Великодні кошики в ресторанах Києва: святкуйте без турбот. Частина 1 - PostEat

пошук

Великодні кошики в ресторанах Києва: святкуйте без турбот. Частина 1
17-04-2019 0 4043


Головна фотографія: Царське Село.

Великодні кошики в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Світле свято Великодня кожен з нас хоче провести в родинному колі, огорнути рідних любов’ю і турботою. Щоб ви не витрачали дорогоцінний час на приготування святкового обіду, столичні заклади подбали про смачні традиційні страви та напої для вашого столу. Ми дізнались, які великодні кошики в ресторанах Києва підготували цього року та чим пропонують частуватись на свято.

Царське Село

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в історичній частині Києва біля Києво-Печерської Лаври, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, бізнес-ланчі, банкетне меню, можна придбати страви для домашнього столу, резерв столів.

Вартість кошика: «Пасхальний» маленький – 750 грн, «Сімейний» великий – 1805 грн.

Що у кошику: «Сімейний» великий кошик: рушник, пасхальна свічка, паска (800 г), пасхальні крашанки (9 шт.), ковбаса домашня (500 г), буженина (500 г), рулет курячий (500 г), кров’янка (500 г), рулет телячий (300 г), «Кагор» (1 пляшка); «Пасхальний» маленький кошик: рушник, пасхальна свічка, паска (800 г), пасхальні крашанки (9 шт.), «Кагор» (1 пляшка).

Ресторан «Царське Село» — перший столичний ресторан національної української кухні, який відкрив свої двері в 1998 році. Страви тут готуються за старовинними рецептами зі збереженням їх історичних назв. До великодніх свят у ресторані «Царське Село» підготували два види кошиків — маленький та великий для всієї родини.

До сімейного кошика у закладі покладуть традиційний рушник та свічку, велику паску, крашанки, домашню ковбасу, буженину, ніжні курячий та телячий рулети, кров’янку і пляшку вина «Кагор».

До кошика можна окремо додати бажані страви: буженину (275 грн/500 г), рулет курячий (175 грн/500 г), кров’янку (90 грн/500 г), рулет телячий (240 грн/300 г), ковбасу домашню (275 грн/500 г), велику паску (240 грн/800 г), маленьку паску (90 грн/300 г), крашанку (10 грн/1 шт.), пляшку вина «Кагор» (200 грн).

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, резерв столів.

Вартість кошика: 1900 грн.

Що у кошику: паска (300 г) – 1 шт., домашня ковбаса з прянощами (500 г), буженина запечена (500 г), асорті пиріжечків – 6 шт., ніжній паштет з курячої печінки (120 г), крашанка по-домашньому – 6 шт., пляшка вина MAN Cabernet Sauvignon 2015 року.

До весняного сімейного свята у ресторані DOM N10 підготувались з особливою увагою та зібрали кошики, що збережуть ваш час для спілкування з рідними. У кожен кошик складають улюблені великодні ласощі: здобну паску з цукатами, домашню ковбасу з прянощами, запечену буженину, асорті пиріжечків, ніжний паштет, домашні крашанки та пляшку південноафриканського MAN Cabernet Sauvignon 2015 року. Попередні замовлення на великодню корзину в закладі приймають до 23 квітня. Забрати кошик можна у будь-який зручний день напередодні свята. Замовити кошик можна за телефоном +380675020354.

Ресторан «Терраса» (Бутік-готель «Воздвиженский»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, шеф-кухар Антон Тимченко, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, сад і панорамна тераса, сніданки з 7:00 до 11:00 у будні та з 8:00 до 12:00 у вихідні, стріт-фуд меню для внутрішнього дворика у літню пору, резерв столів.

Вартість кошика: залежить від обраних страв (вартість самого кошика — 250 грн).

Що у кошику: буженина домашня – 85 грн (100 г), паска сирна з цукатами – 195 грн, паска з родзинками, цукатами, шоколадом – 150 грн (500 г), великоднє яйце куряче – 12 грн/1 шт., ковбаса домашня зі свинини – 65 грн (100 г), курча-гриль – 195 грн (350 г), пате з печінки фермерського курчати з обліпиховим желе і пшеничним багетом – 155 грн, пиріжки з м’ясом/ сиром / яблуками – 18 грн (1 шт.), наливка фірмова в асортименті – 315 грн (1 л).

Ресторан «Терраса» знаходиться у бутік-готелі «Воздвиженский» в мальовничому провулку біля Андріївського узвозу. Цього року для великоднього кошика в ресторані готують улюблені домашні делікатеси: ковбаси і буженину, пате з печінки курчати, домашнє підкопчене сало та здобні пиріжки з м’ясом, сиром, яблуками. І звичайно, головні страви свята — паску сирну з цукатами, ароматні паски з родзинками і цукатами, яскраві крашанки. Також рекомендують додати до кошика пляшку фірмової фруктової настоянки. Обрати страви для вашого кошика ви можете самостійно із запропонованих варіантів. Замовити кошик можна за телефоном +380672429003.

RONIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зоологічна, 10.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина.

Вартість кошика: 1499 грн.

Що у кошику: паска, крашанки (5 шт.), паштет із печінки цесарки й фазана зі збитою в ніжний мус морквою, томленою в спеціях: кориці, ванілі, кардамоні (90 г), сир камамбер в коробочці (100 г), буженина (500 г), домашня ковбаса (500 г), «Наполеон» (500 г), пляшка кагору Koblevo (750 мл).

RONIN — перший в Україні ресторан перуанської японської кухні Nikkei. В основі – знайомі продукти, японські та південноамериканські технології приготування їжі та по-справжньому вибухові смаки. До Великодня в закладі підготували традиційний кошик зі святковими стравами: класична пухка паска та крашанки, пряний паштет із печінки цесарки й фазана, ніжний сир камамбер, буженина та ковбаса, «Наполеон» на десерт й пляшку вітчизняного кагору. Забрати замовлену корзину можна самостійно у ресторані 26 чи 27 квітня або замовити доставку за 200 гривень. 

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5.

Деталі: європейська, італійська та американська кухні; авторські бургери, велике гриль-меню, широкий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Вартість кошика: 999 грн.

Що у кошику: паска з шафраном та марципаном (1 шт.), паштет з качки з горіхами кеш’ю та малиновою пудрою (170 г), ароматний ростбіф (500 г), закуска з пряного буряка з хроном (170 г), крашанки (5 шт.), великодні пряники (3 шт.), червоне сухе вино (1 пляшка).

Сімейний ресторан Bootlegger Family Restaurant & Bar знаходиться біля житлового комплексу «Комфорт Таун» і вже готує для своїх гостей великодні кошики. Ароматна паска, крашанки, паштет з качки, ростбіф, закуска з буряка, пряники та вино припадуть до смаку всій родині. У Bootlegger також вирішили провести дегустацію страв з набору святкового кошика під час бранчів — у вихідні  з 10:00 до 18:00. Замовлення приймають до 25 квітня за телефоном +380679875454.

Балувана Галя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.

Деталі: мережа вареничних, власник Ігор Сухомлин, класична українська кухня в сучасному інтер’єрі, великий вибір вареників, регіональні українські страви, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, take away.

Вартість кошика: маленький на двох – 1099 грн, середній на чотирьох – 1299 грн, великий на компанію – 1699 грн.

Що у кошику: дві паски (400 г та 400 г), крашанки (10 шт.), пиріжки з вишнею (6 шт.), ковбаса домашня (500 г), ковбаса кров‘янка (500 г), буженина (400 г), ребра мариновані (500 г), котлети курячі (500 г), соління на вибір (500 г), сир бринза (300 г), настоянка вишнева (500 мл), сіль.

На гастрономічній карті столиці — дві вареничні «Балувана Галя», в яких готують домашню українську кухню. До свята Великодня в закладах розробили три формати кошиків зі смаколиками: маленький кошик для двох, середній кошик для чотирьох персон та великий кошик для компанії. У великому кошику є дві паски, десять крашанок, шість пиріжків з вишнею, домашня та кров’яна ковбаси, буженина, мариновані ребра, курячі котлети, соління, бринза, сіль і вишнева настоянка. Замовити бажаний кошик можна за телефонами: +380933193939 (вул. Антоновича), +380984393939 (вул. Мечникова).

Ресторан Petrus-ь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки з 06:00 до 12:00 у будні дні (до 14:00 у вихідні), сезонне оновлення меню, широкий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Вартість кошика: 1500 грн.

Що у кошику: паска (300 г), крашанки (10 шт.), буженина зі свинячого ошийка (400 г), домашня ковбаса (400 г), сало генеральське с прорізом (300 г), свіжі помідори (1 кг), свіжі огірки (1 кг), редис (300 г), зелена цибуля (100 г), хрін, хліб, півлітра настоянки на вибір (хріновуха, медовуха, вишнівку, обліпиха, журавлинівка).

Ресторан української кухні «Petrus-ь» є наступником легендарної «Вареничної №1» і залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками останніх європейських гастрономічних трендів. До свята Великодня в закладі підготували кошик, який стане у пригоді заклопотаній господині — у ньому й паска, й крашанки, й буженина з салом, а також настоянка власного виробництва. Замовити кошик можна за телефоном: +380442871539.

TORO Blanco grill&wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Трускавецька, 6а.

Деталі: стейк-хаус на Осокорках, проект ресторанної компанії RestA, стильний інтер’єр, м’ясо власної витримки, страви на відкритому вогні, велика колекція вин, сири власного виробництва, авторські коктейлі, літня тераса, cork fee, резерв столів.

Вартість кошика: 1700 грн.

Що у кошику: паска з маскарпоне і білим шоколадом (500 г), домашня ковбаса (500 г), буженина (500 г), домашній хрін, паштет із качки з кизиловим варенням (200 г), домашня рікота (200 г), крашанки.

У ресторані TORO Blanco grill&wine підготували традиційні страви до Великодня й зібрали їх у кошик, подбавши про святковий стіл, щоб дати змогу чудово та без турбот відсвяткувати у сімейному колі. До кошика поклали пухку паску з маскарпоне і білим шоколадом, домашню ковбасу, буженину, домашній хрін, паштет із качки, домашній сир рікота та традиційні крашанки. Святкові страви можна замовити без кошика — тоді вартість набору буде 1500 гривень. Замовити кошик можна за телефоном +380731078989.
Фото: Facebook Царське Село, DOM N10, Бутік-готель «Воздвиженский», Дима Борисов, Bootlegger, Балувана Галя, Ресторан Petrus-ь, TORO Blanco grill&wine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi