Свято 8 Березня в Києві: що готують столичні ресторани - PostEat

пошук

Свято 8 Березня в Києві: що готують столичні ресторани
03-03-2020 0 1848


Як відзначатимуть ресторани свято 8 Березня в Києві, дізнавалась редакція PostEat. До 8 Березня багато ресторанів вирішили підготуватися ґрунтовно: підібрали ідеальних музикантів, придумали нові коктейлі та святкове меню, підготували подарунки для жінок. І якщо ви шукаєте ідеальне місце, щоб відсвяткувати прихід весни, редакція PostEat допоможе.

Читайте наш огляд про пропозиції на 8 Березня від ресторанів Києва і бронюйте стіл.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (75–325 грн), салат (175–235 грн), страви з м’яса (175–340 грн).

Страви: карпачо з оленя з трюфельним соусом та сиром пекоріно – 225 грн, асорті крафтових сирів від українських виробників – 325 грн, салат з рапанами та печеною картоплею – 235 грн, глазуроване курча без кісток у травах та обліпиховому соусі з пюре та копченими томатами – 195 грн.

Напої: Vallformosa Origen Cava Brut – 850 грн/750 мл, Viogner Delas Freres – 160 грн/150 мл, капуоранж – 801 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Святкувати 8 Березня в ресторані починають з самого ранку, потім відбудеться святковий бранч з 13:00 до 16:00. Піднімати настрій та пригощати приємними сюрпризами неймовірних дівчат обіцяють весь день. Резерв столів за телефоном +380983063333.

Famille Très FRANÇAIS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3; вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе камбали з фланом із батату і винним кремовим соусом, філе індички з припущеним аспарагусом і грибним соусом під соусом розе-портвейн, терін з бебі-овочів з кремом із сирів камамбер і шевр, креветки з фруктовим тартаром та бататовою чіпсою, кокосовий мус з лаймовим ананасом конфі на банановому мафіні.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан регіональної французької кухні та бранч-кафе, знаходяться в центрі Києва, належать до сім’ї ресторанів Tres FRANСAIS, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Казкове весняне свято в ресторанах Très BRANCHÉ та Très FRANÇAIS зустрічатимуть дівочим вікендом — тут ви зможете відчути себе легкою та безтурботною француженкою і насолодитись «життям у рожевих тонах». Вікенд «La vie en Rose» у ресторанах Très FRANÇAIS –— три дні, коли кожна дівчина відчує себе особливою та відпочине з келихом розе й приємними подарунками. З 7 по 9 березня в ресторанах дивуватимуть особливим «Rosé меню» від бренд-шефа. Насолоджуватись атмосферою та стравами дівчата будуть під келих святкового розе. Резервуйте столик на Костьольній за телефоном +380931414914 або на Лисенка за телефоном +380973663223 та святкуйте красиву весну разом із сім’єю ресторанів Tres FRANСAIS.

Kritikos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (90 – 494 грн), пасти та ризото (191 – 525 грн), морепродукти (299–1100 грн).

Страви: устриці «Версаль» – 495 грн/6 шт., крудо з лангустіна – 398 грн, проволоне – 239 грн, барабулька лемонато – 489 грн/100 г, філе тальята – 369 грн, восьминіг на грилі – 393 грн, овочеве соте з креветками та пармезаном – 349 грн, ризото nero з кальмарами – 369 грн.

Напої: Rocca Sveva Soave Classico 2018 – 750 грн/750 мл, Masottina Prosecco Treviso Extra Dry – 750 грн/ 750 мл, Papaioannou Malagouzia 2018 – 800 грн/750 мл.

Деталі: ресторан грецької кухні, розташований на Печерську, тематичний інтер’єр, дві зали, контактна барна стійка, акцент на морепродукти, акваріум, фамільні рецепти, коктейлі, винна карта, вина келихами, підходить для банкетів, резерв столів.

Ресторан грецької кухні Kritikos на Печерську є продовженням родинної справи, яка зародилась 43 роки тому в грецькому місті Урануполі. В меню закладу представлені різноманітні страви з риби та морепродуктів, а також фірмові родинні страви, приготовані особливими способами. Свято 8 Березня в ресторані Kritikos розпочнеться о 18:30 та пройде в атмосферному та гостинному грецькому стилі — кожну гостю зустрічатимуть з келихом prosecco та фірмовими солодощами. Щоб цей вечір запам’ятався вам, кожна гостя отримає власний портрет, намальований художником. Музичний супровід вечора — чудовий голос яскравої виконавиці «Нейба». За гарною грецькою традицією, свято завершиться биттям тарілок «на щастя». Деталі та резерв столів за телефоном +380443370200.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (145–285 грн), закуски (80–190 грн), основні страви (185–325 грн).

Страви: ризото неро з креветками – 250 грн, філе міньйон з грибними тортеліні та білими грибами – 325 грн, салат з вугром, зеленим авокадо та горіховим соусом – 385 грн, форшмак по-новому – 135 грн, хумус із баклажана – 100 грн.

Напої: лимонад полуниця з бузиною – 75 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, трав’яний чай з ягодами годжі – 90 грн, матча лате – 115 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, страви в печах Big Green Egg, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню і великою коктейльної картою. Дизайн ресторану високо оцінили оглядачі авторитетного лондонського видання Wallpaper. Шеф-кухар ресторану Odessa Restaurant — Юрій Приємський. Він створює авторські страви зі складними поєднаннями інгредієнтів і ефектними подачами на частково відкритій кухні. 8 березня в ресторані Odessa Restaurant жінкам будуть співати серенади й балувати з самого ранку. Ввечері виступатиме енергійна і запальна саксофоністка Aksinia. Резерв столів за телефоном +380442382032.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–359 грн), салати (180–330 грн), паста домашня і ризото (189–349 грн).

Страви: ризото з білими грибами – 185 грн, телячий язик на грилі – 279 грн, салат із запеченим сиром камамбер, карамелізованою грушею та руколою – 330 грн, фетучіні з тигровими креветками – 225 грн, сет м’ясний на двох – 695 грн.

Напої: глінтвейн – 129 грн, Negroni – 190 грн, американо – 42 грн, маракуйєвий лимонад – 59 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. 8 березня у ресторані звучатимуть найприємніші слова, чутиметься дзвін келихів та жіночий сміх. Шеф-кухар ресторану приготує спеціальне частування для представниць чарівної статі. О 19:00 ніжний дует Nati Reznik та Ivan Afanasiev виконає улюблені хіти. Резерв столів за телефоном +380987445577.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: смажені баклажани, фаршировані горіховою пастою – 215 грн, долма з соусом мацоні – 175 грн, сьомга в соусі баже – 430 грн, м’ясний чашушулі – 275 грн, філе качки з кус-кусом та обліпиховим соусом – 370 грн.

Напої: Dakishvili Family Selection Red – 2320 грн/750 мл, «Сапераві Шато Мухрані» –215 грн/150 мл, Cava Jaume Serra Brut Natur – 200 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії: аджапсандалі, сациві, пхалі, долма, хінкалі, лобіо. До 8 Березня в ресторані приготували музичний подарунок — концерт електронного кавер-проекту «StaySee». Це стильне електронно-інструментальне звучання, помножене на професійний вокал. Біля мікрофону — переможниця «Хіт-конвеєру 2018» від М1 Юлія Билінська та фіналіст проєкту «Голос Країни-9» Влад Таранцов. Резерв столів за телефоном +380962775707.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (96–198 грн), гарячі страви (114–256 грн), десерти (29–104 грн).

Страви: асорті пхалі з волоськими горіхами – 118 грн, сом з овочами та соусом кіндзмарі – 186 грн, салат з куркою гриль та соусом із анчоусів – 152 грн, чкмерулі – 162 грн, хачапурі з томатами та базиліком – 145 грн.

Напої: чай обліпиховий з медом – 70 грн, лате – 43 грн, настоянка на горіхових перетинках – 42 грн/50 мл.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують у ресторані, чача та настоянки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться на мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на мангалі, в тандирі і дров’яній печі. 8 березня в ресторані відбудеться справжня дівоча вечірка — улюблені грузинські страви, ріки п’янкого вина і запальні танці. Для малюків також підготували купу розваг: захоплююче кріо-шоу, майстер-класи та веселі ігри. Резерв столів за телефоном +380501082838.

Фото Facebook: BARVY, Famille Très FRANÇAIS, Kritikos Odessa Restaurant, River Grill, Saperavi, Кафе-сироварня Мацоні

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi