7 теплих веранд для осінніх зустрічей - PostEat

пошук

7 теплих веранд для осінніх зустрічей
30-09-2019 0 4117


Вже сумуєте за чудовими вечорами на літніх терасах столичних закладів? Не варто, адже в осені є свої чудові переваги — можна влаштуватись на теплій терасі, накинути на плечі картату ковдру, попросити запалити свічки, замовити улюблене вино та повністю зануритись в атмосферу затишку разом із коханою людиною. Теплі веранди в ресторанах Києва — перевірений рецепт від осінньої хандри, редакція PostEat підтверджує. Які столичні заклади ви особливо полюбляєте відвідувати восени?

Zafferano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Вишеньки, вул. Європейська, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (87–535 грн), основні страви (167–2980 грн), десерти (148–185 грн).

Страви: равіолі особуко з ягняти з соусом пармезан – 247 грн, запечена цвітна капуста із соусом пармезан – 145 грн, рамен з хрусткою панчетою, томатами та соусом пармезан – 212 грн, піца з ростбіфом і білими грибами – 318 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований в котеджному містечку Riviera Zoloche, паркінг, тераса, аніматори для дітей, доставка, резерв столів, щосереди – особливе блюдо вечері, у четвер – особливі страви з морепродуктів, свіжі натуральні продукти, дитяче меню і меню від шефа.

Zafferano – ресторан сучасної італійської кухні в котеджному містечку Riviera Zoloche. У закладу вишукане меню, неймовірно красива територія, велика тераса, два дитячих майданчики і дитяча анімація. Акцент в Zafferano зроблений на свіжі та якісні продукти, а також на справжність домашніх страв. Також в ресторані є власна лавка, де продають свіжий хліб, оливкову олію, італійські сири, м’ясну гастрономію. На затишній терасі ресторану можна насолоджуватися вишуканими стравами і прекрасним видом на затоку Дніпра.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (59–195 грн), паста (105–198 грн), основні страви (109–379 грн).

Страви: паста з кроликом – 198 грн, піца з хамоном – 189 грн, поке з тунцем – 249 грн, бургер з індичкою – 195 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лавандовий лимонад – 69 грн, капучино – 59 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В закладі пропонують різні стартери, пасту, три види авторських хот-догів і шість бургерів, а також піцу в американському стилі. У закладі можна пообідати соковитим бургером — вибрати буде з чого і м’ясоїдам, і вегетаріанцям. Вечерю можна провести з коханою людиною, замовивши пасту і по келиху вина. На вихідних в Bootlegger варто прийти разом з друзями, взявши з собою дітей — малюки весело проведуть час в дитячій зоні і нагуляють апетит, поки ви насолоджуватиметесь бранчем на затишній терасі.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–550 грн), салати (120–470 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: кавказьке гірське ягня – 470 грн, рапани по-одеськи – 410 грн, манти з телятиною – 130 грн.

Напої: гранатовий лимонад – 175 грн, «Сан Пеллегрино» – 130 грн, біле вино «Гаві» – 900 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK – ресторан східної кухні з чудовим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована в середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. У меню ви знайдете піде з телятиною, хачапурі з домашнім сиром сулугуні, кутаб з зеленню і сиром сулугуні, «Гушлі нон» – рублена баранина в тонкому прісному тісті з рум’яною скоринкою. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви. У закладі пропонують велику чайну, барну, винну та кальянну карти.

Кафе-сироварня «Мацоні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (98–207 грн), гарячі страви (114–322 грн), десерти (25–108 грн).

Страви: сациві з куркою – 118 грн, дегустаційна тарілка сирів – 109 грн, хінкалі з бараниною – 94 грн/4 шт., чкмерулі – 162 грн, хачапурі з печерицями та сиром – 114 грн, шашлик із телятини – 118 грн/100 г.

Напої: чай обліпиховий з медом – 70 грн, лате – 43 грн, настоянка на горіхових перетинках – 42 грн/50 мл, чача екстра, Гурджи – 68 грн/50 мл.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Кафе-сироварні «Мацоні» зустрічають гостей грузинським теплом та гостинністю, дружньою атмосферою. В інтер’єрі багато зелені, дерева та кольорових орнаментів. В меню ресторану представлені традиційні страви грузинської кухні, які ми рекомендуємо куштувати на затишній теплій терасі «Мацоні». Щодня у власній сироварні ресторану готують традиційні сири з коров’ячого молока — ви можете спробувати продукцію сироварні в закладі та придбати її для домашнього столу. До сирів пасуватимуть унікальні вина з автохтонних і рідкісних сортів винограду, а також оригінальні вина, витримані в квеврі — винна карта закладів задовольнить найвимогливіших гурманів. Також з кінця вересня в ресторанах «Мацоні» можна скуштувати страви з сезонного гарбузового меню, встигніть спробувати.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (145–264 грн), страви з м’яса і риби (117–568 грн), десерти (48–325 грн).

Страви: кюфта — тартар з молодого ягняти з кавказькими травами та джонджолі – 282 грн, гупта з баранини з копченим сиром сулугуні – 259 грн, каре дикої козулі з ожиновим соусом – 498 грн, салат з інжиром, бебі шпинатом, томатами чері та козячим сиром – 269 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований в парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. У «Кувшині» вже чекають гостей на сезонні страви від шеф-кухаря, які можна скуштувати на затишній і стильній терасі.

REBER BAR

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1

Бюджет: ₴₴. Салати (115 – 170 грн), ребра (279 – 490 грн), страви для компаній (395 – 1250 грн).

Страви: свинячі ребра в соусі теріякі / кавовому / теннесі – 279 грн, теляче ребро в малиновому BBQ – 279 грн, бургер з яловичини – 220 грн, філе лосося на морквяному пюре -310 грн.

Напої: Golden Ale — 63 грн/ 0,4 л, Pilsner – 48 грн/ 0,3 л, Porter – 60 грн/ 0,4 л; Mosaic – 55 грн/ 0,3 л.

Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах, концептуальний інтер’єр закладу від братів Юдіних, ланчі з 12:00 до 16:00, контактна барна стійка, крафтове пиво від українських пивоварів, міцний алкоголь, резерв столу.

REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню REBER BAR — 7 видів ребер зі свинини, яловичини, телятини і ягнятини в різних спеціях і маринадах. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. Рекомендуємо обрати столик на теплій терасі та спробувати свинячі ребра в соусі теріякі або кавовому і теляче ребро в малиновому BBQ.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська Набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (97–185 грн), основні страви (139–197 грн), десерти (20–89 грн).

Страви: рулетики з баклажана з горіховою начинкою – 99 грн, ніжні пхалі з буряком – 55 грн, лобіо – 65 грн, смажений грузинський сулугуні – 97 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лате – 55 грн, домашнє грузинське червоне вино – 69 грн/50 мл.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, баклажанне меню, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні. В меню ресторану — 11 видів хачапурі і 6 видів хінкалі, 4 види люля-кебабу і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта пропонує гарний вибір грузинських, італійських та іспанських вин. Заклад відрізняється демократичною ціновою політикою, ситними порціями і щирою гостинністю. Рекомендуємо обирати столик на терасі та насолоджуватись гарним краєвидом.

Фото: Facebook Zafferano, Bootlegger, ESHAK, Кафе-сироварня «Мацоні», Кувшин, REBER BAR, Tbiliso

Головна фотографія: Кафе-сироварня «Мацоні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi