пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про заклади азійської кухні на Печерську. Азійська кухня має головну особливість — вона не здатна набриднути, адже варіацій та яскравих смаків у різноманітті її страв незліченна кількість. Ніжні сашимі, хрусткі спрінг-роли, насичений рамен та паруючі дім сами — класичні та авторські варіації цих страв шукайте в закладах азійської кухні на Печерську.
Партнер рубрики
INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Московська, 2
Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139–330 грн), татакі (220–367 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–399 грн).
Страви: кацу сандо з курчам – 245 грн, корейські пельмені з креветкою – 185 грн, хрусткий шисо лист зі спайсі тартаром із лосося – 235 грн, сашимі з гребінця з соусом понзу – 299 грн, кушиякі вугор з маринованими огірком – 299 грн, рамен з качкою та вонтонами з гарбуза – 255 грн.
Напої: саке Bijito Junmai Ginjo – 110 грн/40 мл, сливове вино Umeshu Extra Years – 110 грн/40 мл, пиво Samurai’s Daughter – 135 грн, коктейль Fukushima – 170 грн.
Деталі: Virgin Izakaya bar — ізакая в центрі столиці від ресторанної мережі Bulldozer group. Формат нового для міста закладу створений за концепцією популярних японських, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Дизайн елегантного ресторану з втіленням концепції та збереженням історичної унікальності місця розробило архітектурне бюро YODEZEEN. За кухню в Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф Євген Песін, який зробив акцент на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли. Також у меню ви знайдете вже знайомі смажений рис та локшину, а також цікаві позиції — традиційний японський сендвіч кацу сандо та нанизані на шпажки шматочки м’яса або риби, приготовані на грилі, що називаються кушиякі. Спостерігати за роботою шефа гості можуть завдяки відкритій шоу-кухні та зручному розташуванню столиків. Кожна страва від шефа готується виходячи з ідеї ресторану познайомити гостей з філософією азійської кухні, де так важливий смак вихідного продукту. До азійських страв можна обрати авторські коктейлі від Олега Якобенко або азійське пиво чи саке.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–497 грн), салати (197–549 грн), рис та локшина (89–469 грн).
Страви: ксяо лонг бао з качкою – 249 грн, шу май з морським гребінцем – 359 грн, спрінг рол з качкою – 239 грн, яловичина wok з монгольським соусом – 389 грн, качка по-пекінськи – 978/1797 грн, рисова локшина з морепродуктами – 469 грн, сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками – 347 грн.
Деталі: BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Улюбленою закускою постійних гостей ресторану стали дім сами — їх готують у кількох різновидах з начинками із качки, яловичини, креветок, морського гребінця та делікатесних лобстера й краба. Також в меню представлені різноманітні страви з локшиною та рисом — рекомендують спробувати тайванську локшину з качкою та овочами й сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 34
Бюджет: ₴₴. Східне меню: закуски (145–265 грн), основні страви (135–345 грн), суші-бар (275–790 грн).
Страви: рол з дорадо і азійським омлетом – 275 грн, спрінг-рол з лососем – 145 грн, курка бун-зін – 180 грн, вонтони з грибами – 135 грн, локшина з креветками та морозивом том ям – 275 грн, сашимі з морепродуктів з двома видами сорбету – 790 грн.
Деталі: Zein Restaurant — новий ресторан на Печерську, який має терасу, restaurant show hall і karaoke bar. Terrace в Zein Restaurant — місце зустрічі людей зі смаком. Restaurant Show Hall — триб‘ют формат залу; рівень, від якого захоплює дух вибагливої світської аудиторії. Karaoke Bar для богемної публіки, де можна насолоджуватись шоу-балетом та дивами міксології. Особливостями ресторану Zein Restaurant називають гастрономічний фудперінг, колаборацію сомельє та бартендера, поєднання музики з вибагливим смаком. В меню ресторану представлені розділи з середземноморськими та східними стравами. Серед східних страв ви знайдете спрінг-роли, том ям, локшину, качку по-пекінськи та хібачі рис.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровський узвіз, 1
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (156–556 грн), салати (165–398 грн), робата гриль (250–1344 грн).
Страви: лосось теріякі з маринованими овочами – 408 грн, рол з вугром, лососем та карамелізованим кумкватом – 455 грн, асорті дім сам – 325 грн, тартар у японському стилі з диких морських гребінців під юзу-агава дресінгом – 485 грн, гьодза з мармуровою яловичиною – 238 грн.
Деталі: Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. Вишуканий інтер’єр декору Guramma Modern Asia з контрастними елементами декору, як і чудовий вид, що відкривається з ресторану не залишать вас байдужим. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. В ресторані на гостей чекає вишукане меню азійських страв, велика винна карта та колекція японського віскі. В меню представлені тартари в японському стилі, дім сами, гьодза, фірмові роли, тепан-які рис та локшина, а також страв на робтата грилі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 5
Бюджет: ₴₴. Рамен (129–319 грн), стартери (39–59 грн), боули (119 грн), вок (99–179 грн).
Страви: м’ясний рамен даші з куркою розміру S – 129 грн, вегетаріанський рамен спайсі з тофу–грибами розміру M – 149 грн, м’ясний рамен шою з креветками розміру L – 269 грн, локшина вок телятина-сичуань – 179 грн.
Деталі: WhaiThai — невелике бістро паназійської кухні біля станції метро «Кловська». Основа меню — локшина власного виробництва, яку використовують в раменах і стравах wok. Рамен можна замовити на м’ясному чи веганському бульйоні, до якого пропонують обрати одну з основ — шою з додаванням соєвого соусу та паростків сої, даші зі смаком умамі та водоростями, томатний спайсі, місо-кокос з ферментованих бобів, сирний чізу або «борщ». З начинок до рамену можна обрати курку, тофу-гриби, креветки, свинину, яловичину або вугра. Рамен можна замовити в трьох розмірах — маленькому, стандартному чи великому. Також до будь-якого рамену можна додати різні інгредієнти за смаком.
Фото: Izakaya Virgin bar, BAO • Modern Chinese Cuisine, ZEIN, Guramma, WhaiThai.
Головна фото: BAO • Modern Chinese Cuisine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi