пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Цьогорічні виставки WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop – це виняткова можливість для виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, сировини та інгредієнтів, пакування для страв навинос презентувати свої продукти й рішення, знайти клієнтів і однодумців, обговорити тренди локального ринку їжі та напоїв Out-Of-Home та індустрії HоReCa.
В свою чергу для власників та керівників закладів громадського харчування, шеф-кухарів та бариста відвідування виставок – це можливість знайти нових постачальників для своїх закладів, урізноманітнити меню та отримати оптимальні рішення для пакування доставок.
На виставковому майданчику відбудуться:
Окрім цього два дні виставок будуть насичені заходами ділової програми.
26 березня відбудеться воркшоп «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» про розвиток української кухні, проєктування, фінанси, управління процесами, юридичні питання, сервіс та роботу з командою за участю відомих рестораторів, бізнес-експертів, консалтерів.
Спікери заходу:
— Євген Комаров, модератор воркшопу, юрист і Business developer юридичної компанії «GLOBAL LAW». Тема: «На що звертати увагу ресторатору? Юридичний аспект»
— Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena. Тема: «Бренд амбасадори закладу або Чому святкують весілля у барах»
— Уляна та Роман Руді, засновники Ресторації Кухня та керуючі партнери, сіті кафе Zhyto bistro. Тема: «Розвиток крафтового виробництва при ресторанах, стійкий розвиток закладів харчування»
— Максим Корзун, шеф-кухар, відкривав такі успішні проєкти як Mercato Italiano, SHO, мережі закладів The burger, The cake, The burger mexica, Ciro’s Pomadoro. Тема: «Локальні продукти та їх роль в моїй кухні»
— Андрій Магалецький, керівний партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України. Тема: «Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти»
— Валерій Галан, засновник і автор ресторанних проєктів «Легенда Карпат», «Мігово», «Фортеця Гетьмана», «Замок Лужец», а також музеїв «Історія становлення української нації», «Львів Стародавній», «Україна. Становлення державності». Тема: «Кухня в готелі. Корисні лайфхаки»
Детальніше про захід та квитки за посиланням
https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food
Даруємо знижку 50% на участь у воркшопі з промокодом LK2603
В квиток входить відвідування виставки
27 березня пройде конференція «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі» для власників та керівників діючих закладів України, які замислюються над масштабуванням бізнесу, для підприємців-початківців, а також для інвесторів, які розглядають ринок HoReCa для відкриття бізнесу. Учасників чекає розіграш бізнес-призів від спікерів та можливість задонатити для ЗСУ.
Партнером заходу виступить кавовий бренд L’Or.
Серед спікерів заходу:
— Ірина Магалецька, керівниця навчального центру мережі Optima Hotels & Resorts. Тема: «Навчання персоналу на базі закладу. Етапи організації бізнес-процесів для організації навчань»
— Владислав Вавілов, бізнес-експерт, спеціалізується на консультуванні бізнесів у сфері фітнесу, СПА, готелів та салонів краси. Тема: «Виклики при масштабуванні. Крос-індустріальний досвід»
— Оксана Марусич, експертка з сервісу, сертифікована коуч (ICF) і бізнес-тренерка. Тема: «Сервіс класу «люкс» як головна перевага бізнесу. Репутаційні ризики та можливості»
— Сергій Полонський, Сo-Founder у Пекарня Ваш ЛАВаш. Тема: «Лайфхаки та факапи бізнесу. Практичні кейси з власного досвіду»
— Володимир Перун, консультант відділу інноваційного розвитку і доступу до фінансів Офісу розвитку підприємництва та експорту. Тема: «Грантові можливості для масштабування бізнесу»
— Ігор Постоєнко, CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, бару UnderWu, кондитерського виробництва Macarena. Тема: «Принципи партнерства або Як рухатись далі, коли все нестабільно та складно»
— Микола Чумак, співзасновник та CEO компанії IDNT. Тема: «Масштабування від першої точки до міжнародної мережі. Правила створення формату для масштабування. Що треба врахувати і яких помилок уникнути»
Детальніше про захід та квитки за посиланням https://gastrodays.com.ua/horeca_tomorrow
Даруємо знижку 50% на участь у конференції з промокодом HRC2703
В квиток входить відвідування виставки
Для читачів PostEat, які хочуть відвідати виставку без участі у діловій програмі знижка на квиток 50% за промокодом POSTEAT
Квитки тут: https://gastrodays.com.ua/registration
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi