Вересневі новинки в ресторанах Києва: які заклади оновили меню та що нового спробувати в столиці - PostEat

пошук

Вересневі новинки в ресторанах Києва: які заклади оновили меню та що нового спробувати в столиці
05-09-2019 0 755


Редакція PostEat зустріла осінь в доброму гуморі та відправилась шукати вересневі новинки в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, тож у закладах міста з’явилось багато смачного. Отже, дізнавайтесь подробиці про вересневі новинки в ресторанах Києва та відправляйтесь на дегустацію.

Vapiano Kyiv

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Aнтипасті (59–199 грн), салати (79–219 грн), піца (39–199 грн), паста (69–219 грн), десерти (29–95 грн).

Страви: паста з гарбузом – 99 грн, паста з гарбузом і ковбасками – 149 грн, ковбаски – 49 грн, салат з гарбузом – 119 грн, салат з гарбузом і ковбасками – 169 грн, піца з гарбузом – 119 грн, томатний суп – 69/89 грн, гарбузовий суп – 69/89 грн.

Напої: лимонад грейпфрут – 89 грн, джин-тонік – 109 грн, мохіто – 109 грн, американо – 49 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

Vapiano — демократичний ресторан міжнародної мережі закладів італійської кухні, який знаходиться в центрі міста в ТЦ «Арена Сіті». Меню Vapiano складається переважно зі страв італійської кухні — в ресторані подають пасту виключно свіжого приготування, тісто для піци також готують самостійно за автентичним італійським рецептом. З 1 вересня у Vapiano діє сезонне меню, основою якого став гарбуз. В ресторані ви можете скуштувати пасту з обсмаженими шматочками гарбуза, шавлією та червоною цибулею в кремово-гарбузовому соусі або салат з обсмаженими шматочками гарбуза на подушці з листя салату з додаванням маш-салату, зеленої цибулі, крутонів та томатів чері. Також рекомендуємо спробувати хрустку піцу з гарбузом та моцареллою. До пасти, салату або піци ви можете додати пікантні ковбаски. Зігрітись осіннім днем Vapiano пропонує порцією томатного або гарбузового крем-супу.

Liberty Diner

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴₴. Бургери (145–399 грн), закуски (59–295 грн), салати (178–315 грн), піца (115–362 грн).

Страви: бельгійська вафля з гуакамоле та курячими нагетсами – 195 грн, батат фрі з цедрою лимону та трюфельним айолі – 168 грн, бургер порк белі з кімчі – 265 грн, форель на грилі – 298 грн, філе лосося з кремом із батату та броколі – 295 грн, піца «Карбонара» – 215 грн, піца «4 м’яса» – 295 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, раф – 79 грн, содова вишня – 69 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з дров’яної печі, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner — це якісна американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. У перші дні осені шеф мережі «Ресторани Гусовських» презентував оновлене меню Liberty Diner — тепер в ресторані ви можете замовити бельгійську вафлю з гуакамоле та курячими нагетсами, батат-фрі з цедрою лимону та трюфельним айолі, стейки. Шанувальникам сиру халумі рекомендуємо спробувати новий бургер, де сир поєднано з бабагануш, а любителям пікантних смаків – бургер порк белі з кімчі. Бургери з яловичиною та рваним м’ясом в Liberty Diner тепер у трьох розмірах — маленькому, середньому та великому. Розділ основних страв поповнили страви з риби — форель на грилі та філе лосося з кремом із батату та броколі. Також в ресторані тепер готують піцу «Карбонара» з беконом, моцарелою та сиром грана падано і гостру піцу «4 м’яса» з салямі, прошуто кото, ковбасками та фаршем з телятини.

Toscana Grill

 

Де: м. Буча, вул. Шевченко, 2г

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–425 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–329 грн).

Страви: квіти цукіні запечені з рікотою – 275 грн, соте з морепродуктів – 795 грн, паста з квітами цукіні та креветками – 245 грн, фірмова тальята з телятини – 585 грн, теляча вирізка з картоплею, запеченою в сіні – 337 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки щодня з 9:00 до 16:00, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. Для чудової тосканської вечері рекомендуємо спробувати новинки — страви з квітами цукіні, соте з морепродуктів та телячу вирізку з картоплею, запечену в сіні.

Champion Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (165–720 грн), гарячі закуски (155–1350 грн), основні страви (195–580 грн).

Страви: сковорідка зі спаржевою квасолею та овочами – 180 грн, шоколадний фондан з ягодами та ромовим морозивом – 205 грн, паелья з куркою та морепродуктами – 490 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, лате – 75 грн, малиновий чай з апельсином – 130 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум-рівня, розташований на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф-кухар Армен Манукян, американська та європейська кухні, авторська подача, денне та нічне меню, спеціальне спорт-меню для вболівальників, велика винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall — це унікальний простір в Україні та в Східній Європі. Локація концептуально об’єднує спорт-HUB, ресторан авторської американської та європейської кухонь, караоке та event-локацію. Кухня комплексу різноманітна і спирається на американські та європейські гастрономічні тренди. З оновленого меню від шеф-кухаря Армена Манукяна рекомендуємо звернути особливу увагу на сковорідку зі спаржевою квасолею та овочами або паелью з креветками, мідіями, кальмарами та ніжним філе курки, а також на шоколадний фондан з ягодами та ромовим морозивом.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (117–299 грн), салати (185–360 грн), паста домашня (169–260 грн).

Страви: салат з інжиром, руколою та запеченим сиром камамбер – 298 грн, рулети з копченим вугром та баклажаном – 228 грн, гарбузовий крем-суп з копченою качкою – 140 грн, груша у вині – 135 грн.

Напої: лате – 69 грн, сангрія на білому домашньому вині з фруктами та ромом – 98 грн, чорничний чай-коктейль – 95 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, сніданки, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. У River Grill ви можете насолоджуватись свіжим літнім повітрям на одній з двох затишних літніх терас і відпочивати, споглядаючи природу та хвилі. Різноманітне меню пропонує страви європейської та італійської кухонь, а також великий вибір страв на мангалі. В оновленому меню River Grill чекає безліч приємних гастрономічних відкриттів — салат з інжиром, руколою та запеченим сиром камамбер, рулети з копченим вугром та баклажаном, гарбузовий крем-суп з копченою качкою та на десерт – груша у вині з морозивом.

Фото: Facebook Vapiano Ukraine, Liberty Diner, Toscana Grill, Champion Hall, River Grill

Головна фотографія (колаж): Vapiano KyivRiver GrillChampion Hall

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi