пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Власна випічка в закладах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Теплий, запашний, з хрусткою та рум’яною скоринкою, хліб смакує завжди. Знайомий з дитинства житній хліб у поєднанні з журавлиною та курагою, пухка французька бріош для гурманів, ароматний гречаний на заквасці, та ідеальний до сніданку бейгл — вся ця свіжа випічка щодня чекає на вас у пекарнях та ресторанах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Межигірська, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: буханець Завертайло еко – 85 грн, буханець житній з журавлиною та курагою – 75 грн, буханець гречаний – 65 грн, бейгл – 21 грн.
Деталі: пекарня на Подолі, авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, лаконічний дизайн інтер’єру, сніданки, свіжа випічка та хліб, натуральні вина.
Пекарня «Завертайло.» — авторський формат на Подолі від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В основі меню пекарні «Завертйло.» виразні смаки, сезонність та локальність. В закладі пропонують фірмові комплексні сніданки, випічку та хліб, до якого можна обрати щось з мезе або масло-бару. У винній карті натуральні позиції від компанії Roots та Sabotage Wine.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Московська, 44
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: бріош для гурманів – 150 грн, традиційний французький «Боль де Кампань» – 40 грн, подовий житній хліб – 80 грн, гречаний на заквасці – 80 грн, брутальний горіховий хліб – 100 грн, пумпернікель без борошна – 120 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.
У центрі міста, в ресторані Frou Frou, щодня є можливість поринути в атмосферу Парижа. Світлі зали, залиті світлом, та аромат свіжоспеченої випічки з власної пекарні. Пекарня розташована в центральній залі ресторану, а гостям Frou Frou подають свіжий хліб, який пекар випікає протягом дня, свіжоспечені булочки бріош із солоним маслом в якості amuse-bouche, а також пропонують купити хліб із собою. В меню представлено шість видів хліба: горіховий, гречаний на заквасці, подовий житній, традиційний французький «Боль де Кампань», пумпернікель без борошна та бріош для гурманів. Снідати свіжими круасанами, обідати французьким цибулевим супом зі свіжим хлібом, затишно вечеряти в кращих французьких традиціях Frou Frou запрошує кожного дня з 09:00 ранку до опівночі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а
Бюджет: ₴₴.
Страви: бородинський – 45 грн, чіабата класична/з цибулею – 48 грн, чіабата чорна з маслинами – 58 грн, фокача з в’яленими томатами – 58 грн.
Деталі: мережа ресторанів-пекарень, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня, ділові обіди, винна карта, дров’яна піч, дитяча ігрова кімната (Русанівка), резерв столів.
Spezzo — мережа італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею. У Spezzo обіцяють занурити в італійську атмосферу гостинності о будь-якій порі дня. В меню ви знайдете неаполітанську піцу з дров’яної печі, яку готують та випікають за італійськими традиціями. Різноманіття пасти сподобається усім шанувальникам італійської кухні — до речі, тісто для пасти та равіолі готують в ресторані самостійно. Крім цього, в ресторані виготовляють м’які сири страчатела, бурата, моцарела, рикота, які можна спробувати кожен окремо або замовити тарілку сирів. Spezzo славиться не тільки неаполітанською піцею та італійськими пастами, а ще й хлібом, який виготовляють та випікають самі. Одним з найпопулярніших видів хліба є чіабата — тут її готують класичну, з цибулею та чорну чіабату з маслинами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16; вул. Велика Васильківська, 67/7; всі адреси
Бюджет: ₴₴.
Страви: пшеничний багет – 35 грн, гречаний багет – 35 грн, хліб рисовий з чіа – 50 грн, батон – 25 грн, бородинський – 35 грн, хала – 50 грн, пшеничний на заквасці – 65 грн, тріпл бред на заквасці – 65 грн, український хліб – 35 грн.
Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.
«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Цілий день можна у кафе-пекарнях можна замовити сирники, курячий бульйон, тости та боули. Щодня в закладі печуть круасани з начинками та класичні, слойки, пончики, ватрушки, пиріжки, булочки та даніші. В пекарнях можна придбати батон, пшеничний та гречаний багети, бородинський хліб, халу та кілька позицій на заквасці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Столичне шосе, 70
Бюджет: ₴₴₴.
Страви (ціна за 100 г): чiабатта – 35 грн, чiабатта з беконом, цибулею та сиром гауда – 35 грн, чiабатта з кiноа – 35 грн, хлiб гречаний – 35 грн, хлiб картопляний – 35 грн, хлiб бiлий з цибулею – 35 грн, хлiб iз зеленоï гречки (безглютеновий) – 35 грн, житнiй хлiб з журавлиною та горiхами – 35 грн, грiссiнi з сиром пармезан – 35 грн, хлiб фокача з в’яленими томатами – 35 грн.
Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.
Fabius — ресторан італійської кухні на Столичному шосе, крізь великі панорамні вікна закладу відкривається краєвид на мальовничі ліс та озеро. В ресторані на гостей чекають авторська кухня від шефа Євгена Грибеника, власна сироварня і пекарня, домашня паста і екотеплиця. У ресторані щодня випікають різні види хліба: чіабата, фокачча, безглютеновий або картопляний хліб.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославів Вал, 26; вул. Городецького, 6
Бюджет: ₴₴.
Страви: багет (пшеничний) – 70 грн, хліб (бородіно) – 80 грн, хліб (компліт) – 70 грн, хліб (платін) – 70 грн, хліб (злаковий) – 95 грн, фугас (оливки) – 70 грн, багет (сезам) – 70 грн, хліб (кампань) – 70 грн, фугас (сир) – 70 грн.
Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських зі столітньою історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, take away.
PAUL — міжнародна мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році як сімейний бізнес та зараз працює в 31 країні світу. Заклади мережі PAUL спираються на французький шарм та затишок й пропонують починати день класичним паризьким круасаном, обідати ситним пирогом кіш і повечеряти легким салатом. В закладі можна придбати свіжий хліб — багети, різноманітний пшеничний та злаковий хліб із додатками.
Фото: Facebook Завертайло., Frou Frou, Spezzo, Хлібний, Fabius, PAUL Ukraine official.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi