Заклади Києва з мультиформатним меню: ресторани зі стравами різних кухонь світу - PostEat

пошук

Заклади Києва з мультиформатним меню: ресторани зі стравами різних кухонь світу
24-07-2019 0 3300


Заклади Києва з мультиформатним меню шукала редакція PostEat. Прийти до закладу та відправитись у гастрономічну мандрівку? Абсолютно реально, і це доводять заклади Києва з мультиформатним меню. Колоритні страви близькосхідної кухні, апетитні середземноморські закуски, вишукані європейські та знайомі українські смаколики — це все можна спробувати протягом однієї вечері!

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).

Страви: бургер з яловичиною – 375 грн, теплий салат з восьминогом, картоплею і томатами чері – 760 грн, паста з лобстером – 1720 грн, рол «Червоний Дракон» – 490 грн, хамса з бородинськими грінками – 125 грн, тюрбо з овочами – 1480 грн, креветки карабінерос – 1830 грн, пиріг дня з сезонними ягодами – 185 грн.

Напої: 2017 Sauvignon St.Valentin (San Michele Appiano) – 2700 грн/750 мл, 2014 Pinot Nero Langhe (Vajra) – 2200 грн/750 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка, резерв столів.

Ресторан Queen — локація з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group. Queen – це ресторан з оглядовою терасою та концертна локація — в залі є сцена, професійний звук та освітлення, встановлено акробатичні підвіси та басейн під прозорим склом. Великий та просторий ресторан Queen із загальною посадкою в 200 персон візуально розділено на основну зону, vip-зону та видову терасу з панорамним видом на Дніпро. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, поєднавши в ньому страви японської, української та авторської кухні — в Queen готові задовольнити вишукані смаки гостей, тому меню постійно оновлюється. Рекомендуємо спробувати креветки карабінерос з меню крудо-бару, смак яких шеф-сомельє Максим Ісаков радить доповнити білим вином 2017 Sauvignon St.Valentin San Michele Appiano з м’якою елегантною текстурою та ароматом жовтих фруктів, горобини, бузини і стиглої порічки. До вишуканої пасти з лобстером замовляйте сухе червоне 2014 Pinot Nero Langhe Vajra з ніжною оксамитовою структурою.

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–525 грн), м’ясні страви (196–330 грн), десерти (60–2800 грн).

Страви: тірадіто з лосося з соусом понзо-юзу – 287 грн, віденський шніцель – 296 грн, паста з морепродуктами – 320 грн, вареники з м’ясом та грибним соусом – 226 грн.

Напої: Boulevardier – 250 грн, лавандовий лимонад – 150 грн, ананасовий фреш – 350 грн, фрапе – 100 грн.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторським меню більше 15 років. MOCCO — один з небагатьох закладів преміум-класу в Києві, який працює цілодобово. В меню сніданків, які тут подають з 7 ранку, представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється в party-place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді-джеїв та ароматними коктейлями. В ресторані можна спробувати страви європейської, української та азійської кухонь: в’єтнамські роли, віденський шніцель та вареники з м’ясом.

Любимый дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (79–179 грн), страви з м’яса і птиці (138–386 грн), десерти (57–145 грн).

Страва: шакшука – 124 грн, паштет з язика – 92 грн, аргентинські креветки на грилі – 458 грн, бурекас з м’яким жовтком – 145 грн.

Напої: американо – 55 грн, матча тонік – 129 грн, чай улун червоний – 69 грн, полуничний кисіль – 65 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, дитяче меню, сніданки з 8:00 до 12:00 (з 9:00 до 14:00 у вихідні), дитяче меню і меню бару, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Любимый дядя» — ресторан, де завжди радо зустрічають і смачно годують гостей. З кожним, хто приходить в гості до Дяді, він розділить свої страви і поділиться історіями своїх подорожей. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані «Любимый дядя» ви можете здійснити справжню гастрономічну подорож.

FIJI Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (185–289 грн), гарячі закуски (99–285 грн), основні страви (175–685 грн).

Страви: плато італійських м’ясних делікатесів – 215 грн, чорний бургер з яловичою котлетою та картоплею фрі – 189 грн, рол с лососем и авокадо – 139 грн, хрусткі креветки з соусом васабі – 195 грн.

Напої: фірмові коктейлі: «Тонга», «Ратума», «Ясава», «Кадаву» – 149 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.

FIJI Lounge Bar — стильний лаунж-ресторан на Подолі. Кухня в закладі досить різноманітна, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір — у FIJI Lounge Bar можна посмакувати стравами європейської, української та японської кухонь. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої бар-менеджером Галиною Третяк, яка кілька років навчалася майстерності міксологіі у відомого бренд-бармена мережі Buddha-Bar Матіаса Жиру.

Satori Lounge

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а.

Бюджет: Закуски (95–275 грн), м’ясо (160–430 грн).

Страви: хумус з маринованими овочами – 110 грн, середземноморський салат – 175 грн, пряне карі з куркою – 230 грн, паелья з лангустинами, кальмарами, мідіями та каракатицею – 385 грн.

Напої: Aperol Spritz– 115 грн, Coconut beauty – 115 грн, лимонад малина з м’ятою – 75 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні з змістовною чайною картою, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, бранчі по вихідних з 11:00 до 17:00, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, послуга cork fee, магазин, де можна купити чай, чайний посуд та аксесуари.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. В інтер’єрі  використано багато дерева і природніх кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами.

Головна фотограія (колаж): Любимый дядяQueen, FIJI Lounge Bar

Фото: Facebook Queen Kyiv, MOCCO boutique restaurant, Любимый Дядя, «ТургенеФ», FIJI Lounge Bar, Satori Lounge

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi