Заклади Києва, де подають багато видів пасти: де спробувати спагеті, папарделе, фетучіне та інші види пасти? - PostEat

пошук

Заклади Києва, де подають багато видів пасти: де спробувати спагеті, папарделе, фетучіне та інші види пасти?
26-07-2019 0 3303


Редакція PostEat шукала заклади Києва, де подають багато видів пасти. Раніше ми детально розповідали вам про види пасти та історію цієї страви – про це можна почитати тут. Сьогодні ж розповімо, де в Києві куштувати не лише звичні спагеті чи лазанью, а й такі види пасти, як папарделе, фетучіне, фарфале, фузілі та інші. Ми обрали для вас італійські ресторани столиці з цікавими концепціями та різним ціновим діапазоном, і кожен з цих закладів заслуговує на вашу увагу. Локації Києва, де подають багато видів пасти, вже чекають на своїх гостей!

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: спагетоні «Аля де Філіппо» – 119 грн, спагетоні «Дженовезе» – 162 грн, тальоліні «Позілліпо» – 168 грн, кавателі «Аля Пескатора» – 298 грн.

Напої: Anna Spinato Rose’ Extra Dry – 450 грн, L’Acino Chora Rosso – 520 грн, L’Acino Asor Magliocco Rose – 550 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідним, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

В ресторані італійської кухні POSITANO подають різноманітні види пасти, доповнені смачними інгредієнтами. Кожна паста особливо вдало поєднується з органічними винами, які ви можете знайти у винній карті ресторану. Також слід звернути увагу на авторську піцу закладу – POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–457 грн), домашня паста і ризото (167–397 грн), десерти (139–387 грн).

Страви: папарделе з білими грибами та сиром моцарела – 265 грн, пене арабіата – 167 грн, спагеті з чорнилами каракатиці та морепродуктами – 397 грн, п’ємонтські тальоліні з білим соусом та чорним трюфелем – 355 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa пропонує гостям обрати пасту папарделе, пене, спагеті або п’ємонтські тальоліні з чорним трюфелем, що вразять своїм витонченим ароматом. Варто замовити до вашої пасти гарнір з овочів, а також обрати пляшку улюбленого вина, щоб доповнити смак обраної страви.

Vapiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Aнтипасті (59–199 грн), піца (39–199 грн), десерти (29–95 грн).

Страви: вегетаріанська паста «Помодоро» – 85/ 115 грн, овочева паста «Песто базиліко» – 95/ 139 грн, паста з морепродуктами «Коззе» – 105/ 159 грн, паста з сиром «Горгонзола е Ночі» – 105/ 159 грн, м’ясна паста «Крема ді Поло» – 105/ 159 грн. 

Напої: алкогольний коктейль «Грін гарден» – 119 грн, фірмовий лимонад – 79 грн, лимонад екзотик – 89 грн, лимонад грейпфрут – 89 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

У ресторані італійської кухні Vapiano на вас чекає справжня італійська паста, виготовлена на фірмовій паста-машині з борошна спеціального сорту. Замовляючи пасту, гожен гість сам обирає її вид у Vapiano їх вісім та  два види біо-пасти. В меню є як класичні рецепти пасти – карбонара та болоньєзе, які рекомендується замовляти на спагетті, – так і особливі: «Гамбаретті е шпіначі» з креветками і шпинатом у вершковому соусі з лінгвіні, «Крема ді поло» з куркою, паприкою і вершками на конкільє, «Коззе» з мідіями, часником і шафрановим соусом на основі пасти фузілі. Кожну пасту можна доповнювати за власним бажанням, або взагалі створити свій кулінарний шедевр, взявши за основу пасти «Помодоро» або «Агліо е Оліо».

Viva Oliva NAPOLETANA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 16.

Бюджет: ₴₴. Закуски (141—299 грн), салати (99—180 грн), паста (99—219 грн).

Страви: фарфале з лососем та вершковим соусом – 154 грн, папарделе з білими грибами – 169 грн, спагеті карбонара – 151 грн, тальятеле болоньєзе – 131 грн.

Напої: какао белла донна – 89 грн, еспресо – 39 грн, раф кава – 69 грн, чорний чай – 49 грн.

Деталі: ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста, десерти, страви для вегетаріанців, обіди з 12:00 до 16:00, формат take away, резерв столів.

Viva Oliva NAPOLETANA – це затишний ресторан на Пушкінській, куди так гарно приходити всією родиною. Тут вам запропонують не лише різноманіття пасти, а й піцу, ризото, італійські закуски та вина до них. Займайте столик на терасі закладу та відпочивайте комфортно!

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149—329 грн), домашня паста від Костантіно Пассалаква (229—349 грн), десерти (35–159 грн).

Страви: шпинатові фетучіне з анчоусами, спаржею та томатами – 269 грн, чорні папарделе з кальмарами – 299 грн, квадручі з королівськими креветками та карі – 269 грн, зелені тальятеле з креветками, білими грибами та червоною ікрою – 349 грн.

Напої: Soave DOC, Il Selese, 2016 (I Stefanini) – 660 грн, Biferno Riserva DOC, 2013 (Vinicola Tombacco) – 660 грн, Ferrari, Brut, Trento DOC (metodo classico) – 990 грн, Laurent-Perrier, Brut Cuvee – 3299 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

osteria Pantagruel – це ресторан італійської кухні братів Гусовських. Тут пригощають пастою з анчоусами, кальмарами, королівськими креветками та іншими інгредієнтами – просто оберіть пасту до смаку! Вас вразить смачне поєднання інгредієнтів та смак пасти, адже її для гостей впродовж багатьох років готує шеф-кухар, лігурієць Костантіно Пассалаква, який знає про пасту все і трошки більше.

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 11/61.

Бюджет: ₴₴. Салати (65–225 грн), паста (55–215 грн), основні страви (95–225 грн).

Страви: безглютенова чорна соєва паста зі шпинатним соусом та смаженими ерінгами – 190 грн, ароматна паста з каштанами – 105 грн, лінгвіні з величезним мітболом і густим томатним соусом – 105/ 130 грн.

Напої: суничний лимонад – 45 грн, раф класичний – 45 грн, капучино з мигдальним молоком – 50 грн, виноградний чай – 35 грн.

Деталі: фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту» (28 грн / 120 г), страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, сезонне меню, винна карта.

В закладі Pastateca пасту готують щодня та вручну – за рецептом від концепт-шефа з Флоренції Дуччо Орландіні. Ви можете створити свою власну пасту та додати до неї інгредієнти зі спеціального меню. У карті напоїв представлені різноманітні вина та напої, які особливо вдало поєднуються з пастою: шукайте відповідну позначку напроти напою. Також у закладі можна замовити сніданок-конструктор.

Фото: Facebook POSITANO, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Vapiano Ukraine, Viva Oliva, osteria Pantagruel, Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi