Заклади азійської кухні на Печерську: кацу сандо, ксяо лонг бао, кушиякі - PostEat

пошук

Заклади азійської кухні на Печерську: кацу сандо, ксяо лонг бао, кушиякі
15-12-2020 0 3320


Редакція PostEat розповідає про заклади азійської кухні на Печерську. Азійська кухня має головну особливість — вона не здатна набриднути, адже варіацій та яскравих смаків у різноманітті її страв незліченна кількість. Ніжні сашимі, хрусткі спрінг-роли, насичений рамен та паруючі дім сами — класичні та авторські варіації цих страв шукайте в закладах азійської кухні на Печерську.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Virgin Izakaya bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139–330 грн), татакі (220–367 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–399 грн).

Страви: кацу сандо з курчам – 245 грн, корейські пельмені з креветкою – 185 грн, хрусткий шисо лист зі спайсі тартаром із лосося – 235 грн, сашимі з гребінця з соусом понзу – 299 грн, кушиякі вугор з маринованими огірком – 299 грн, рамен з качкою та вонтонами з гарбуза – 255 грн.

Напої: саке Bijito Junmai Ginjo – 110 грн/40 мл, сливове вино Umeshu Extra Years – 110 грн/40 мл, пиво Samurai’s Daughter – 135 грн, коктейль Fukushima – 170 грн.

Деталі: Virgin Izakaya bar — ізакая в центрі столиці від ресторанної мережі Bulldozer group. Формат нового для міста закладу створений за концепцією популярних японських, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Дизайн елегантного ресторану з втіленням концепції та збереженням історичної унікальності місця розробило архітектурне бюро YODEZEEN. За кухню в Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф Євген Песін, який зробив акцент на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли. Також у меню ви знайдете вже знайомі смажений рис та локшину, а також цікаві позиції — традиційний японський сендвіч кацу сандо та нанизані на шпажки шматочки м’яса або риби, приготовані на грилі, що називаються кушиякі. Спостерігати за роботою шефа гості можуть завдяки відкритій шоу-кухні та зручному розташуванню столиків. Кожна страва від шефа готується виходячи з ідеї ресторану познайомити гостей з філософією азійської кухні, де так важливий смак вихідного продукту. До азійських страв можна обрати авторські коктейлі від Олега Якобенко або азійське пиво чи саке.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–497 грн), салати (197–549 грн), рис та локшина (89–469 грн).

Страви: ксяо лонг бао з качкою – 249 грн, шу май з морським гребінцем – 359 грн, спрінг рол з качкою – 239 грн, яловичина wok з монгольським соусом – 389 грн, качка по-пекінськи – 978/1797 грн, рисова локшина з морепродуктами – 469 грн, сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками – 347 грн.

Деталі: BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Улюбленою закускою постійних гостей ресторану стали дім сами — їх готують у кількох різновидах з начинками із качки, яловичини, креветок, морського гребінця та делікатесних лобстера й краба. Також в меню представлені різноманітні страви з локшиною та рисом — рекомендують спробувати тайванську локшину з качкою та овочами й сінгапурський смажений рис зі свининою-барбекю та креветками.

Zein Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴. Східне меню: закуски (145–265 грн), основні страви (135–345 грн), суші-бар (275–790 грн).

Страви: рол з дорадо і азійським омлетом – 275 грн, спрінг-рол з лососем – 145 грн, курка бун-зін – 180 грн, вонтони з грибами – 135 грн, локшина з креветками та морозивом том ям – 275 грн, сашимі з морепродуктів з двома видами сорбету – 790 грн.

Деталі: Zein Restaurant — новий ресторан на Печерську, який має терасу, restaurant show hall і karaoke bar. Terrace в Zein Restaurant — місце зустрічі людей зі смаком. Restaurant Show Hall — триб‘ют формат залу; рівень, від якого захоплює дух вибагливої світської аудиторії. Karaoke Bar для богемної публіки, де можна насолоджуватись шоу-балетом та дивами міксології. Особливостями ресторану Zein Restaurant називають гастрономічний фудперінг, колаборацію сомельє та бартендера, поєднання музики з вибагливим смаком. В меню ресторану представлені розділи з середземноморськими та східними стравами. Серед східних страв ви знайдете спрінг-роли, том ям, локшину, качку по-пекінськи та хібачі рис.

Guramma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (156–556 грн), салати (165–398 грн), робата гриль (250–1344 грн).

Страви: лосось теріякі з маринованими овочами – 408 грн, рол з вугром, лососем та карамелізованим кумкватом – 455 грн, асорті дім сам – 325 грн, тартар у японському стилі з диких морських гребінців під юзу-агава дресінгом – 485 грн, гьодза з мармуровою яловичиною – 238 грн.

Деталі: Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. Вишуканий інтер’єр декору Guramma Modern Asia з контрастними елементами декору, як і чудовий вид, що відкривається з ресторану не залишать вас байдужим. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. В ресторані на гостей чекає вишукане меню азійських страв, велика винна карта та колекція японського віскі. В меню представлені тартари в японському стилі, дім сами, гьодза, фірмові роли, тепан-які рис та локшина, а також страв на робтата грилі.

WhaiThai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 5

Бюджет: ₴₴. Рамен (129–319 грн), стартери (39–59 грн), боули (119 грн), вок (99–179 грн).

Страви: м’ясний рамен даші з куркою розміру S – 129 грн, вегетаріанський рамен спайсі з тофу–грибами розміру M – 149 грн, м’ясний рамен шою з креветками розміру L – 269 грн, локшина вок телятина-сичуань – 179 грн.

Деталі: WhaiThai — невелике бістро паназійської кухні біля станції метро «Кловська». Основа меню — локшина власного виробництва, яку використовують в раменах і стравах wok. Рамен можна замовити на м’ясному чи веганському бульйоні, до якого пропонують обрати одну з основ — шою з додаванням соєвого соусу та паростків сої, даші зі смаком умамі та водоростями, томатний спайсі, місо-кокос з ферментованих бобів, сирний чізу або «борщ». З начинок до рамену можна обрати курку, тофу-гриби, креветки, свинину, яловичину або вугра. Рамен можна замовити в трьох розмірах — маленькому, стандартному чи великому. Також до будь-якого рамену можна додати різні інгредієнти за смаком.

Фото: Izakaya Virgin bar,  BAO • Modern Chinese Cuisine, ZEIN,  Guramma, WhaiThai.

Головна фото: BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi