WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop 2024: події для фахівців індустрії їжі та напоїв поза домом - PostEat

пошук

WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop 2024: події для фахівців індустрії їжі та напоїв поза домом
08-03-2024 0 4856

Партнери

Автор


Цьогорічні виставки WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop – це виняткова можливість для виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, сировини та інгредієнтів, пакування для страв навинос презентувати свої продукти й рішення, знайти клієнтів і однодумців, обговорити тренди локального ринку їжі та напоїв Out-Of-Home та індустрії HоReCa.  

В свою чергу для власників та керівників закладів громадського харчування, шеф-кухарів та бариста відвідування виставок – це можливість знайти нових постачальників для своїх закладів, урізноманітнити меню та отримати оптимальні рішення для пакування доставок.

На виставковому майданчику відбудуться:

  • Презентації гастрономічних рішень на стендах учасників, які допоможуть відвідувачам дізнатися про нові смаки та продукти, надихнутися на створення нових страв та напоїв для створення конкурентних переваг своїх закладів;
  • The Roasters Village Battle, де локальні обсмажчики кави запропонують найкращу сировину походження різних країн. А професійні бариста допоможуть віднайти каву, ступінь обсмажування та обробки, здатні задовільнити найвибагливішого клієнта;

Окрім цього два дні виставок будуть насичені заходами ділової програми.

26 березня відбудеться воркшоп «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» про розвиток української кухні, проєктування, фінанси, управління процесами, юридичні питання, сервіс та роботу з командою за участю відомих рестораторів, бізнес-експертів, консалтерів. 

Спікери заходу:

— Євген Комаров, модератор воркшопу, юрист і Business developer юридичної компанії «GLOBAL LAW». Тема: «На що звертати увагу ресторатору? Юридичний аспект»

— Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena. Тема: «Бренд амбасадори закладу або Чому святкують весілля у барах»

— Уляна та Роман Руді, засновники Ресторації Кухня та керуючі партнери, сіті кафе Zhyto bistro. Тема: «Розвиток крафтового виробництва при ресторанах, стійкий розвиток закладів харчування»

— Максим Корзун, шеф-кухар, відкривав такі успішні проєкти як Mercato Italiano, SHO, мережі закладів The burger, The cake, The burger mexica, Ciro’s Pomadoro. Тема: «Локальні продукти та їх роль в моїй кухні»

— Андрій Магалецький, керівний партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України. Тема: «Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти»

— Валерій Галан, засновник і автор ресторанних проєктів «Легенда Карпат», «Мігово», «Фортеця Гетьмана», «Замок Лужец», а також музеїв «Історія становлення української нації», «Львів Стародавній», «Україна. Становлення державності». Тема: «Кухня в готелі. Корисні лайфхаки»

Детальніше про захід та квитки за посиланням
https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food

Даруємо знижку 50% на участь у воркшопі з промокодом LK2603

В квиток входить відвідування виставки

27 березня пройде конференція «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі» для  власників та керівників діючих закладів України, які замислюються над масштабуванням бізнесу, для підприємців-початківців, а також для інвесторів, які розглядають ринок HoReCa для відкриття бізнесу. Учасників чекає розіграш бізнес-призів від спікерів та можливість задонатити для ЗСУ. 

Партнером заходу виступить кавовий бренд L’Or.

Серед спікерів заходу: 

— Ірина Магалецька, керівниця навчального центру мережі Optima Hotels & Resorts. Тема: «Навчання персоналу на базі закладу. Етапи організації бізнес-процесів для організації навчань»

— Владислав Вавілов, бізнес-експерт, спеціалізується на консультуванні бізнесів у сфері фітнесу, СПА, готелів та салонів краси. Тема: «Виклики при масштабуванні. Крос-індустріальний досвід»

— Оксана Марусич, експертка з сервісу, сертифікована коуч (ICF) і бізнес-тренерка. Тема: «Сервіс класу «люкс» як головна перевага бізнесу. Репутаційні ризики та можливості»

— Сергій Полонський, Сo-Founder у Пекарня Ваш ЛАВаш. Тема: «Лайфхаки та факапи бізнесу. Практичні кейси з власного досвіду»

— Володимир Перун, консультант відділу інноваційного розвитку і доступу до фінансів Офісу розвитку підприємництва та експорту. Тема: «Грантові можливості для масштабування бізнесу»

— Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, бару UnderWu, кондитерського виробництва Macarena. Тема: «Принципи партнерства або Як рухатись далі, коли все нестабільно та складно»

— Микола Чумак, співзасновник та CEO компанії IDNT. Тема: «Масштабування від першої точки до міжнародної мережі. Правила створення формату для масштабування. Що треба врахувати і яких помилок уникнути»

Детальніше про захід та квитки за посиланням https://gastrodays.com.ua/horeca_tomorrow

Даруємо знижку 50% на участь у конференції з промокодом HRC2703

В квиток входить відвідування виставки 

Для читачів PostEat, які хочуть відвідати виставку без участі у діловій програмі знижка на квиток 50% за промокодом POSTEAT

Квитки тут: https://gastrodays.com.ua/registration 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi