту, країні чи регіону, що надихнули шефа закладу Владислава Цимбалюка на створення страви. Можна спробувати шаурму KYIV з курячим стегном та часниковим айолі, шаурму BALI з креветками та манго, а також шаурму ISTANBUL зі скумбрією на грилі та маринованою цибулею.

«Шаурма на вугіллі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Теодора Драйзера, 4

Бюджет: ₴

Страви: шаурма «Фірмова» (курятина/свинина/яловичина) — 90/100/110 грн, шаурма «Сирна з ананасами» — 110/120/130 грн, шаурма «Перша чорна гостра» — 105/115/125 грн, шаурма XXL – 140/160/180 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться на Троєщині, 8 видів шаурми, м’ясо на вугіллі, хот-логи, лаваші з начинками, додатки до шаурми, безалкогольні напої.

«Шаурма на вугіллі» — новий стрітфуд заклад в Києві, власники якого були вимушені покинути Маріуполь у зв’язку з окупацією та вирішили відкрити в столиці продовження свого маріупольського успішного проєкту. Концепція закладу — приготування шаурми на вугіллі та на грилі власного виробництва. В меню 8 видів шаурми, як основу можна обрати курятину, свинину чи яловичину. Окрім фірмової шаурми, гості часто замовляють «Першу чорну гостру» у чорному лаваші з шрірачею та перцем халапеньо. З напоїв пропонують айран, сік, холодний чай та солодкі газовані напої.

NUNU

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 4

Бюджет: ₴

Страви: шаурма зі свининою –130 грн, шаурма з куркою – 130 грн, шаурма з сиром та зеленню – 110 грн.

Деталі: дайнер, знаходиться на Позняках, проєкт шефа Юрія Нікітюка, затишний інтер’єр, літній майданчик, три види шаурми, шість видів мезе, лаваш власного виробництва, айран та комбуча власного виробництва.

NUNU на Позняках — новий невеличкий ресторан швидкого обслуговування на лівому березі. Засновник — Юрій Нікітюк. Основне в інтер’єрі – створення домашнього затишку. Є невеличкий літній майданчик, де вихідними днями будуть проводитись дегустації страви вихідного дня. В меню — три різновиди шаурми зі свининою чи з куркою чи з сиром та зеленню, шість видів мезе, серед яких бабагануш з ротті, огірками понзу та овочевою сальсою, пряна мухамара на основі червоного печеного перцю і, звичайно же, хумус.

Dogs & Tails

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴

Страви: хот-дог Coney Island – 240 грн, хот-дог Pablo Escobar – 165 грн, хот-дог Cream Corn – 189 грн, хот-дог Нью-Йоркер – 149 грн, хот-дог Tokio – 165  грн, хот-дог Халіско – 225 грн, хот-дог Hot Chicks – 166 грн, хот-дог BLT – 175 грн.

Деталі: сучасна американська кухня, авторські хот-доги, регулярне оновлення меню, сніданки, take away.

Dogs & Tails — ресторан американської кухні на Kyiv Food Market. В основу концепції та меню Dogs & Tails покладений класичний американський стрітфуд. У Dogs & Tails готують 8 різновидів хот-догів, сосиски та булочки для яких заклад готує власноруч. Додатково до хот-дога можна замовити батат фрі з соусами, салат коул слоу, пончики з рікоти та кукурудзу на грилі.

Білий Налив

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 23А; Басейна площа, 2;  б-р Тараса Шевченка, 36А; Оболонський проспект, 26; пр-т Перемоги, 28А; пр-т Глушкова, 1; Поштова площа (праворуч від Фунікулера); вул. Нижній Вал, 33; вул. Празька, 1;  Дніпровська Набережна, 16 на АЗК WOG; вул. Княжий Затон, 9.

Бюджет: ₴.

Страви:  класичний хот-дог – 49 грн, дабл-дог – 59 грн, хот-дог у вершковому бріоші з молочною сосискою – 69 грн, дабл-дог у вершковому бріоші з молочною сосискою – 79 грн, Хот-дог блючіз з молочною сосискою та соусом дорблю у булочці бріош – 69 грн, дабл-дог блючіз – 79 грн, Дог шейк-шейк – 69 грн, Корн-дог – 79 грн, Surf&turf дог – 99 грн.

Деталі:  сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, всі позиції в меню по 29 грн, формат take away, столики на вулиці і в приміщенні.

«Білий Налив» — це бар-сидерія, в якому пропонують сидр, устриці, хот-доги та пироги. Цю концепцію демократичних закладів створив навесні 2018-ого року відомий ресторатор Дмитро Борисов. В закладі обіцяють видачу будь-якого замовлення максимум за 3 хвилини та демократичні ціни від 49 гривень. Окрім звичних для концепту «Білого Наливу» хот-догів, також в меню можна знайти хот-дог у вершковому бріоші з молочною сосискою, версію з соусом дорблю, з поп-корном та кукурудзою, з корнішонами та херсонською цибулею, з тигровими креветками та картопляною соломкою.

Хот-дог на Лівому

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Анни Ахматової, 45

Бюджет: ₴

Дещо з меню: хот-дог італійський – 120 грн, хот-дог BBQ – 145 грн, хот-дог веган – 125 грн, хот-дог cheeseberry – 145 грн.

Деталі: стрітфуд локація, знаходиться на Позняках, 6 видів хот-догів, кава, take away.

Новий заклад «Хот-дог на лівому» є перезапуском кав’ярні Wake Cup Bar та спеціалізується на хот-догах, наразі в меню їх 6 видів, включаючи для веганів з фалафелем. Також у меню є десерти власного виробництва. Кава у закладі свіжої обсмажки від українських обсмажників. В закладі є дві зали, одну з яких можна використовувати під невеликі свята або зустрічі.

Головна фото: Юкі Чапукі

Фото: Facebook Pita Kyiv, Юкі Чапукі, Fish Fetish, «Міністерство шаурми», «Шаурма на вугіллі», NUNU, Dogs & Tails, «Хот-дог на Лівому», «Білий Налив».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi