Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Viva l’Italia: «Сільпо» та Le Silpo підтримали Тиждень італійської кухні в Україні - PostEat

поиск

Viva l’Italia: «Сільпо» та Le Silpo підтримали Тиждень італійської кухні в Україні

04-12-2018 0 253

administration

Автор


27 листопада в делікатес-маркеті Le Silpo відбулася дегустація вишуканого італійського вина і закусок, приготовлених бренд-шефом Марко Черветті. Захід пройшов у рамках 3-го Всесвітнього Тижня італійської кухні в Україні. Ця ініціатива почалася в 2016 році, і з того часу щороку Посольство Італії в Києві у співпраці з італійським торговим агентством організовує декілька заходів по всій Україні, щоб популяризувати італійську кухню, кулінарні традиції й офіційний хештег Тижня #Italiantaste. Головним гостем у Le Silpo був посол Італії в Україні Давіде Ла Чечиліа.

Посол розповів журналістам та блогерам цікаві факти про історію виникнення популярних італійських страв, про особливості смаків. Гості поділилися з Давіде Ла Чечиліа своїми улюбленими стравами, а також ідеями, як зробити італійську кухню ще більш популярною в Україні. Всі присутні погодилися: чим більше спілкування та майстер-класів від італійських шефів, тим зрозумілішим та простішим стає приготування пасти, равіолі та інших страв цієї кухні.

Марко Черветті пригостив гостей зустрічі закусками на основі таких популярних м’ясних нарізок, як Beretta Коппа Пьячентіна, Terre Ducali Фіокко ді Прошутто, Leoncini Прошутто крудо Сан Даніелє ДуеЛеон, Leoncini Панчетта Коппата Націоналє та оливок Premiya Select Bella di Cerignola. Яскравіше розкрити смак продуктів допомогло вино Il Cadetto ТМ Віньєто Саєтті Vigneto Saetti з регіону Емілья-Романья.

Гості також скуштували традиційні італійські сири в тандемі з вином Giramondo TM l’ACINO з регіону Калабрі: Auricchio Парміджано Реджано, Beppino Occelli Кастельманьйо, Arrigoni Battista Горгонзола Дольче, FdFBusti Пекоріно іль ТартуфоДіПекора, Beppino Occelli Бароло з вином та олією оливковою Casa Rinaldi E.V. з трюфелем.

Яка ж дегустація італійської кухні без пасти? Ніжна паста, в поєднанні з анчоусами, томатами та винами підкорила усіх присутніх.

Гості скуштували:

  • Вино Il Cornalasca (TM Saccoletto)
  • Вино Marsala (TM Lazzaroni)
  • Паста Morelli Тальйолини з білим трюфелем
  • Анчоуси Premiya Select філе в оливковій олії
  • Томати Frantoi Cutrera Черрі сушені в оливковій олії
  • Олія оливкова Fonte di Foiano Grand Cru EV
  • Beppino Occelli Кастельманьйо
  • Ікра Батарга

 

А на десерт Марко Черветті запропонував гостям:

  • Крем Сабаєн
  • Вино Lazzaroni Marsala Fine Chiostro di Sarono
  • Печиво Matilde Vicenzi Амаретти
  • Цукерки Venchi трюфель чорний шоколад

 

Мережа магазинів «Cільпо» та Le Silpo активно розвиває імпорт італійських продуктів. Італія була першою та найважливішою країною походження безлічі делікатесів. Тільки в категорії «Пасти» представлено понад сто її різновидів, класів і форм на будь-який смак: спагетті й пенне, лазанья й канеллоні — все це лише верхівка айсберга.

Вірний компаньйон пасти — оливкова олія extra virgin — в «Сільпо» налічує 50 найменувань, 30 з яких відповідають рівню преміальної якості. «Сільпо» були першими в Україні, хто повірив в ідею крафтових виробників оливкових олій і запропонували гостям чемпіона — Flos OLei. У «Сільпо» відкрито першу і поки єдину в Україні школу оливкової олії, завдяки якій багато хто знає тепер, чим відрізняється легка інтенсивність від високої, моносорт від бленду, що таке фресколіо і справжній Olio e Pane (італ .: «Олія й Хліб»).

Італійці — знатні ласуни! У мережі «Сільпо» і Le Silpo представлено 250 видів італійських солодощів: від Різдвяного панеттоне до Великоднього ванільного кексу коломба, від кантуччіні до бісквіта амаретті.

І, звичайно ж, італійське вино, яке доповнить абсолютно будь-яку страву. В магазинах «Сільпо» серед 400 різновидів базових і натуральних вин кожен гість знайде собі напій до смаку.

Довідка про «Власний Імпорт Сільпо»:

Унікальна добірка продуктів (більше 8000 найменувань) від виробників, яких експерти «Сільпо» знаходять по всьому світу. Fozzy Group імпортує продукти різних категорій з 2005 року, представляючи їх в супермаркетах «Сільпо» і Le Silpo переважно на ексклюзивних правах.

Експерти Сільпо ретельно відстежують світові тренди, вивчають досвід своїх колег за кордоном і подорожують в пошуках нових продуктових «скарбів» для гостей мережі «Сільпо» та Le Silpo. У свою чергу, представники виробників-експортерів регулярно приїжджають до Києва, щоб особисто представити свої продукти і ознайомитися з нашою культурою.

Фото:  Le Silpo

Подписывайтесь на наши страницы в социальных сетях:

 



Tweet

Комментарии