Веранди на ресторанних вулицях столиці - PostEat

пошук

Веранди на ресторанних вулицях столиці
28-07-2021 0 4054


Літні веранди в закладах Києва користуються великою популярністю серед киян та гостей міста. Адже так приємно поснідати, провести ділову зустріч і повечеряти на свіжому повітрі, заховавшись від міської метушні. Редакція PоstEat розповідає про шість закладів на ресторанних вулицях лівого і правого берегів столиці, де ви відпочинете максимально комфортно та смачно. Резервуйте столи заздалегідь, тому що літні веранди в закладах Києва не бувають порожніми.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста і ризото (132–198 грн), десерти (48–144 грн).

Страви: окрошка з куркою на кефірі – 138 грн, карамелізована морква зі страчателлою — 135 грн, молода капуста гриль з соусом карбонара – 135 грн, салат з кальмаром, руколою, в’яленими томатами та авокадо – 198 грн, морозиво з рікоти з ягідним міксом – 48 грн, равіолі з ананасом та лаймовим кремом – 122 грн, сорбет манго – 58 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Улюблені італійські страви, прохолодний апероль та неймовірні десерти — італійське літо на відкритих терасах ресторанів Spezzo триває! На терасах ідеально ховатись від міської спеки під час пеннікелли — традиційного італійського полуденного відпочинку. Обов’язково варто спробувати нові страви від шефа, які ідеально смакують з прохолодними напоями на затишних літніх терасах. Кожної п’ятниці та суботи на терасах у Spezzo можна насолоджуватись живою музикою та теплими вечорами. 30 липня о 19:00 на літній терасі у Spezzo на Русанівці відбудеться лимонна вечірка — на гостей чекають музичний сет від DJ, фото на згадку та welcome-коктейль Sgroppino al limone. Зарезервувати столик можна за телефонами +380504223798 (Русанівська набережна), +380503883801 (Святошинська).

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: гребінці запечені в мушлях – 270 грн, севіче з сібаса – 220 грн, гарячий рол з крабом – 490 грн, мідії смажені у білому вині – 320 грн, фірмові рапани з картоплею – 360 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

Рыба Пила — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина, а підкреслити смак страв пропонують освіжаючими авторськими лимонадами або келихом вишуканого вина з широкої винної карти. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. На ній можна насолоджуватись улюбленими рибними стравами на затишній терасі в серці Києва на Великій Васильківський, обідати, споглядаючи за шаленим темпом міста та вечеряти в світлі ліхтарів на заході сонця

Fiji Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (155–395 грн), гарячі закуски (115–215 грн), основні страви (165–850 грн).

Страви: батат-фрі з соусом чедер – 165 грн, креветки панко з соусом васабі – 215 грн, м’ясний сет з картоплею та овочами-гриль – 850 грн, бурата з сезонними ягодами та соусом песто – 185 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, графік роботи караоке: вт-ср 21:00-1:00, чт та нд 21:00-2:00, пт-сб 21:00-4:00.

Стильний лаунж-ресторан FIJI Lounge Bar знаходиться в історичному центрі столиці на Подолі. Кухня в закладі складається зі страв європейської та азійської кухонь, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої бар-менеджером Галиною Третяк. Fiji Lounge Bar став улюбленим лаунж-рестораном для обідів та вечерь, п’ятничних посиденьок і галасливих розмов, динамічних terrace pre-party і запальних dance-karaoke вечірок — атмосферний літній вечір варто провести на одній з найзатишніших веранд Подолу.

Simona Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴₴. Салати (170–295 грн), основні страви (175–310 грн), паста (165–285 грн), піца (195–300 грн).

Страви: піца #7 – 225 грн, салат з телятиною та сиром брі – 195 грн, брускета з креветками, гуакамоле та томатами – 230 грн, букатіні з лососем, креветками та мідіями у вершковому або томатному соусі – 285 грн, котлета по-міланськи з журавлиновим соусом – 175 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться біля Львівської площі, два поверхи, кілька зал, відкрита кухня, дров’яна піч, неаполітанська піца, паста, веранда літня, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Simona ristorante знаходиться біля Львівської площі. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал, а перед входом обладнана невелика затишна веранда в європейському стилі. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, кілька видів пасти, брускети та сніданки цілий день.

Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів вал, 21а/20

Бюджет: ₴₴. 

Страви: корн суп – 119 грн, такос кон карне – 169 грн, емпанадас де кесо – 99 грн, кесаділья кон полло – 139 грн, паелья де маріскос – 249 грн, чилі кон карне – 249 грн.

Деталі: кубинський ресторан; страви традиційної креольської, латиноамериканської, аргентинської, середземноморської кухні, 50 видів рому, контактна барна стійка, оригінальний інтер’єр, мохіто за кубинським рецептом, літня веранда.

Бар-ресторан Escobar. Cuban restaurante y Escondido bar у перекладі означає «кубинський ресторан і прихований бар». Заклад збудований за зразком всесвітньо відомого ресторану в Гавані. У меню ресторану великий вибір страв латиноамериканської та іспанської кухні. Страви кубинської кухні сусідствують зі стравами з Аргентини, Мексики та Іспанії:  бурітос, фахіта, паелья, чилі кон карне, такоси і кесаділья. Коктейльна карта закладу зібрала у собі класичні кубинські коктейлі на ромі та культові напої як-от «Маргарита», «Дайкірі», «Мохіто».

МАМА ГОЧІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Городецького, 6

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–560 грн), основні страви (135–340 грн), десерти (120–175 грн).

Страва: телавське частування – 560 грн, гірська форель калмахі з тархуном в лаваші – 140 грн/100 г, оджахурі з лисичками – 155 грн, кубдарі з бараниною – 195 грн, хінкалі з індичкою – 35 грн/1 шт.

Деталі: грузинський ресторан, розташований в центрі Києва, страви кахетинської кухні, хінкалі, страви з печі тоне, домашні сири, страви на мангалі, винні дегустації, майстре-класи, формат take away, тераса.

Ресторан «МАМА ГОЧІ» знаходиться на одній з тихих центральних вулиць Києва. У закладі знайомлять з кухнею Кахетії, яку ще називають телавською — вона лаконічна, ситна і дуже смачна. Заклад відомий своєю ароматною випічкою та різнобарв’ям вин. У «МАМА ГОЧІ» можна чудово провести час  на затишній веранді.

Фото: Facebook Spezzo, Рыба Пила, Fiji Lounge Bar, Simona Ristorante, Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar, МАМА ГОЧІ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi