Свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе - PostEat

пошук

Свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе
13-08-2021 0 1323


Редакція PostEat шукала свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва. Сезонні продукти захоплюють владу в столичних ресторанах не лише в основних, а й в обідніх меню. І ми вважаємо, що це абсолютно правомірно, адже не варто втрачати жодної можливості поласувати стравами зі смачних літніх продуктів. В новому матеріалу розповідаємо, які свіжі пропозиції ланчів в ресторанах і міських кафе Києва чекають на вас в серпні.

Praktika Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Закуски (125–395 грн), основні страви (175–790 грн), гра з вогнем (249–1119 грн).

Страви (з меню ланчів): томатний гаспачо з крем-сиром, курячий бульйон з фрикадельками, домашньою локшиною та яйцем; капрезе з помідорами та сиром моцарела, салат з баклажаном-гриль, міксом овочів та листям салатів з бринзою; фіш боли з пюре та овочевим соусом, паста карбонара з шинкою, курячим філе та беконом з білими грибами у вершковому соусі з пармезаном.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, страви на вогні, сезонне меню, ланчі, підходить для банкетів, сети, винна карта, коктейлі класичні, міні-крамниця, резерв столів.

Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. Praktika — це ф’южн культурних кодів, авторської кухні і сталої практики бартендерів. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яка дозволить ідеально розкривати смак страв. Також можна спробувати щось з барної карти, де представлені класичні позиції. Ланч-меню в Praktika Restaurant діє по буднях з 12:00 до 16:00 — можна обрати дві страви за 197 грн або три страви за 257 грн. До кожного ланчу подається хліб та вода з лимоном та м’ятою. Додатково можна замовити чай або каву (25 грн), морс (20 грн) чи келих вина (65 грн).

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. Плато (590–999 грн), «риба моєї мрії» (210–295 грн), «ранковий фетиш» (149–199 грн).

Страви: ланч Tokyo (місо суп, філадельфія рол з шисо-трюфельним соусом, лимонад) – 190 грн, ланч London (салат айсберг з грецьким йогуртом та фісташкою, фіш&чіпс сібас у клярі з картоплею фрі та кетчупом, лимонад) – 190 грн, ланч Fish Fetish (крок-месьє з копченою скумбрією, моцарелою та салатом, суп фішермен з мідіями та бейбі кальмарами, лимонад) – 190 грн.

Деталі: рибний ресторан, належить до міжнародного холдингу Bulldozer Group, знаходиться на Виноградарі в ТРЦ Retroville, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки у вихідні з 10:00 до 13:00, ланчі у будні з 12:00 до 15:00, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish у ТРЦ Retroville — вже другий ресторан Fish Fetish від Bulldozer Group Ukraine, що зовсім нещодавно відчинив свої двері для жителів Виноградаря. Гостей закладу, як уже повелося, зустрічає крижана вітрина зі свіжою рибою та морепродуктами. Інтер’єр ресторану увібрав до себе елементи railway stations Лондона, Парижа і NYC, тож найдинамічніші столиці світу продовжують надихати власників закладу на створення нових проектів, а відвідувачів Fish Fetish на пошук нових смаків.

У новій локації Fish Fetish продовжує готувати безліч страв з риби, найбільші рибні плато для компаній, вже легендарні моредоги та презентує особливу пропозицію — бізнес-ланчі, що подають у будні дні з 12:00 до 15:00, за ціною лише 190 грн.

Оберіть, до якого куточка ви бажаєте відправитись сьогодні: Tokyo, London чи Fish Fetish — саме такі назви ланчів виділяють напрямок сету. London — із традиційним Fish&Chips, Tokyo зібрав місо суп та Філадельфію рол, а Fish Fetish — це яскравий мікс: сендвіч крок-месьє із копченою скумбрією та суп фішермен з морськими делікатесами.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Мідії (89–269 грн), бургери та сендвічі (69–99 грн), плато морепродуктів (329 грн).

Страви (з меню ланчів): місо суп з лососем, боул з тунцем, кіноа та авокадо, а також лимонад/чай/кава – 169 грн, роли Philadelphia з тигровими креветками, боул з лососем, кіноа та авокадо, а також лимонад/чай/кава –189 грн, бургер surf&turf з соковитою яловичою котлетою та креветками, картопляні діпи, боул з лососем, кіноа та авокадо, а також лимонад/чай/кава – 169 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away, літні тераси.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. В будні з 12:00 до 16:00 у ресторані на Великій Васильківській діє меню seefood ланчів — в закладі обрали найбільш популярні страви з морепродуктів та делікатесної риби та створили ланч-меню за дуже приємними цінами.

Gastronom food&wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 61/11

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): салати: салат домашній зі свіжими овочами, сиром фета та ароматним маслом; салат цезар з курячим філе та яйцем пашот; перші страви: окрошка з шинкою на кефірі, курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем, червоний борщ з півнем; основні страви: котлета з індички та овочевим міксом, котлета з судака та картопляним пюре, бефстроганов з картопляним пюре, паста карбонара з яєчним жовтком та пармезаном.

Деталі: ресторан, контактний винний бар, gastro-лавка, знаходиться в історичному центрі столиці, три формати обслуговування, fast smart food, slow smart food, wine & dine, кілька зал, готові страви, українські страви, десерти без цукру, локшина без глютену, винна колекція, резерв столів.

Gastronom food&wine bar — заклад в історичному центрі столиці, який працює в форматі ресторану, контактного винного бару та gastro-лавки. В концепції Gastronom food&wine bar об’єднали три формати обслуговування: simple smart food, де гостям пропонують обрати вже готове меню з вітрини, simple slow smart food з вишуканими стравами від шеф-кухаря та simple & taste wine з відмінною винною колекцією на понад 140 позицій з різних регіонів світу. В будні дні з 12:00 до 16:00 в ресторані діють бізнес-ланчі — ви можете обрати різні комбінації: салат з першою стравою (99 грн), салат з основною стравою (120 грн), першу та основну страви (140 грн), а також салат, першу та основну страви (190 грн).

Первак ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (114–339 грн), вареники (84–268 грн), основні страви (214–354 грн).

Страви (з меню ланчів): ланч № 1 (салат із томатів з гарбузовим насінням та домашньою олією, суп курячий з фрикадельками, курячі сердечка з печерицями у вершковому соусі та картопляне пюре, компот зі смородини) – 135 грн, ланч № 2 (салат з пекінською капустою, томатом та фетою, окрошка овочева з яйцем, риба морська, запечена під сиром, та овочі гриль, апельсиновий лимонад) – 135 грн, ланч № 3 (салат овочевий з баклажаном та сиром, бограч, котлета Пожарського куряча та варена картопля з кропом, узвар) – 170 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, вісім стилізованих зал, безліч характерних декоративних деталей в інтер’єрі, ланчі, пекарня, власне виробництво фірмових настоянок, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. В меню ресторану «Первак» ви знайдете знайомі національні страви: власні соління, генеральське сало, буженину, крученики, вареники і деруни. З початком серпня оновились і пропозиції бізнес-ланчів — тут на обід вам запропонують кілька видів ланчів на вибір від 135 грн до 760 грн. Традиційно у подарунок: хліб з власної пекарні, пончики, холодні закуски та десерт.

Torisho Ukraine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Карааге (75–275 грн), удон суп (105–249 грн), якіторі (65–259 грн).

Страви (з меню ланчів): бенто темпура з креветками – 149 грн, бенто торішо з карааге – 149 грн, бенто шабаякі зі свининою – 149 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, сніданки, бенто-ланчі, демократичні ціни, щедрі порції, take away.

Бренд Torisho налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами: Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді, В’єтнамі, а з кінця 2019 року і в Україні. Torisho — це, перш за все, простота та лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В основі меню — карааге (японська техніка готування, у якій курку, м’ясо або рибу маринують від 24 до 48 годин у соусі накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки). Нещодавно в закладі з’явились японські бенто-ланчі для тих, хто постійно вагається, що ж взяти на обід: курочку, креветки, суші чи суп. Будь-яке бенто можна замовити по буднях з 11:00 до 16:00 за єдиною ціною 149 грн.

Головна фото: Fish Fetish

Фото: надані закладами/Facebook Praktika Restaurant, Fish Fetish, Mushlya, Gastronom food&wine bar, Первак ресторан, Torisho Ukraine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi