У родинному колі: різдвяна вечеря в ресторанах Києва - PostEat

пошук

У родинному колі: різдвяна вечеря в ресторанах Києва
23-12-2019 0 2194


Світле свято Різдва Христового зазвичай проводять у колі сім’ї, за великим столом, насолоджуючись спілкуванням і смачною вечерею. У кожній країні існують свої традиції святкування і своя головна різдвяна страва: в Італії подають до столу ягнятину, англійці запікають велику індичку, скандинави готують спеціально вирощених поросят, а французи не відмовляють собі в черговій дюжині устриць і кращій фуа-гра. Різдвяна вечеря в ресторанах Києва у колі найрідніших — чудова традиція, яку ви можете запровадити вже цьогоріч.

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–359 грн), паста (197–995 грн), карпачо і тартари (165–730 грн).

Страви: моцарела бурата з томатами і ботаргою – 335 грн, карпачо зі свіжих артишоків з руколою i пармезаном – 310 грн, фетучіні з білими грибами та чорним трюфелем – 360 грн, восьминіг з картопляним пюре і таджарськими оливками – 825 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.

Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. 25 грудня о 19:00 в ресторані Piccolino розпочнеться справжня італійська різдвяна вечеря — нове святкове меню, по-справжньому нескінченне Prosecco та улюблені італійські спеціалітети. Резерв столиків +380444993933.

Corvina           

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–378 грн), паста, равіолі, ризото (96–296 грн), риба та морепродукти (348–1350 грн).

Страви: тальята з телячої вирізки з лисичками, томатами та руколою – 232 грн, фріто з бейбі кальмарів – 195 грн, меланзана алла парміджана – 152 грн, равіолі з телячими щічками та смаженими грибами – 240 грн.

Напої: Monte del Fra Custoza – 170 грн/150 мл, Contessa Carola Malvasia Nera – 170 грн/150 мл, Franciacorta Terra Moretti – 1900 грн/750 мл.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Corvina — ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні. Меню Corvina змістовне і детально розкриває італійську кухню в усіх аспектах. У ресторані готують традиційну тосканську піцу, різні види пасти, салати, а також класичні італійські й авторські десерти. Винна карта ресторану налічує більше 100 найменувань вина з різних регіонів Італії. 25 грудня в ресторані чекають на вас, щоб відсвяткувати Різдво по-італійськи — сімейною вечерею в затишному місці, з гарною музикою, смачною пастою, душевними розмовами та щирим сміхом. Також буде частування від шефа, ігристе та новорічні та різдвяні хіти від резидентів закладу.

Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Буча, вул. Шевченка, 2г

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–425 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–329 грн).

Страви: грильята з овочами та яловичиною – 258 грн, капрезе з моцарелою фьор ді лате – 196 грн, соте з креветками і шпинатом – 498 грн, равіолі в голові сиру зі сморчками та білими грибами – 320 грн, морський окунь по-ліворнськи – 325 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки щодня з 9:00 до 16:00, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах від Києва в мальовничому сосновому лісі. Заклад — прекрасний варіант для проведення дозвілля в сімейному колі зі смачними стравами тосканської кухні. 25 грудня в ресторані святкуватимуть BUON NATALE, справжнє італійське Різдво. Пригощатимуть глінтвейном та готуватимуть різдвяні спеціалітети — качку у мандариновому соусі, цесарку al Polppete з сиром пекоріно та запеченими овочами, а також  меню дичини. Для маленьких гостей — велика розважальна програма та улюблені смаколики. Святкувати починають о 13:00, резерв за телефоном +380444993979.

Whisky Corner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (230–890 грн), салати (129-385 грн), стейки (175–450 грн/100 г).

Страви: гребінець з маслом метрдотель – 115 грн, карпачо з яловичини – 230 грн, альтернативне ризото з бебі-кальмаром – 280 грн, філе сібаса з крем-картоплею – 343 грн, яловичина «Веллінгтон» – 650 грн.

Напої: Dulong Cremant de Bordeaux Brut – 791 грн/750 мл, Brut Dargent Blanc de Blancs – 79 грн/150 мл, Domaine de Serame Merlot – 100 грн/125 мл.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; більше 750 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER – ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. 24 грудня шотландський дім-ресторан проведе святкову вечерю, на якій вас чекатимуть цікаві подачі страв у різдвяній тематиці від шеф-кухаря Олексiя Повторейко. Будуть індичка, гребінці, клементіновий сорбет та багато інших сюрпризів та подарункiв — всього 6 виносів, що супроводжуватимуться чудовим віскі Macallan. На вечері серед напоїв буде лімітований реліз Macallan Edition #4, який вже не можна знайти в магазинах, вiн буде взятий з колекції ресторану саме для цього свята. Альтернативою віскі можуть бути спеціально підібрані вина Франції та Італії.  Ведучі вечора: шеф-сомельє Олег Козловський та бренд-амбасадор Macallan Олег Якобенко. Початок о 19:00, вартість квитка до 24.12 — 2500 грн (в день заходу — 3200 грн). Резерв столів за телефоном +380504803803.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (195—950 грн), супи (114–315 грн), паста і ризото (176—985 грн).

Страви: запечений перець з тунцем та каперсами – 235 грн, фірмова паста «Vero Vero» – 545 грн, равіолі з палтусом та креветкою – 274 грн, медальйони з телятини в соусі к’янті зі шпинатом – 315 грн, морський язик у винному соусі з картопляним пюре – 345 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, більше 30 видів тосканських вин к’янті, винна карта, заходи для дітей, ранні сніданки з 08:00 до 12:00, страви для вегетаріанців, спеціальне меню від шефа, сезонне меню, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, жива музика

Vero Vero – затишний ресторан на Подолі, який нагадує традиційну італійську тратторію. У меню представлена домашня паста, ризото, піца, великий вибір свіжої італійської моцарелли та антипасті до неї. В закладі зібрано більше 40 видів Chianti — від улюбленого Chianti Ruffino до аристократичного Chianti Classico Riserva Rocca Guiciarda. 25 грудня ресторан Vero Vero запрошує на різдвяне меню від шефа: запечена качка з мандаринами, равіолі з телятиною і соусом cacio-e-pepe та ігристе. Жива музика, казкова анімація та різдвяні солодощі для незабутніх спогадів. Резерв столів за телефоном +380444993929.

Смородина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (130–318 грн), роли та фелікси (62–348 грн), основні страви (198–465 грн), десерти (60–132 грн).

Страви: тартар з телятини – 220 грн, рапан у вершковому соусі – 215 грн, паста з креветками та цукіні – 265 грн, біфштекс з сиром філадельфія – 236 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний ресторан у Русанівському парку. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Merry Christmas — саме під таким гаслом пройде 25 грудня у «Смородині». Музичний настрій створюватиме фіналістка «Голосу країни», співачка, яка підкорила Voice of NUR-SULTAN та Європу, — Аліна Башкіна. Цілий день в ресторані пригощатимуть ігристим та закусками від шефа. Резерв столів за телефоном +380675068335.

Фото: Facebook Piccolino,Corvina, Toscana Grill, Ресторан WHISKY CORNER, Vero Vero, Смородина

Головна фото: Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi