пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Японські страви в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Японська кухня кардинально відрізняється від кухонь інших народів, в тому числі й азійських, особливим ставленням до збереження натуральності продуктів в стравах, спеціальною подачею і етикетом. Багато японських страви готуються з сирої риби, яку щодня виловлюють та продають на спеціальних ринках. Японці вживають багато локшини з різних сортів борошна, також дуже шанують продукти з сої. Японська кухня в ресторанах Києва знайомить вас з дивовижним різноманіттям цієї азійської кухні та доводить, що вона цікава не тільки суші та ролами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рейтарська, 15
Бюджет: ₴₴
Страви: огірки цукемоно з кунжутом кімчі – 95 грн, едамаме у томатній глазурі з мальдонською сіллю – 180 грн, сашимі з тунця у соусі джпн хай-кімчі – 280 грн, японські рисові кульки з вугрем – 250 грн, місо суп з лангустином – 180 грн, рол зі смаженим тофy, шиітаке, авокадо, мізуною та кешʼю соусом – 280 грн, кацу-сандо з креветкою – 360 грн.
Деталі: японська кухня, проєкт рестораторів Міші й Даші Кацуріних, лаконічний інтер’єр, автентичні смаки, сети, доставка.
«Японський Привіт» — це четвертий проєкт від рестораторів Міші й Даші Кацуріних, яким належать також «В’єтнамський Привіт», «Китайський Привіт» та «Тайський Привіт». Заклад знаходиться в одному з нових фудхолів «Рейтарська Circle» на першому поверсі. Особливість локації — будівля фудхолу має форму кола. Над меню закладу працювали японські шеф-кухарі, тому смак в стравах автентичний. В закладі готують сашимі, рисові кульки, місо суп, роли, нігірі, кацу-сандо та мочі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Богдана Хмельницького, 56а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: «Карамельна Філадельфія» – 385 грн, гьодза з креветкою – 275 грн, курча теріякі з японською закускою сунамоно – 259 грн.
Деталі: японський ресторан, розташований недалеко від Національної опери України, концептуальний інтер’єр, кілька залів, VIP-зал, кухня в стилі азійський ф’южн, тераса, кальянна карта, коктейлі, резерв столу, години роботи: 11:00-21:00.
Fog Factory — ресторан сучасної японської та паназійської кухні з камерним концептуальним інтер’єром, літньою терасою та широким вибором одних з найкращих у місті кальянів. Fog Factory пропонує велику барну та коктейльну карту, японські суші, різноманітні сети, вегетаріанські та екзотичні страви паназійської кухні. Резерв столиків, можливість проведення невеликих банкетних заходів та страви з собою, різноманітні настільні ігри та велика кальянна карта. Гості Fog Factory — це справжнє ком’юніті поціновувачів вишуканих кальянів, неспішної атмосфери та найсвіжіших якісних суші.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Пушкінська, 29
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: сашимі морський гребінець – 415 грн, суші вугор копчений – 110 грн, рол Хотто Самон – 525 грн, гедза з морепродуктами – 325 грн, тепан морський гребінець – 655 грн.
Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, тепан-страви, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню.
Японський ресторан IKIGAI знаходиться поруч із центральним входом готелю Premier Palace Hotel Kyiv, Простір розділено на декілька зон із різними інтер’єрними рішеннями – для неквапливих сімейних обідів, закритих ділових зустрічей, вечерь у великій компанії, романтичних побачень. В меню — великий вибір класичних і авторських ролів, різні види суші та сашимі, салати, супи, закуски, а також м’ясні та морські делікатеси, приготовані на тепані. Доповнює меню алкогольна карта з автентичними японськими віскі, саке і сливовими винами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15а.
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: унагі сарада – 365 грн, рис ебі якімесі – 245 грн, онігірі камамесі – 95 грн, бутаякі удон вайто сосу – 285 грн, кані темпура – 975 грн, бута гьодза – 215 грн.
Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, бізнес ланчі.
Fujiwara Yoshi — це ресторани авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та на Печерську на Драгомирова. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат з креветками та манго – 275 грн, ліниві суші з вугрем – 280 грн, спринг роли з баклажаном – 195 грн, темпура креветок з соусом з водоростів – 215 грн, місо суп з вугрем – 245 грн, гьодза з яловичиною та грибами – 235 грн.
Деталі: паназійська кухня, авторські страви, шеф-кухар Ігор Крамаренко, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, сніданки, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.
Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери, розповідаючи через страви історії про багатогранність азійської їжі. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії в авторській обробці нового досвідченого шефа Ігоря Крамаренка. В меню — ліниві суші з морепродуктами та рибою, хрусткий баклажан, темпура креветки, гьодза, місо суп, локшина з яловичиною.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: японські пельмені гедза з креветкою та жовтохвостом – 495 грн, спрінг-роли з куркою та солодким соусом чилі – 195 грн, кільця кальмара темпура – 265 грн, рол з гребінцем та спайсі майонезом – 475 грн.
Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі.
Головна фото: Fog Factory
Фото: Facebook Японський Привіт, Fog Factory, Ikigai, Fujiwara Yoshi, Spicy NoSpicy, Mr. ZUMA.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi